Buffalo – Boston 0:2 (kon.) | NY Islanders – NY Rangers 6:1 (kon.) | Tampa – Carolina 1:4 (kon.)
Florida – Columbus 5:1 (kon.) | Pittsburgh – New Jersey 7:6 (kon.) | Dallas – Detroit 5:2 (kon.)
Vancouver – Toronto 6:3 (kon.) | Los Angeles – Anaheim 4:1 (kon.)
konec
Florida Panthers
5:1 (2:1, 3:0, 0:0)
Columbus Blue Jackets
Středa 21.04.2021, 01:07 • BB&T Center, Sunrise • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Z mé strany je to vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Pěkný den! (03:35:59)
     
    Ještě doplním, že dnešní duel sledovalo 4132 diváků.
     
    Tři hvězdy utkání:

    1. Spencer Knight (FLA) – 33 zákroků, 1 OG, úspěšnost 97%
    2. Sam Bennett (FLA) 2+0
    3. Jonathan Huberdeau (FLA) 2+1
     
    Česká a slovenská stopa

    Radko Gudas (FLA) – 0+1, 0 účast, 0 střel na branku, TM 0, čas na ledě 17:31
     
    Kdo se postavil do brankoviště?

    Spencer Knight (FLA) – 33 zákroků, 1 OG, úspěšnost 97%, odchytal 60:00
    Joonas Korpisalo (CBJ) – 28 zákroků, 5 OG, úspěšnost 84,8%, odchytal 60:00
     
    Střely na branku: 33 – 34
     
    Je konec! Florida zvláda další domácí duel a poráží Columbus vysoko 5:1. O svém vítězství domácí rozhodli ve druhé části, kterou ovládli výsledkem 3:0. Ve třetí třetině se Columbus sice snažil hrát aktivně, ale recept na obranu Panterů nenašel. Skvělý výkon podal domácí brankář Knight, který si připsal 33 zákroků.
     
    Konec zápasu.
     
    59:30
    Korpisalo ještě jednou vyjel ven z branky, aby spoluhráčům usnadnil rozehrávku. Hokejisté Floridy už soupeře ani neatakují.
     
    59:10
    Dnešní duel už se pouze dohrává. Laine projel po pravém křídle do rohu útočného pásma, ale přihrávkou před branku odevzdal puk domácím obráncům.
     
    58:26
    Radko Gudas si v obranném pásmu vzal volný kotouč, objel branku domácího celku a přihrál na pravé křídlo na Barkova. Finský útočník puk protečoval do pásma útočného.
     
    58:00
    Probíhají poslední dvě minuty třetí třetiny!
     
    57:21
    Alexander Wennberg dostal přihrávku do středního pásma, ale měl proti sobě hned dva obránce, kteří jej s pukem nepustili přes modrou čáru.
     
    56:35
    Gavin Bayreuther projel po levém křídle do útočného pásma, jenže se nesetkal s podporou svých spoluhráčů a dobře postavený Stralman jej obral o puk.
     
    56:10
    Florida už se znovu usadila v útočném pásmu a snaží se přidat šestou branku. Vatranovu ránu z levé strany srazil do bezpečí obránce.
     
    55:37
    Nikita Gusev se před brankou Columbusu dostal k volnému puku a chtěl jej dorazit za záda brankáře Columbusu. Korpisalo se však skvěle roztáhl na brankovišti!
     
    55:06
    Juho Lammikko se dostal do útočného pásma a zkusil zakončit do horního rohu. Jeho rána byla o kousíček nepřesná. Columbus puk následně vyhodil.
     
    54:32
    Sam Bennett střílel ze skvělé pozice a mohl zaútočit na hattrick. Hostující brankář měl skvěle zakrytý výhled, jenže Bennett minul branku.
     
    54:06
    Josh Dunne to možná trošičku přehnal s agresivitou v souboji s Yandlem, ale rozhodčí zákrok posoudili jako dovolený. Florida má kotouč.

    Tomáš Kubečka

    Branky a nahrávky: 7. Barkov (N. Gusev, Marchment), 8. S. Bennett (Duclair, Huberdeau), 28. S. Bennett (Huberdeau, Duclair), 36. Lomberg (Vatrano, Nutivaara), 37. Huberdeau (Duclair, Gudas) – 17. Roslovic (Atkinson, Bjorkstrand)


    Florida Panthers: Knight (Driedger) – Montour, Nutivaara, Strälman, Forsling, Gudas, Yandle (A) – N. Gusev, Barkov (C), Marchment – Duclair, S. Bennett, Huberdeau – Hörnqvist, Wennberg, Vatrano – Tippett, Wallmark, Lammikko – Lomberg.
    Columbus Blue Jackets: Korpisalo (Merzlikins) – S. Jones (A), Lehtonen, Gavrikov, Del Zotto, Bayreuther, Kukan – Atkinson (A), Roslovic, Robinson – Laine, Texier, Bjorkstrand – Dalpe, Sherwood, Stenlund – MacInnis, Dunne, Matteau.

    Rozhodčí: Hebert, MacDoughall – Daisy, Gawryletz

    Diváci: 4132
    bahis siteleri