Nová Paka – Řisuty 2:5 (kon.) | Dvůr Králové n. L. – Děčín 4:0 (kon.) | Havlíčkův Brod – Val. Meziříčí 4:1 (kon.)
Mor. Budějovice – Šumperk 1:4 (kon.) | SHK Hodonín – Kopřivnice 8:3 (kon.) | Opava – Nový Jičín 2:0 (kon.)
Kolín – Příbram 4:2 (kon.) | Mostečtí Lvi – Trutnov 8:6 (kon.) | Bílina – Vrchlabí 2:8 (kon.)
Písek – Klatovy 2:3 (kon.) | David Servis – China Golden Dragon 13:1 (kon.) | Tábor – Kobra 2:4 (kon.)
konec
BK Havlíčkův Brod
4:1 (1:0, 1:0, 2:1)
HC Bobři Valašské Meziříčí
Sobota 19.10.2019, 17:00 • ZS Kotlina (kapacita: 4 000) • 2. liga skupina Východ • 11. kolo
Partner:
     
    54:26
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Ačkoliv bruslaři vedou již o tři branky, musíme uznat, že k hostům je tento ortel více než krutý. Bobři měli rozhodně dostatek šancí na to, aby v tomto zápase minimálně remizovali. Nyní se jim vymstilo nedůsledné bránění modré čáry. Roman Mikeš protáhl útok přes zmíněnou linii a našel MIROSLAVA TŘETINU. Domácí kapitán si zpracoval na levém kruhu kotouč, sjel si blíže k brance a překonal bezmocného Jiřího Slováka. Asistence: Roman Mikeš.
     
    45:56
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Bruslaři se vrací do dvoubrankového vedení! Luxusně nyní vyřešil nabídnutý brejk TOMÁŠ PLACHÝ. Petr Kuchta jej vyslal přes modrou čáru a zkušený útočník jel následně sám na Jiřího Slováka. Toho si položil a pak jej parádně přehodil. Ukázkový smrtící kontr. Asistence: Petr Kuchta.
     
    41:54
    Valašské Meziříčí právě vstřelilo branku!
    Hostující celek hned v úvodu třetí periody snižuje na rozdíl jediného gólu. Brankář Martin Holík teď nemá příliš čisté svědomí. Zřejmě se kochal hřívou ONDŘEJE MARTINÍKA, která zavlála vzduchem při jeho brejku přes modrou čáru. Nepříliš razantní pokus cíle všech lovců mulletů propadl přes lapačku maskovaného muže domácích do sítě! Asistence: Jakub Ďurkáč a Jiří Weintritt ml.
     
    26:27
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Bruslaři sice nedokázali využít dvojnásobnou přesilovku, ale i tak se dostávají do dvougólového vedení! Na modré čáře napřáhl DAVID VALA a jeho dělovka zamířila přesně k zadní tyči Slovákovy branky! Asistence: Petr Kuchta.
     
    01:15
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Tak tomu říkám parádní start v podání domácího celku! Druhá šance bruslařů je využita. Michal Kliment rozjel akci z obranného pásma, Jakub Matušík se uvolnil chytře u mantinelu a našel na brankovišti volného MARCELA JURÁNĚ, který zblízka zvedl kotouč nad rameno marně se přesouvajícího Jiřího Slováka! Asistence: Jakub Matušík a Michal Kliment.

    Richard Wagner

    Branky a nahrávky: 2. Juráň (Matušík, Kliment), 27. Vala (Kuchta), 46. Plachý (Kuchta), 55. Třetina (Mikeš) – 42. Martiník (Ďurkáč, Weintritt)


    BK Havlíčkův Brod: Holík (Nedvěd) – Vala, Benák, Semrád, Krejčí, Kliment, Pospíchal – Přidal, Mikeš, Kuchta, Kadlec, Třetina (A), Voříšek, Matušík, Holenda, Juráň.
    Trenér: Richard Cachnín.

    HC Bobři Valašské Meziříčí: Slovák (Sachr) – Weintritt, Baroš, Kamas, Holiš, Ďurkáč, Žák, Běhal – Dvořák (C), Vávra, Daněk (A), Andris, Seidler, Pořický, Kuchařík, Smrčka, Vašenka, Martiník (A), Romančík, Paťava.
    Trenér: Jiří Weintritt.

    Rozhodčí: Zdeněk Pokorný – Petr Křivohlavý, Ondřej Bohuněk

    Diváci: 582
    thejrc.org