Příbram – Tábor 1:5 (kon.) | Dvůr Králové n. L. – Nová Paka 1:2 (kon.) | Mor. Budějovice – Kopřivnice 3:6 (kon.)
Nový Jičín – SHK Hodonín 3:1 (kon.) | Val. Meziříčí – Šumperk 3:5 (kon.) | Klatovy – David Servis 2:1 (po pr.)
Bílina – Mostečtí Lvi 3:8 (kon.) | Kobra – Písek 4:8 (kon.) | China Golden Dragon – Kolín 3:7 (kon.)
Děčín – Trutnov 5:6 (po pr.) | Vrchlabí – Jablonec n/N 9:1 (kon.) | Opava – Žďár n/S 4:1 (kon.)
konec
HC Bobři Valašské Meziříčí
3:5 (1:2, 1:0, 1:3)
DRACI PARS ŠUMPERK
Sobota 07.12.2019, 17:00 • Zimní stadion Valašské Meziříčí • 2. liga skupina Východ • 24. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:27
    Draci právě vstřelili branku!
    Do prázdné klece se sprintovém souboji o míč prosazuje DANIEL VACHUTKA a vítězství Šumperku je zdá se zpečetěno. Bez asistence.
     
    56:51
    Valašské Meziříčí právě vstřelilo branku!
    Bobrům se hra bez brankáře vyplácí! V brankovišti nakonec dorazil odražený kotouč za brankovou čáru a za bezmocného Peksu JIŘÍ WEINTRITT. Asistence: Petr Dvořák a Tomáš Vávra.
     
    51:56
    Draci právě vstřelili branku!
    Kapitán hostí PETR GEWIESE stál na konci vzorné kombinace napříč útočným pásmem a zakončoval do odkryté klece brankáře Slováka. Draci se tak ujímají dvoubrankového vedení a přibližují se zisku tří bodů. Asistence: Adam Kofroň a Daniel Spratek.
     
    45:06
    Draci právě vstřelili branku!
    Velmi šťastný gól pro hosty z Šumperku! DANIEL VACHUTKA po zmatcích v obraně soupeře lehce klepl do kotouče v předbrankovém prostoru a černá guma se dokutálela až za brankáře Slováka. Bez asistence.
     
    27:31
    Valašské Meziříčí právě vstřelilo branku!
    Valaši bleskově využívají nabídnutou přesilovou hru! ROSTISLAV VANĚK nakonec napotřetí dopravil kotouč za Peksova záda dorážkou těsně pod horní tyč a srovnává tak poprvé v zápase stav utkání. Asistence: Jiří Weintritt a Petr Dvořák.
     
    11:27
    Valašské Meziříčí právě vstřelilo branku!
    Domácí krátce po konci oslabení zužují náskok soupeře. RADEK POŘÍZEK se natlačil do branknoviště soupeře, kde využil svých kilogramů, aby dotlačil černou gumu za brankovou čáru. Asistence: Tomáš Andris.
     
    08:40
    Draci právě vstřelili branku!
    JAKUB MÜLLER předvedl vzorový důraz v brankovišti domácích a posílá Draky do dvoubrankového vedení. Domácím se obdržená branka příliš nelíbí pro domnělé bránění Slovákovi v zákroku, gól hostí ale platí. Asistence: Michal Horký.
     
    07:30
    Draci právě vstřelili branku!
    Po teči DANIELA SPRATKA těsně před brankářem Slovákem jdou Draci do vedení! Nastřelený puk Kofroně tečoval jeho útočný kolega tak šikovně v předbrankovém prostoru, že nedal Slovákovi byť jen minimální šanci kotouč zastavit v cestě do jeho branky. Asistence: Adam Kofroň.

    Daniel Gargulák

    Branky a nahrávky: 12. Pořízek (Andris), 28. Vaněk (Weintritt, Dvořák), 57. Weintritt (Dvořák, Vávra) – 8. Spratek (Kofroň), 9. Müller (Horký), 46. Vachutka, 52. Gewiese (Kofroň, Spratek), 60. Vachutka


    HC Bobři Valašské Meziříčí: Slovák (Sachr) – Wentritt, Baroš, Běhal, Holiš, Ďurkáč, Žák, Hryciow – Dvořák (C), Daněk (A), Slovák, Seidler, Vaněk, Andris, Vávra, Kuchařík, Pořízek, Klímek, Martiník (A), Romančík, Paťava.
    DRACI PARS ŠUMPERK: Peksa (Wanecki) – Kabelka, Řezáč, Drtil, Haloda, Sedlák (A), Gewiese (C) – Urban, Jaroš, Krejčiřík, Milfait (A), Horký, Vachutka, Haluza, Spratek, Pokorný, Müller, Antonov, Scheuter, Hroch, Kofroň.

    Rozhodčí: Škach – Hranoš, Bartoň.
    bahis siteleri