Arizona – St. Louis 1:0 (kon.) | Buffalo – NY Islanders 1:3 (kon.) | Toronto – Ottawa 5:6 (po pr.)
Carolina – Columbus 7:3 (kon.) | Tampa – Florida 4:6 (kon.) | Detroit – Chicago 2:3 (po pr.)
Edmonton – Winnipeg 5:6 (kon.) | Vancouver – Calgary 3:4 (po pr.) | San Jose – Anaheim 3:2 (kon.)
po prodl.
Toronto Maple Leafs
5:6 (2:1, 3:1, 0:3 - 0:1)
Ottawa Senators
Úterý 16.02.2021, 01:00 • Scotiabank Arena, Toronto • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Ode mě je to pro dnešek vše, přeji vám hezký zbytek dne a někdy zase u onlajnu na počtenou! (03:51:55)
     
    Tři hvězdy utkání:

    1. Jevgenij Dadonov (OTT) 2+0
    2. Auston Matthews (TOR) 2+1
    3. Connor Brown (OTT) 1+1
     
    Česká a slovenská stopa:

    Do utkání nenastoupil český ani slovenský hokejista.
     
    Kdo se postavil do brankoviště?

    Frederik Andersen (TOR) – 25 zákroků, 6 OG, úspěšnost 80,6%, odchytal 61:21.

    Marcus Högberg (OTT) – 34 zákroků, 5 OG, úspěšnost 87,2%, odchytal 61:47.
     
    Statistiky po celém zápase:

    Střely na branku: 38 – 31
    Přesilové hry: 1/2 – 0/3
    Trestné minuty: 11 – 9
    Vhazování: 49% – 51%
    Zblokované střely: 17 – 10
    Hity: 21 – 25
    Ottawa předvedla obrat jako hrom a bere dva body!
     
    A je konec! Senátoři nakonec předvedli úchvatný obrat z 1:5 na 6:5! Paráda v podání Ottawy, které by tato výhra mohla psychicky hodně pomoci. Prodloužení nakonec rozhodl Jevgenij Dadonov, který se dostal do samostatného úniku a střelou do růžku vymetl všechny pavouky v síti.
     
    Konec zápasu.
    62:19 Jevgenij DADONOV - 5:6
     
    62:19
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Senátoři nakonec završují fantastický obrat a betou dva body do tabulky! Mitchell Marner ve velké šanci neuspěl a přišla ztráta kotouče. Ten totiž neudržel ani Morgan Rielly a domácí úplně propadli. Thomas Chabot vyslal do samostatného úniku JEVGENIJA DADONOVA, jenž střelou do horního růžku přiřkl dva body hostům! Asistence: Thomas Chabot a Nick Paul.
     
    61:36
    Zatím se nám hra ani jednou nepřerušila a kotouč se stěhuje z jednoho pásma do druhého. Nyní mají touš na holích domácí a ženou se dopředu.
     
    61:03
    Mitchell Marner v první velké šanci pětiminutového prodloužení! Měl spoustu prostoru na pravé kruhu, ale vyprášil jenom beton brankáře Ottawy!
     
    60:33
    Tim Stützle to chtěl vzít na sebe a ujížděl po levé straně. K zakončení se ale nedostal, a tak mohl gólman domácího celku zatím zůstat v klidu.
     
    60:12
    A už nám odstartovalo také prodloužení dnešního duelu! Zápas plný branek by měl nyní přinést několik ofenzivních akcí na obou stranách, dočkáme se gólu?
     
    60:01
    Začalo prodloužení.
     
    A dnešní utkání nám nakonec dospělo až do prodloužení, což je velké překvapení, vždyť domácí vedli před poslední periodou o tři branky! Jenže už po necelé minutě se dostal z trestné Arťom Zub, jenž svůj samostatný únik zakončil forhendovou kličkou. O čtyři minuty později to sehráli hosté na Connora Browna, jenž střelou z první nedal gólmanovi šanci. Dvě a půl minuty před koncem odvolal trenér hostů gólmana, což se mu vyplatilo. Puk dokázal ze vzduchu sklepnout do sítě Jevgenij Dadonov.
     
    60:00
    Třetí třetina skončila.
     
    59:22
    A opravdu to vypadá, že se dnes dostaneme až do prodloužení! Toronto sice ještě drží puk na svých hokejkách, ale v uctivé vzdálenosti od branky hostů.

    Denisa Józsová

    Branky a nahrávky: 7. Matthews (Tavares, Marner), 11. Boyd (Spezza), 22. Engvall (Kerfoot, Brodie), 30. J. Thornton (Matthews), 40. Matthews (Rielly, Tavares) – 13. Batherson (Stützle), 40. N. Paul (Watson), 41. Zub (Tierney, Co. Brown), 46. Co. Brown (White, Chabot), 58. Dadonov (B. Tkachuk, Norris), 63. Dadonov (Chabot, N. Paul)


    Toronto Maple Leafs: Andersen (Hutchinson) – Brodie, Rielly (A), Holl, Muzzin, Bogosian, Dermott – Marner, Matthews (A), J. Thornton – W. Nylander, Tavares (C), Hyman – Engvall, Kerfoot, I. Michejev – Spezza, Boyd, Vesey.
    Ottawa Senators: M. Högberg (Daccord) – N. Zajcev, Chabot (A), Zub, Reilly, Gudbranson (A), Wolanin – Co. Brown, Tierney, B. Tkachuk (A) – Dadonov, White, N. Paul – Batherson, Stepan, Stützle – Watson, Norris, Anisimov.

    Rozhodčí: Schlenker, Joannette – Mills, Barton
    bahis siteleri