Hr. Králové B – Chlumec n/C 1:1 (4:2 po pen.) | Dukla B – Jablonec B 0:1 (kon.) | Brozany – Ústí n/O 0:1 (kon.)
Zápy – Liberec B 2:0 (kon.)
konec
SK Zápy
2:0 (0:0)
Slovan Liberec B
Neděle 13.10.2019, 15:30Česká fotbalová liga (B) • 10. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Ode mě je to pro dnešek vše, přeji vám hezký zbytek dne a někdy zase u onlajnu na počtenou! (17:19:35)
     
    Je konec! Domácí nakonec potvrdili roli favorita dnešního utkání a doma si nechali všechny body, o čemž rozhodly dvě branky v druhé půli. Nejprve se po krásné přihrávce trefil Josef Eliáš, načež o dvanáct minut později se hlavou trefil Lukáš Koutenský. Severočeši neměli moc šancí, a tak je jejich prohra zasloužená. Zápy dnes byly opravdu lepším celkem.
     
    90
    Konec zápasu.
     
    90
    Radek Skuhravý to zkusil individuálně a moc nechybělo! Jeho rána šla dobře k tyči, jenže tu nakonec těsně minula. Následně rozhodčí píská a je tu konec.
     
    90
    Střídání v týmu SK Zápy: ze hřiště odchází Bruno Palmeria, přichází Lukáš Koutenský.
     
    89
    Rozhodčí si něco vyříkával s hráčem hostí, nejspíše k němu měl nějaké prupovídky.
     
    87
    Nepřesnost na hostující straně přinesla chvilkové nebezpečí. Domácí hráč ovšem neměl dostatečnou rychlost, a tak ho obrana Liberce stihla dostihnout.
     
    86
    Dnešní utkání už je rozhodnuto. Liberec nemá dostatek sil ani kvality na vstřelení jedné branky, natož dvou. Všechny body zůstanou na domácím hřišti.
     
    85
    Střídání v týmu SK Zápy: ze hřiště odchází Josef Eliáš, přichází Mike Koumba.
     
    84
    Dva domácí hráči se nyní srazili, což je pro ně škoda. Nejspíše by byli u míče dříve než soupeř, díky čemuž by se mohli vydat do protiútoku.
     
    82
    Ne, hostujícími tým se nedaří ani trochu. Když už to vypadá na nějakou zajímavou šanci, v zásadě přijde špatná přihrávka a ztráta míče.
     
    81
    Miroslav Dvořák nyní podle sudího fauloval, ovšem s jeho rozhodnutím není ani trochu spokojený. Nahlas vyjádřil svůj nesouhlas, ale rozhodčí žlutou netasil.
     
    80
    Střídání v týmu SK Zápy: ze hřiště odchází Tomáš Matějka, přichází Matyáš Kubů.
     
    79
    Jan Šulc se snažil probít proti dvojici soupeřů. Prvního sice obehrál, ale poté si míč předkopl moc dopředu a druhý obránce domácích už na něj vyzrál.
     
    78
    Konečně pořádná střela na straně Severočechů! Dominik Gembický pálil z hranice šestnáctky a jeho rána nadělala Soukupovi problémy. Tem ji přesto vyrazil na rohový kop.
     
    77
    Miroslav Dvořák je hodně aktivním hráčem ve svým týmu. Nyní přiťukl míč do dobré pozice Kimovi, jenže ten místo střely nahrával a míč poslal mimo.
     
    76
    Radek Skuhravý byl u balónu dříve než jeho soupeř, takže ho vyvezl na polovinu hřiště. Tam se mu však míč zamotal pod nohy a dostali se k němu hosté.
     
    75
    Miroslav Dvořák našel pasem přes obranu spoluhráče v šestnáctce. Ten ještě centroval před bránu, ale domácí obrana míč odkopla na polovinu hřiště.
     
    74
    Jan Blažek si nyní osedlal svého soupeře na polovině hřiště, což neunikl pozornosti rozhodčího. Zápy se tak znovu dostávají zadarmo k balónu.

    Denisa Józsová


    Hledáme zpravodaje pro tým SK Zápy. Více informací zde.

    Branky: 49. Eliáš, 61. Koutenský


    SK Zápy: Soukup – Hašek (69. Skuhravý), Duben, Pávek, Hron, Matoušek (46. Nzembi), Jelínek (K), Putz, Koutenský (90. Palmeria), Eliáš (85. Koumba), Matějka (80. Kubů).
    Náhradníci: Doležal, Skuhravý, Kubů, Koumba, Palmeria, Nzembi.

    Slovan Liberec B: Vliegen – Blažek, Vrabec, Baláž (K), Kim (68. Šíma), Yu, Dvořák, Šulc, Michal, Gembický, Beran.
    Náhradníci: Gabko, Petr, Šíma, Kratochvíl, Daněk, Aussi, Hnízdil.

    Rozhodčí: Melničuk – Hányš, Šmat
    bahis siteleri