Nantes – Lille 0:1 (kon.) | Bordeaux – Nice 1:1 (kon.) | Lyon – Saint-Étienne 2:0 (kon.)
konec
FC Nantes
0:1 (0:0)
Lille OSC
Neděle 01.03.2020, 15:00 • La Beaujoire-Louis Fonteneau, Nantes • Francouzská Ligue 1 Uber Eats • 27. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Ode mě je to pro dnešek vše, přeji vám hezký zbytek dnes a někdy zase u onlajnu na počtenou! (16:57:40)
     
    Držení míče: 51 % : 49 %.
    Střely na branku: 3:5. Střely mimo: 2:6. Rohy: 3:12. Ofsajdy: 2:3. Fauly: 13:12.
     
    Je konec! Po dnešním utkání berou další tři body do tabulky fotbalisté hostujícího celku, kteří byli v tomto utkání lepším celkem. O jedinou branku celého střetnutí se postaral Benjamin André, jenž využil přesného centru od rohového praporku. Lille mělo vcelku dost šancí, ale Lafont dnes opravdu držel svůj tým a jen díky němu utkání neskončilo větším gólovým rozdílem.
     
    90+5
    Konec zápasu.
     
    90+4
    Žlutou kartu dostává Xeka (Lille OSC).
     
    90+3
    Domácí si chtěl vymodlit penaltu, ale na tu to nebylo, přestože hostujícímu obránci míč trefil ruku. Následný lob za obranu sebral Mike Maignan.
     
    90+2
    V závěrečných okamžicích tohoto utkání se dá očekávat hodně zvýšená aktivita Nantes. To ale doposud nemělo nějakou velkou možnost na skórování.
     
    90+1
    Nicolas Pallois měl spoustu času kousek od své brankové čáry, ale podjela mi noha, takže doslova hostům daroval roh, ten však domácí odvrátili.
     
    90
    Nastavovat se bude pět minut!
     
    89
    Jenže srovnání opravdu mohlo z ničeho nic přijít! Nicolas Pallois se dostal k hlavičce po rohovém kopu, když Mike Maignan nevyběhl dobře. Míč šel ale hodně vedle.
     
    88
    Nantes se už pokouší vrhnout všechny své síly do útoku, ale Lille zatím nemá s bráněním nějaké výraznější problémy. S domácími to nevypadá moc dobře.
     
    87
    Střídání v týmu Lille OSC: ze hřiště odchází Loïc Rémy, přichází Xeka.
     
    86
    Moses Simon se snažil prosadit proti trojici soupeřů, ale příliš šancí na úspěch neměl. Přesto vybojoval pro svůj celek alespoň autové vhazování.
     
    85
    Utkání se nám pomalu ale jistě začíná blížit ke svému konci. Lille už zase přeplo do lepších výkonů a daří se mu držet míč. Nantes se naopak nedaří nic.
     
    83
    A centr na zadní tyč také nakonec přišel. Byl však hodně vysoký, takže si pro něj doběhl Alban Lafont, jenž poslal balón ihned dopředu na spoluhráče.
     
    82
    Hostující hráč byl faulován na nějakých třiceti metrech od branky. Na střelu to asi úplně není, ale na zajímavý centr je to takřka ideální pozice i vzdálenost.
     
    81
    Luiz Araújo vymyslel parádní centr do šestnáctky, kde se dostal jeho spoluhráč k teči. Domácí obránce ovšem jeho pokus srazil mimo tři tyče.
     
    80
    Střídání v týmu Lille OSC: ze hřiště odchází Jonathan Bamba, přichází Nicolás Gaitán.

    Střídání v týmu FC Nantes: ze hřiště odchází Mahdí Abíd, přichází Cristian Benavente.

    Denisa Józsová

    Branky: 58. André (Sanches)

    Karty:   8. Lafont (NAT), 33. Abíd (NAT), 45+1. Pallois (NAT), 66. K. Coulibaly (NAT) – 55. Ikoné (LIL), 68. J. Fonte (LIL), 90+4. Xeka (LIL)


    Držení míče: 51 % : 49 %.
    Střely na branku: 3:5. Střely mimo: 2:6. Rohy: 3:12. Ofsajdy: 2:3. Fauly: 13:12.
    FC Nantes: Lafont – D. Appiah, Pallois, Girotto, Ch. Traoré – Louza, Abíd (80. Benavente) – Limbombe (57. K. Coulibaly), Blas (67. A. Touré), Bamba – Simon.
    Náhradníci: Olliero – Benavente, A. Touré, Krhin, Wagué, K. Coulibaly, Moutoussamy.

    Lille OSC: Maignan – Celik, J. Fonte, Gabriel, D. Bradarić – Ikoné (73. Araújo), Sanches, André, Bamba (80. Gaitán) – Osimhen, Rémy (87. Xeka).
    Náhradníci: Jardim – Djaló, Soumaré, Araújo, Gaitán, Xeka, Reinildo.

    Rozhodčí: Delajod – Jeanne, Viala
    thejrc.org