Slovensko – Česko 2:3 (kon.)
konec
Slovensko
2:3 (2:0, 0:2, 0:1)
Česko
Sobota 13.02.2021, 17:30 • EASTON Aréna Piešťany • Reprezentace do 18 let
Partner:
     
    To je pro tuto chvíli z mé strany už vše. Přeji hezký zbytek sobotního večera a u dalších online přenosů z hokeje se budu těšit opět na shledanou. (19:40:39)
     
    Střely na branku: 13 – 36
     
    Je dobojováno. Ve třetí třetině padla jediná branka, a sice na straně českého týmu. Jakub Brabenec velmi rychle využil přesilovou hru a poslal poprvé v utkání český tým do vedení. Nakonec se později ukázalo, že jeho gól byl zároveň i tím vítězným. Češi tak svému soupeři oplatili včerejší nezdar a radují se z těsné výhry.
     
    Konec zápasu.
     
    59:53
    Nyní se bude vhazovat před slovenskou brankou, Rastislav Eliaš je tedy zpět mezi třemi tyčemi.
     
    59:40
    Nyní už je slovenská branka zcela prázdná, Slováci jsou v šesti!
     
    59:20
    Češi drží kotouč v útočném pásmu a nepouštějí tak svého soupeře k odvolání brankáře.
     
    58:28
    Češi v obranném pásmu získali kotouč po nepřesné střele soupeře a hned ho posílají do středního pásma šikovně tak, aby z toho nebylo zakázané uvolnění.
     
    58:00
    Hrají se poslední dvě minuty třetí třetiny.
     
    57:50
    Z prostoru mezi kruhy nepříjemně vystřelil Lukáš Pajer a Rastislav Eliaš znovu zakročil efektním semaforem a puk má v lapačce. Následně pak nechal hru zastavit.
     
    56:48
    Slovenští mladíci se snaží srovnat stav, aby si vynutili nastavenou hrací dobu, ale obrana českého týmu je pozorná a nic takového nepřipouští.
     
    55:50
    Jaroslav Chmelař byl sice cloněn obranou Slovenska, ale dostal se skrze ní o zakončení. Puk ale skončil jen na ní a Slováci ho pak vyhazují do neutrální zóny, daleko od Eliaše.
     
    55:03
    Jakub Altrichter objel slovenskou branku, poté ho poslal před Rastislava Eliaše, ale tam nebyl nikdo, kdo by ho mohl dorážet.
     
    54:18
    Další ofsajd českého týmu. Hra se vrací do středního pásma.
     
    54:02
    Rastislav Eliaš nyní zapsal parádní pohotový zákrok, když svižnou střelu Lukáše Pajera a zachytil do lapačky efektním semaforem.
     
    53:32
    Slováci se pokusili o rychlý protiútok, ve středním pásmu je však o kotouč připravili Češi a ti míří znovu do akce.
     
    52:32
    Martin Ryšavý si sjel až před slovenskou branku, ale tam ho odzbrojil Šimon Nemec a ten poté velmi rychle otočil hru na druhý konec kluziště.
     
    51:34
    Slibně se rodící akci českého týmu pokazilo postavení mimo hru a ta se přestěhovala zpět do středního pásma, kde se bude vhazovat.
     
    50:29
    Vyloučení v týmu Česko (Josef Krejsa – 10 min. osobní trest, nesportovní chování).

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 2. Molnár (Šramaty, Dvorský), 4. Demek (Mešár, Bačo) – 27. Šapovaliv (Brabenec, Moravec P.), 29. Šedivý (Jasečko, Machů), 51. Brabenec (Pajer, Ticháček)


    Slovensko: Eliaš (Marinov) – Groch, Nemec, Miklovič, Kapičák, Socha, Kmec, Krakovský, Žabka – Bačo, Demek, Mešár – Žlnka, Petrovský, Sýkora – Molnár, Dvorský, Šramaty – Šotek, Suchý, Danielčák
    Česko: Král (Šatný) – Moravec D., Ticháček, Machů, Šedivý, Špaček, Pinkas, Cubo, Chvátal – Chmelař, Szturc, Krejsa – Moravec P., Brabenec, Ryšavý – Pajer, Šapovaliv, Altrichter – Jasečko, Měchura, Brada

    Rozhodčí: Novák, Hronský – Jedlička, Durmis
    bahis siteleri