Třinec – Mladá Boleslav 3:0 (kon.) | Vítkovice – Kometa Brno 4:3 (1:0 po s.n.) | Plzeň – K. Vary 4:3 (kon.)
Pardubice – Olomouc 1:2 (po pr.) | Liberec – Litvínov 6:1 (kon.) | Kladno – Zlín 1:0 (kon.)
Sparta – Mountfield HK 2:1 (kon.)
konec
Piráti Chomutov
3:2 (1:0, 0:0, 2:2)
HC Kometa Brno
Pátek 15.11.2019, 17:30 • ROCKNET ARÉNA • turnaj O Pohár DHL • 18. kolo
Partner:
     
    59:24
    Kometa právě vstřelila branku!
    Je zaděláno na pořádné drama! Kometa to nyní sehrála velice dobře a JAKUB MALÝ mezi kruhy vstřelil důležitou branku pro hosty! Asistence: Jakub Brabenec a Matěj Svoboda.
     
    58:59
    Kometa posílá do boje šest bojovníků a brankář Jakub Kubík zůstal na střídačce!
     
    57:29
    Kometa právě vstřelila branku!
    Kometa se nakonec dočkává kontaktní branky, nyní brankáři nepomohla obrana. Jan Holemý střílel od modré čáry do betonů Altrichtera a JAKUB BRABENEC bekhendem poslal puk do branky. Asistence: Jan Holemý a Dominick Vašíček.
     
    56:24
    Jakub Malý měl na hokejce snížení, a to v situaci, kdy dostal přihrávku před branku. Zblízka se mu ovšem nepovedlo chomutovského fantoma v brance překonat!
     
    56:12
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (Jakub Šuráň – 2 min., podrážení).
     
    55:47
    Piráti právě vstřelili branku!
    Dobře to nyní domácí udělali, kteří jsou už blizoučko k výhře. V souboji za brankou vydoloval kotouč Michal Janeček, který jej předložil na MARTINA BERČÍKA. Ten Kubíka nachytal na první tyčce, hostující brankář nyní nemá čisté svědomí. Asistence: Jiří Kulich a Michal Janeček.
     
    52:18
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (Tadeáš Svoboda – 2 min., sekání).
     
    50:38
    Michal Janeček dostal v protiakci parádní přihrávku na pravý kruh, odkud z první zakončoval po ledě. Puk ale zůstal ležet pod betonem a do branky se nakonec nedostal!
     
    46:02
    Stále ještě dorostenec Jiří Kulich se zpoza branky dostal až do velké šance, ale ležícího Kubíka v brance se mu přehodit nakonec nepvovedlo!
     
    43:41
    Vyloučení v týmu HC Kometa Brno (Jakub Kubík – 2 min., podrážení). Trest odpyká Marcel Martiška.
     
    40:54
    Piráti právě vstřelili branku!
    JOSEF KOLÁČEK se následně dostal individuálně do útočné třetiny a svižným zakončením z levého kruhu překonal Kubíka v brance i díky povedenému odrazu od brankové konstrukce. Asistence: Jiří Kulich a Dominik Ferbas.
     
    32:44
    Po buly se hnal úplně sám na Kubíka chomutovský útočník Dani. Ten zakončoval nad lapačku, ale brněnský brankář skvěle vychytal obří šanci Pirátů.
     
    32:12
    Velká šance! Ivo Sedláček dostal před branku parádní přihrávku, ale zblízka se mu nepovedlo prostřelit výborného Altrichtera v brance.
     
    28:17
    Dominick Vašíček dostal přihrávku k levé tyčce a zjevil se ve velké šanci. Zblízka ale zakončoval jen do připraveného Martina Altrichtera!
     
    28:00
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (Martin Pöschl – 2 min., nedovolené bránění).
     
    25:42
    Po souboji za hostující brankou propadl kotouč na pravý kruh, odkud tvrdě zakončoval aktivní bek Šuráň. Jeho tvrdá rána ale skončila na připraveném brankáři.
     
    24:31
    Petr Žák nadvakrát zakončoval u pravé tyčky, ale puk se mu nepovedlo procpat do branky. Altrichterovi ve druhém případě dokonce projel pod betony, ale skončil v rohu kluziště.
     
    19:36
    Vyloučení v týmu HC Kometa Brno (Sebastian Bartes – 2 min., sekání).
     
    12:22
    Jakub Šuráň dostal přihrávku na levý kruh, odkud hned zakončoval. Před Kubíkem byl úplně sám, ale brněnský brankář se nyní zaskvěl dobrým zákrokem.
     
    11:45
    Necelých čtyřicet sekund budou hrát domácí dvojnásobnou přesilovku!
     
    11:45
    Vyloučení v týmu HC Kometa Brno (Matěj Svoboda – 2 min., podrážení).
     
    10:52
    Krásná kombinace domácích byla zakončena přihrávkou na pravý kruh, odkud zakončoval Adam Popelka. Ten mířil do odkryté klece, ale trefil nakonec beton brankáře!
     
    10:22
    Vyloučení v týmu HC Kometa Brno (Dominik Furch – 2 min., hákování).
     
    07:07
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (Martin Berčík – 2 min., vysoká hůl).
     
    06:36
    Trestného střílení se nakonec ujal samotný Ivo Sedláček, kterému ovšem kotouč ujel a v zakončení na dlouhou ruku úspěšný nebyl!
     
    06:36
    Hodně brzo mohou ale hosté srovnat. Ivo Sedláček ujížděl, ale byl seknut Ludvíkem a Brno pojede trestné střílení!
     
    06:07
    Piráti právě vstřelili branku!
    Do vedení jdou ovšem domácí hráči! Josef Koláček vymyslel parádní přihrávku zpoza branky, kde našel najíždějícího LUBOŠE DOSPĚLA. Ten svižným zakončením po ledě nedal Kubíkovi šanci zasáhnout a Piráti tak vedou. Asistence: Josef Koláček.
     
    05:34
    Matěj Svoboda měl nyní na hokejce první branku utkání. Dostal výbornou přihrávku, ale před brankou zakončoval na přední tyčku jen do vyrážečky Altrichtera!
     
    03:50
    Pech následně přihrávkou od pravého mantinelu našel před brankou Lobodowského, kterému se ale zblízka nepovedlo vstřelit úvodní branku!

    David Panuška

    Branky a nahrávky: 7. Dospěl (Koláček), 41. Koláček (Kulich, Ferbas), 56. Berčík (Kulich, Janeček) – 58. Brabenec (Holemý, D. Vašíček), 60. Malý (Brabenec, Svoboda)


    Piráti Chomutov: Altrichter (Petržílka) – Pöschl, Šuráň, Ludvík, Ferbas, Vaněk, Jungvirt – Švec, Dospěl, Dani, Popelka, Prokop, Berčík, Janeček, Koláček, T. Svoboda, Lobodowski, Kulich, Pech.
    HC Kometa Brno: Kubík (Vystavěl) – Fajmon, Holemý, Furch, P. Vašíček, J. Sedláček, Studený – Žák, Snášel, Bartes, M. Svoboda, Dufek, I. Sedláček, Malý, Brabenec, Martiška, D. Vašíček.

    Rozhodčí: Šindel – Jelínek, Sedláček
    bahis siteleri