Vsetín – Havířov 1:2 (kon.) | Ústí n/L – Žďár n/S 7:2 (kon.) | Warriors Brno – Přerov 2:5 (kon.)
Kralupy n. Vltavou – Kobra 2:0 (kon.) | HK MD Šumperk – Poruba 2:3 (1:2 po s.n.) | Písek – Chrudim 4:2 (kon.)
konec
VHK ROBE Vsetín
1:2 (0:0, 0:2, 1:0)
AZ Havířov
Neděle 15.12.2019, 12:00 • Zimní stadion Na Lapači • DHL Extraliga juniorů • Skupina B
Partner:
     
    58:46
    Málek zůstává na střídačce.
     
    57:20
    Baďura si u pravé tyčky zpracoval a připravil kotouč, aby jej mohl poslat Klímkovi do předbrankového prostoru. Klímek puk také dostal, našel s ním vhodnou střeleckou pozici a vypálil. Před ním stál ještě Kožený, který se snažil kotouč do branky usměrnit. Vyrovnávací gól z toho však nebyl.
     
    56:09
    Sám se po levém křídle dostal do pásma Pindel, vsetínský hráč k němu najížděl z druhé strany. Pindel z levého kruhu vystřelil na Málkovy betony, u kterých se puk také zastavil.
     
    49:38
    Vyloučení v týmu AZ RESIDOMO Havířov (2 min. pro hráčskou lavici – zdržování hry / střídání po zakázaném uvolnění). Trest odpyká Moškoř.
     
    45:36
    Frimel se s kotoučem ocitl úplně sám před brankářem. Na vymyšlení zakončení neměl mnoho času, i tak zasáhl Štipčák pravým betonem se štěstím. Puk se navíc od jeho betonu odrazil k tyčce a až od ní mimo brankoviště.
     
    40:24
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Valaši se do třetí třetiny nahrnuli jako velká voda a je tady snížení na 1:2. První střela z mezikruží patřila Danielu Klímkovi, který pak také zakončoval od levé tyče. Tento pokus vyrazil Štipčák před sebe tak, že se k dorážce dostal MICHAEL VAVŘÍK. Asistence: Daniel Klímek.
     
    39:30
    Havířov právě vstřelil branku!
    Po minutě přidávají Havířovští také druhou branku. Přesnou přihrávku dostal na levé křídlo DANIEL TOMEČEK, který si sjel blíže brance a Málka propálil prudkou střelou na bližší tyč. Asistence: Tomáš Vlček, Josef Uhlíř.
     
    38:30
    Havířov právě vstřelil branku!
    Minutu a půl před koncem druhé třetiny tu máme první branku dnešního utkání, a ta jde na konto hostů z Havířova. Akce byla podobná jako většina předchozích, které jsme dneska viděli. Po dobré kombinaci na hranici brankoviště se totiž VOJTĚCH PINDEL prosazuje mezi betony. Asistence: Lukáš Juhász, Davyd Ivaščenko.
     
    34:56
    Hilšerovu střelu z vrcholu levého kruhu usměrnil na hranici brankoviště Zeman přesně mezi Štipčákovy betony. Vsetínští hráči už se radovali ze vstřelené branky. Tuto radost jim překazil až rozhodčí, který po kontrole rozpažil.
     
    34:35
    Vyloučení v týmu AZ RESIDOMO Havířov (Juhász – 2 min., hákování).
     
    27:20
    Havířov se s pukem dostával za modrou čáru. V tento okamžik zasáhl Hilšer, jenže nedovoleně a nyní usedá na trestnou lavici za hákování.
     
    25:45
    Pernický rozehrál z vlastního pásma a celá tato útočná akce Vsetína končí vyloučením na straně hostů. Menší trest za vyhození kotouče dostává Mrkvica.
     
    18:26
    Při dalším vsetínském tlaku v předbrankovém prostoru střílel Apolenář a dorážel Jurek. Vyraženou střelu získali hosté, kteří byli ve středním pásmu nedovoleně zastavení. Dvouminutový trest za hákování dostává domácí obránce Kožený.
     
    14:33
    Urban prošel ve středím pásmu přes Zemana a na pravém kruhu jej zastavil Hilšer. Tento zákrok byl však nedovolený a vsetínský útočník míří na trestnou lavici.
     
    11:20
    Vsetínští vybojovali kotouč za svou brankou a do úniku se dostal Vrána. Na hranici brankoviště už byl však těsně bráněn, a tak jeho zakončení mezi betony nebylo úplně nejpřesnější. Dorážet nad levý beton se pokoušel Apolenář, ale puk skončil jen ve skrumáži těl u levé tyčky. Právě Apolenář z něj kotouč znovu dostal a pokusil se uspět na druhé straně. Finální střela patřila Koženému, jenž zachytil vyražený puk na vrcholu levého kruhu.
     
    07:57
    Hostující brankář nyní předvedl parádní zákrok. Nejprve vyrazil Pernického střelu od modré, a to přesně na hokejku Baďury. Ten na nic nečekal a z levého kruhu pálil bez přípravy k odkryté pravé tyči, kam hostující brankář na poslední chvíli stačil přesunout svůj beton.
     
    06:36
    V dobré palebné pozici se ocitl Klímek, který nebyl na chvíli nikým bráněn. Z pravého křídle trefil přesně gólmana Štipčáka, od něhož se puk odrazil k Baďurovi. Ani ten hostujícího brankáře nepřekonal.

    Helena Hegeďová

    Branky a nahrávky: 41. Vavřík (Klímek) – 39. Pindel (Juhász, Ivaščenko), 40. Tomeček (Vlček, Uhlíř)


    VHK ROBE Vsetín: Málek (Tkadlec) – Zeman, Pernický, Ondračka, Holáň, Kožený, Kunst – Pospíšil, Baďura, Apolenář, Vrána, Hilšer, Klímek, Jurek, Vavřík, Frimel.
    AZ Havířov: Štipčák (Atanasiadis) – Uhlíř, Šěvěček, Kočí, Koubek, Pavelek, Kubíček – Tomeček, Pindel, Urban, Revaj, Mrkvica, Kubík, Čempel, Ivaščenko, Juhász, Vlček, Byčkov, Moškoř.

    Rozhodčí: Šudoma – Maloušek, Kociňák
    bahis siteleri