Japonsko – Česko 4:1 (kon.)
po prodl.
HC Baník Sokolov
4:3 (0:1, 2:1, 1:1 - 1:0)
SK Trhači Kadaň
Sobota 18.01.2020, 17:00 • Zimní stadion Sokolov, Sokolov • Chance liga - o účast v předkole • 13. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    64:42 Jaromír KVERKA - 4:3
     
    64:42
    Baník právě vstřelil branku!
    JAROMÍR KVERKA vyrazil podél trestných lavic do rychlého protiútoku, v levém kruhu pro buly si povodil jednoho z hostujících hráčů a poté nádherným bekhendovým zakončením zamířil ke vzdálenější tyči! Baník vítězí v prodloužení nad hosty 4:3! Asistence: Ondřej Šafář a Jan Bednář.
     
    61:44
    Filip Eliáš pálil v blízkosti levé tyče do prázdné brány, jenže Jan Bednář ho pak spektakulárně dokázal vychytat! To vypadalo na jistou branku.
     
    60:37
    Jaromír Kverka se řítil do samostatného úniku, jenže Jakub Neužil rychle vyjel ze své brány, aby se mu ve stylu Dominika Haška vrhl pod nohy a hokejkou mu vpádu puk fantasticky vypíchl!
     
    56:29
    Marek Švec se nyní řítil ze středního pásma do samostatného úniku, jenže poté ani nadvakrát Jakuba Neužila mezi betony překonat nedokázal!
     
    55:29
    Sokolov měl obrovskou šanci dostat se znovu do vedení, jenže Jakub Neužil předvedl v rychlém sledu tři senzační zákroky! Ani jedna z dělových ran domácího týmu v síti neskončila! Stále 3:3.
    55:13 Jan MÜLLER - 3:3
     
    55:12
    Kadaň právě vstřelila branku!
    Před bránou domácího brankáře Jana Bednáře vznikla nepřehledná situace, čehož využil JAN MÜLLER, když teď z blízkosti vyrovnal na 3:3! Asistence: Lukáš Chalupa a Roman Chlouba.
     
    49:24
    Roman Chlouba na ose útočného pásma vypálil od modré čáry a po zákroku Jana Bednáře levým betonem přišla dorážka Jurije Žolobova, který těsně minul pravou tyč! Málem bylo vyrovnáno!
     
    48:07
    Adam Rulík byl vyloučen na dvě minuty za vysokou hůl a Kadaň si zahraje třetí přesilovku. Nevyužila žádnou.
     
    46:54
    Jakub Neužil nedokázal udržet prudkou střelu a Matěj Zadražil mohl u levé tyče skórovat do prázdné brány, jenže brankář hostí puk rybičkou odpálil! Kadaň je neustále pod velkým tlakem.
     
    44:07
    Jaromír Kverka si najel před bránu na nádhernou diagonální přihrávku Tomáše Rohana z levého křídla, Jakub Neužil ho ale fantasticky vychytal levým betonem! Hostující brankář zabránil gólu.
     
    42:29
    Filip Eliáš v pravém rohu obranného pásma sestřelil Jaromíra Kverku a dostal dvě minuty plus osobní desetiminutový trest za naražení zezadu, zatímco Martin Osmík a Jakub Trefný dvě minuty za krosček. Menší trest za Filipa Eliáše nyní odpyká David Homer.
     
    41:39
    Jakub Vrána nabral velkou rychlost a z blízkosti se snažil skórovat mezi betony Jakuba Neužila, jenže hostujícího brankář ho parádně vychytal!
    40:39 Tomáš VRACOVSKÝ - 3:2
     
    40:39
    Baník právě vstřelil branku!
    TOMÁŠ VRACOVSKÝ si teď najel v mezikruží na nádhernou přihrávku z pravého křídla a rychlou střelou zápěstím nad vyrážečkou Jakuba Neužila vymetl levý horní roh brány! Sokolov krátce po přestávce otočil zápas a na začátku třetí třetiny vede. Asistence: Jaromír Kverka a Martin Osmík.
    39:30 Jaromír KVERKA - 2:2
     
    39:28
    Baník právě vstřelil branku!
    JAROMÍR KVERKA předvedl táhlý oblouk a z levého křídla si sjel před bránu, kde zpomalil a rychlou střelou zápěstím vymetl pravý horní roh! Trestné střílení bylo proměněno a skóre je znovu vyrovnané. Stav činí 2:2. Bez asistence.
     
    39:28
    Jaromír Kverka se řítil do samostatného úniku a byl zezadu faulován. Následovat bude trestné střílení! Filip Eliáš domácího útočníka v samostatném úniku sekl.
     
    38:53
    Jakub Vrána se z levé strany nádherně natlačil před bránu, jenže byl nepříjemně tísněn a pak ležícího brankáře Jakuba Neužila nepřekonal!
     
    34:43
    Cédric Delmarche hrál bez přilby. Rozhodčí to postřehli a vyloučili ho za nebezpečnou výstroj. Přesilová hra.
    32:39 Jurij ŽOLOBOV - 1:2
     
    32:39
    Kadaň právě vstřelila branku!
    JURIJ ŽOLOBOV nejprve střelou z levého kruhu pro buly orazítkoval tyč, vzápětí si ale najel před bránu Baníku na nádhernou přihrávku Romana Chloubny z pravého křídla a z blízkosti skóroval – 1:2! Asistence: Roman Chlouba a Jan Müller.
     
    30:58
    Jakub Neužil zasáhl proti střele Matěje Zadražila z vrcholu mezikruží vyrážečkou a Marek Švec se dostal v blízkosti levé tyče k dorážce, hostující brankář se ale včas přesunul a kotouč zachytil!
    29:45 Tomáš ROHAN - 1:1
     
    29:44
    Baník právě vstřelil branku!
    TOMÁŠ ROHAN si na pravém křídle fantasticky prohodil puk mezi dvěma protihráči a nádhernou střelou zápěstím poté nad pravým betonem Jakuba Neužila zamířil ke vzdálenější levé tyči! Sokolov vyrovnal skóre na 1:1. Bez asistence.
     
    25:09
    Sokolov hrál v šesti hráčích na ledě a menší trest pro hráčkou lavici nyní odpyká domácí Vladislav Houška.
     
    24:55
    Matěj Zadražil nyní mohl skórovat po střele z mezikruží, která mířila k levé tyči, jenže Jakub Neužil opět fantasticky zasáhl pravým betonem!
     
    24:29
    Patrik Kadeřávek vystřelil z pravého kruhu pro vhazování a Jakub Neužil šel rychle do kolen, aby jeho pokus vyrazil! K dorážce se vzápětí dostal Adam Křemen, jenže hostující brankář zabránil gólu pravým betonem! Fantastické zákroky.
     
    24:06
    Tomáš Pařízek na pravém křídle vypálil od modré čáry a Jakub Neužil nedokázal jeho ránu vkleče udržet, naštěstí pro něj poté ale kotouč minul vzdálenější levou tyč! Sokolov mohl vyrovnat.
     
    20:42
    Jaromír Kverka si najel na pěkné nahození Petra Přindiše z pravého křídla a pak se na přední tyči pokoušel kotouč tečovat, Jakub Neužil byl ale připraven a puk ukryl v náručí! Skvělá šance.
     
    19:08
    Jeden z hostů předvedl nádhernou individuální akci, když se mezi kruhy krásně protáhl mezi dvěma protihráči a poté chtěl skórovat mezi betony Jana Bednáře, domácí brankář je ale včas sevřel a zmrazil puk pod lapačkou! Velká šance!
    18:39 David HOMER - 0:1
     
    18:39
    Kadaň právě vstřelila branku!
    DAVID HOMER nádherně vypálil na bodu levého kruhu pro vhazování a jeho rána s příklepem poté nad lapačkou Jana Bednáře zamířila do vzdálenějšího pravého horního rohu brány! Asistence: František Wágner a Martin Dubský.
     
    11:30
    Tomáš Pařízek mířil střelou z levého kruhu pro buly do vzdálenějšího pravého horního rohu brány, Jakub Neužil ale skvěle zasáhl lapačkou, kterou puk vytáhl mimo! Sokolov málem vedl.
     
    08:41
    Roman Chlouba se dostal v mezikruží ke střele a bekhendem mířil k pravé tyči, Jan Bednář ovšem skvěle zasáhl levým betonem a poté si poradil i s ránou Jakuba Trefného z levého kruhu pro buly, kterou podržel v náručí! Kadaň je nebezpečnější.
     
    05:08
    Vzápětí vyrazili dopředu hosté a znovu mohli skórovat v blízkosti pravé tyče brány, jenže Jan Bednář si ale rychle lehl na led, aby vleže levým betonem kotouč vyrazil a vzápětí přerušil hru!
     
    04:56
    Jaromír Kverka se během pár okamžiků mohl dvakrát radovat z gólu, jenže ani nadvakrát nedokázal kotouč dostat do prázdné brány!
     
    04:08
    Roman Chlouba se na pravém křídle řítil do samostatného úniku a v blízkosti pravé tyče mohl skórovat při vlastním oslabení, jenže Jan Bednář ho fantasticky vychytal vyrážečkou!
     
    02:54
    Jan Müller zbytečně fauloval před bránou Sokolova a byl vyloučen na 2 minuty za vysokou hůl. Hra 4 na 4.
     
    02:50
    Kadaň měla první slibnou příležitost, jenže se v blízkosti pravé tyče ani nadvakrát neprosadila a Jan Bednář kotouč vkleče vyrazil mimo bránu!
     
    01:02
    Petr Vodička byl vyloučen po 62 sekundách za držení a Kadaň si zahraje hned v úvodu zápasu přesilovku.

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 30. T. Rohan, 40. Kverka (TS), 41. Vracovský (Kverka, Osmík), 65. Kverka (Šafář, Bednář) – 19. Homer (Wágner, Dubský), 33. Žolobov (Chlouba, J. Müller), 56. J. Müller (L. Chalupa, Chlouba)


    HC Baník Sokolov: Bednář (Pitoňák) – Pařízek, Přindiš (A), Vodička, P. Michálek, Šafář, A. Rulík, Kadeřávek – Stříbrný, Vrána, T. Rohan (C) – Osmík, Kverka, Vracovský – Houška, M. Zadražil (A), Švec – Křemen, Kuběna, Urban. Hlavní trenér: Karel Mlejnek.
    SK Trhači Kadaň: Neužil (Štěpánek) – Eliáš, Trefný (C), D. Zeman, L. Chalupa, Klodner, Foltýn, Delmarche – J. Müller (A), Žolobov, Chlouba (A) – Wojnar, Rindoš, Zd. Zabloudil – Wágner, Koblížek, Homer – Dubský. Hlavní trenér: Tomáš Hamara.

    Rozhodčí: Miroslav Petružálek, Jakub Šindel. Čároví: Richard Coubal, Ondřej Kokrment

    Diváci: 653
    bahis siteleri