Slavia – Arsenal 2:5 (kon.)
konec
SK Slavia Praha
2:5 (0:3)
Arsenal FC
Středa 16.10.2019, 18:30 • Sinobo Stadium (Praha) • Liga mistryň
Předzápasové kurzy
     
    To je pro dnešek odsud ze Sinobo Stadium vše. Přeji vám hezký zbytek večera a někdy příště u dalších online přenosů na počtenou! (20:25:46)
     
    Střely na branku: 6:8. Střely mimo: 4:6. Rohy: 5:7. Ofsajdy: 1:5. Fauly: 16:7.
     
    Druhá půle už byla o něco vyrovnanější. Již na jejím počátku Slávistky zatlačily svého soupeře, přesto se musely vyrovnat s další trefou Arsenalu. Poté však získaly postupně herní převahu, a byť inkasovaly ještě jeden gól z penalty, dvakrát se prosadily. Přesto do odvety vstupuje Arsenal s celkem jasným náskokem.
     
    90+3
    Konec zápasu.
     
    90+2
    Slávistky ještě v posledních chvílích kombinují na středu pole.
     
    90+1
    V nastaveném čase se Arsenal drží v útoku a pokouší se ještě navýšit skóre. To se ale příliš nedaří.
     
    90
    Druhý poločas bude nastaven o dvě minuty.
    88. PERSSONOVÁ - 2:5
     
    88
    Slavia právě vstřelila branku!
    Pokus o kontaktní gól Slavii vychází! Odraženou střelu dopravila rychle zpět do branky MIA PERSSONOVÁ a snižuje tak jen na rozdíl třech branek!
     
    85
    Tuhý boj o míč jej vrátil do rukou Lukášové. Ta neváhala ani nejmenší okamžik a vzápětí jej poslala opět na střed hřiště. Zde dokonce nasdila Khýrová jesle Mitchellové, souběžně ale poslala míč mimo hrací plochu a to umožnilo kontr Arsenalu.
     
    83
    Sešívané fotbalistky rozehrávají od vlastní branky. V tom si počínaly úspěšně. tedy až do chvíle, kdy jim sudí Antoniouová odpískala nedovolený zákrok a rozehrávalo se proti Lukášové.
     
    81
    Odkop gólmanky Arsenalu neudržel příliš dlouho míč mimo polovinu londýnského týmu. Slávistky tak stále bojují o další vstřelenou branku.
     
    79
    Slavia pokračuje ve své útočné hře proti brance Arsenalu. Přesto ji obrana Kanonýrek nedovolí víc než musí a ač se Slávistky i dostanou ke střele, neohrozí s ní Peyraud-Magninovou nijak zásadně.
     
    78
    Nějakou chvíli se Slavia opět držela v útočné oblasti. Šanci sešívaných ale ukončila svým zákrokem gólmanka Peyraud-Magninová. Nutno ovšem říct, že ten nepřinesl brankářce Arsenalu příliš velké množství práce.
     
    77
    Střídání v týmu SK Slavia Praha: ze hřiště odchází Franny Černá, přichází Denisa Veselá.
    Střídání v týmu Arsenal FC: ze hřiště odchází Vivianne Miedemaová, přichází Jill Roordová.
     
    76
    To ale neplatí o chvilku později, kdy se Slávistiky znovu dostaly k rohovému kopu. Ten ale srazila sama hráčka Arsenalu mimo hřiště.
     
    75
    Lukášová v akci podruhé! Tentokrát sama odebrala míč od nohou Vivenne Miedemaové, přesto se stále hráčky Arsenalu drží na hranici velkého vápna.
     
    73
    Důležitý obranný zákrok v podání Deneishy Blackwoodové, která zkřižila cestu pronikající Miedemaové a posunutím míče na Lukášovou umožnila následný odkop a zmírnění tlaku na branku sešívaných.
     
    72
    Na dnešní duel si sem na Sinobo Stadium našlo cestu hned 5248 fanoušků, které neodradil ani takhle nepříznivý stav a stále vytrvale podporují Slavii.

    Vít Trubička

    Branky: 70. Svitková, 88. Perssonová – 24. Miedemaová, 26. Miedemaová, 39. Miedemaová, 52. Miedemaová, 58. Littleová (pen.)

    Karty:   57. Perssonová (SLA) – 38. McCabeová (ARS)


    Střely na branku: 6:8. Střely mimo: 4:6. Rohy: 5:7. Ofsajdy: 1:5. Fauly: 16:7.
    SK Slavia Praha: Lukášová – Blackwoodová, Pincová, Necidová, Jarchovská – Bartovičová (C) – Perssonová, Svitková – Szewieczková (60. Khýrová), Černá (77. Veselá), Divišová
    Náhradníci: Votíková – Sedláčková, Khýrová, Veselá, Dědinová, Krejčiříková, Žemberyová.

    Arsenal FC: Peyraud-Magninová – Evansová, Williamsonová (67. Quinnová), Beattieová, McCabeová (67. Mitchellová) – Nobbsová, Wältiová, Littleová (C) – van de Donková, Miedemaová (77. Roordová), Meadová.
    Náhradníci: Zinsbergerová – Vejeová, Mitchellová, Roordová, Quinnová, Fillsová.

    Rozhodčí: Eleni Antoniouová – Chrysoula Kourompyliaová, Maria Detsiová – Alexandra Deligianniová (všechny GRE)

    Diváci: 5248
    Čtvrtek 31.10.2019
    Arsenal - Slavia 8:0

    Branky: 21. van de Donková, 24. Littleová (pen.), 32. Roordová, 45+1. Miedemaová, 59. van de Donková, 70. van de Donková, 74. Miedemaová, 86. Miedemaová

    Karty:   67. Szewieczková (SLA), 68. Veselá (SLA)

    Střely na branku: 13:3. Střely mimo: 11:2. Rohy: 15:4. Ofsajdy: 1:1. Fauly: 7:15.
    bahis siteleri