Švýcarsko – Česko 1:5 (kon.)
konec
Švýcarsko
1:5 (1:1, 0:3, 0:1)
Česko
Středa 28.07.2021, 15:30 • Vaillant Arena, Davos • Reprezentace do 17 let
Partner:
     
    To je pro tuto chvíli z mé strany už vše. Přeji hezký zbytek středečního dne a u dalších online přenosů z hokeje se budu těšit opět na shledanou. (17:32:28)
     
    Je dobojováno. Ve třetí třetině držel český celek svůj náskok a ten ještě pečetil střelou do prázdné klece při powerplay Švýcarska Kevin Coufal a Češi tak napravili včerejší zavání se stejným soupeřem. Potřetí se oba týmy utkají ještě zítra a uvidíme, kdo bude po zítřku mít na svém kontě o jeden vítězný zápas více.
     
    Konec zápasu.
     
    59:25
    Zápas se už jen dohrává, je rozhodnutý a ještě to zkoušeli Švýcaři v útočném pásmu, leč proti byla pozorná obrana Česka.
    58:15 Kevin COUFAL - 1:5
     
    58:15
    Česko právě vstřelilo branku!
    Je hotovo. Češi převzali puk, s ním poté KEVIN COUFAL sjel před útočnou modrou čáru a ještě ze střední třetiny z levé strany trefuje zcela prázdnou švýcarskou branku – 1:5. Asistence: Martin Matějíček.
     
    58:00
    Hrají se poslední dvě minuty třetí třetiny.
     
    56:32
    Švýcaři to zkoušejí se šesti bruslaři v poli a bez brankáře a nyní dostali český celek pod tlak, ze kterého se ale jeho hráči vymanili.
     
    55:30
    Čeští mladíci se už příliš nikam neženou, kontrolují hru a drží tříbrankový náskok. Teď je u kotouče a zkouší to před Huetem.
     
    54:40
    A nyní je už český celek kompletní.
     
    53:50
    Znovu se Češi velmi dobře brání a nepouštějí soupeře do zakončení a vyhazují puky daleko od Hrabalovy branky.
     
    53:00
    Český tým je ve čtyřech.
     
    52:40
    Vyloučení v týmu Česko (Adam Židlický – 2 min., držení hole).
     
    52:30
    Do dalšího útoku se vrhl švýcarský celek, který ale skrze českou obranu neprošel do žádného nebezpečného zakončení před Michaelem Hrabalem.
     
    51:28
    Nahození z pravé strany kryl betonem Ewan Huet a před dotěrnými českými hráči pak raději ukrývá puk pod lapačkou.
     
    51:00
    Vyloučení v týmu Česko (Jiří Felcman – 2 min., hákování).
     
    49:30
    Mezi kruhy utekl puk při střele Andreji Fábrymu, který se tak nemohl dostat do pořádného zakončení. Nicméně Češi stále obléhají švýcarskou klec.
     
    47:35
    Švýcarsko je v plném počtu.

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 10. Schneller (Wagner, Froidevaux) – 16. Csabi (Coufal), 21. Fábry (Vašíček), 26. Šprynar (Holčák, Štancl), 29. Žižka (Štancl), 59. Coufal (Matějíček)


    Švýcarsko: Huet (Ferrari) – Schneller, Niedermann (C), Palmisano, Hebeisen, Lichtensteiger, Müller, Wegmüller – Zehnder, Embacher, Lindemann – Wagner, Froidevaux, Braillard – Diethelm, S. Meier, R. Meier – Pauli, Graf, Zürcher.
    Česko: Hrabal (Dybal) – Husinecký, Matějíček, Dvořák, Žižka, Port, Lučan, Dominik Badinka – Štancl, Holčák (C), Šprynar – Albrecht, Vašíček, Fábry – Sláma, Felcman, Židlický – Csabi, Adámek, Coufal – Peš.

    Rozhodčí: Hürlimann, Fluri – Duarte, Stalder
    bahis siteleri