Česko – Švédsko cz 4:1 (kon.) | Rusko – Finsko 5:1 (kon.)
konec
Rusko
5:1 (1:0, 2:1, 2:0)
Finsko
Neděle 20.12.2020, 13:30 • CSKA Ice Palace, Moskva • Euro Hockey Tour
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    To je pro tuto chvíli z mé strany už vše. Přeji hezký zbytek nedělního dne a u dalších online přenosů z hokeje se budu těšit opět na shledanou. (15:47:02)
     
    Střely na branku: 21 – 22
     
    Rusové tak po finské Karjale vítězí i na domácím turnaji, když skončili první v Channel One Cupu. A vedou i tabulku celé série Euro Hockey Tour. Zatím tak na začátku reprezentační sezóny podávají velmi dobré výkony.
     
    Je dobojováno. Rusové nakonec zápas zcela ovládli a vítězí rozdílem čtyř branek. Do prázdné branky výhru pečetil Pavel Karnauchov, v závěru se pak ještě prosadil i Andrej Kuzmenko a tím dal zápasu i turnaji definitivní tečku.
     
    Konec zápasu.
    59:47 Andrej KUZMENKO - 5:1
     
    59:47
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Třináct vteřin před koncem třetí třetiny se ještě Rusové prosazují. Z prostoru mezi kruhy propálil Olkinuoru ANDREJ KUZMENKO a jeho tým tak může definitivně slavit výhru na domácím turnaji – 5:1. Asistence: Nikita Sošnikov.
    58:27 Pavel KARNAUCHOV - 4:1
     
    58:27
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Je hotovo. PAVEL KARNAUCHOV dostal puk na svoji hůl a poté ho poslal bez větších problémů do zcela prázdné finské klece – 4:1. Pečetí tak výhru Rusů. Bez asistence.
     
    58:18
    Rusko se dostalo na puk a posílá ho až do pásma soupeře.
     
    58:00
    Hrají se poslední dvě minuty třetí třetiny.
     
    57:30
    Stále jsou hráči Finska v pásmu Ruska a zatápějí brankáři Samonovovi. Puustinen pak minul branku, ovšem Finsko ještě drží útočnou třetinu.
     
    57:20
    Velký tlak před ruskou brankou nakonec Samonov ustál a má kotouč ve své moci. Následně je hra přerušena.
     
    56:33
    Finská branka je prázdná a Suomi to zkouší se šesti bruslaři v poli proti čtyřem Rusům.
     
    56:33
    Vyloučení v týmu Rusko (Jegor Korškov – 2 min., sekání).
     
    56:16
    Morozov se prodral po levé straně až před branku soupeře, ale nevystřelil. Objel ji a nahrál Marčenkovi, jenž zakončil nepřesně.
     
    55:36
    Samonov se zapojil do hry, když byl u puku dříve než soupeř a poté ho hned poslal do středního pásma. Rusové tak mohou jít do dalšího útoku.
     
    55:04
    Ruská lavička si vzala oddechový čas.
     
    54:55
    Oliwer Kaski tvrdě pálil na ruskou klec, zlomil však svoji hůl a kotouč pak skončil jen vedle branky Rusů.
    Marken.cz

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 14. Šipačov (J. Jakovlev), 24. Voronkov (Mamin), 29. Voronkov (Tolčinskij, P. Karnauchov), 59. P. Karnauchov, 60. Kuzmenko (Sošnikov) – 37. Pesonen


    Rusko: Samonov (Fedotov) – A. Marčenko (A), Rafikov, Ljamkin, Samorukov, J. Jakovlev (A), Galeňuk, Antipin – Čibisov, Šipačov (C), K. Marčenko – Korškov, Ivan Morozov, Kuzmenko – Tolčinskij, Zernov, Sošnikov – Voronkov, P. Karnauchov, Mamin – Kadějkin.
    Finsko: Olkinuora (Juvonen) – Kaski, Sund, Rantakari, Salo, Pokka (A), Vittasmäki, Nikkilä, Friman – Ojamäki, Ilomäki, Pesonen (C) – Puustinen, Ruohomaa, Ju. Nättinen – J. Karjalainen, Tyrväinen (A), Junttila – Paajanen, R. Leino, Turunen.

    Rozhodčí: Naumov, Oskirko – Lazarev, Slavikovskij
    bahis siteleri