Rusko – Švédsko 3:1 (kon.) | Česko – Finsko 2:5 (kon.)
konec
Rusko
3:1 (2:0, 1:0, 0:1)
Švédsko
Středa 05.02.2020, 19:00 • ROCKNET ARÉNA Chomutov • Turnaj pěti (U18)
Partner:
     
    To je pro tuto chvíli z mé strany už vše. Přeji hezký zbytek středečního večera a u dalších online přenosů z hokeje se budu těšit zase na shledanou. (21:14:39)
     
    Dnešní utkání sledovalo 316 diváků.
     
    Střely na branku: 44 – 21
     
    Je dobojováno. Třetí dějství nabídlo už jen pouze jednu přesnou trefu, o kterou se postarali švédští hráči. V sedmačtyřicáté minutě vykřesal jiskru naděje Emil Andrae a snížil na rozdíl dvou branek. Ovšem Švédsku v závěru třetí třetiny nepomohla powerplay, Rusové si výsledek už pohlídali a první zápas na Turnaji pěti hráčů do osmnácti let tak začali vítězně.
     
    Konec zápasu.
     
    59:50
    Posledních deset vteřin ve třetí třetině, Švédové ještě vyslali dvě střely na ruskou klec, ale ani jeden pokus se neujal a zápas tak už pomalu, ale jistě končí.
     
    59:25
    Švédům ubíhá čas a už nemají moc času na to, aby dorovnali dvoubrankovou ztrátu. Vypadá to vypadá, že Rusové své vedení už nepustí.
     
    58:49
    Askarov povyjel za svou branku a pomohl obraně Ruska. Ta má kotouč ve své moci a už ho posílá opět do neutrální zóny.
     
    58:20
    Rusové drží puk co nejdále od své branky a snaží se ho sebrat Švédům, aby mohli zakončit do prázdné klece. To se ale zatím neděje.
     
    58:00
    Hrají se poslední dvě minuty třetí třetiny.
     
    57:19
    Rusové vytěsnili puk do středního pásma šikovně tak, aby z toho nebylo zakázané uvolnění. Švédové ho ale rychle vrátili zpět a kombinují před Askarovem.
     
    57:02
    Švédský brankář je na střídačce, Tre Kronor to zkouší se šesti bruslaři v poli.
     
    56:48
    Švédská lavička si vyžádala oddechový čas.
     
    56:17
    Hugo Styf se protlačil mezi dvěma obránci Ruska, ale už neměl tolik sil, aby přesněji zakončil. Obrana Rusů pak kotouč dostává do neutrální zóny.
     
    54:31
    Kirill Kirsanov švihl do puku na levé straně a do akce musel Wallstedt, jenž zasáhl a poté nechal hru přerušit. Puk bude zpět do hry vhozen po jeho pravé ruce.
     
    54:26
    Nyní následuje další komerční přestávka.
     
    53:46
    Oba celky střídají, na ledě jsou čerstvé pětice hráčů a hlavně Švédové vrhají své poslední síly do útoku. Chtěli by se Rusům dostat na dostřel jediné branky.
     
    53:05
    Jednomu z Rusů utekl puk do útočného pásma a u něho byl blíže obránce Švédska. Soupeř ruského celku tak jde do další útočné akce.
     
    52:31
    Švédsko je v plném počtu.

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 14. Zlodějev (Poltapov, Trinějev), 18. Chusnutdinov, 39. Muchamadullin (Kostěnko, Trinějev) – 47. Andrae (Säll, Magnusson)


    Rusko: Askarov (Guskov) – Muchamadullin (A), Kostěnko, Kirsanov, Grušnikov, Zotov, Jegorov, Romanov – Averšin, Poltapov, Zlodějev (A) – Trinějev, Pašin, Chusnutdinov (C) – Ťutněv, Ryčkov, Zugan – Burujanov, Kochanin, Lazutin, Aimurzin
    Švédsko: Wallstedt (Clang) – Johannesson, Andrae, Wallinder (A), Forsfjäll, Grans, Lööf, Styf – Andersson, Lysell, Ljungman – Nybeck (C), Eklund, Tärnström – Robertsson, Torgersson (A), Hallén – Ljungkrantz, Magnusson, Garfve – Säll

    Rozhodčí: Úlehla, Pilný – Frodl, Komárek

    Diváci: 316
    bahis siteleri