Švédsko – Česko 4:3 (kon.)
konec
Švédsko
4:3 (2:1, 1:1, 1:1)
Česko
Středa 13.04.2022, 19:00 • Rosvalla, Nyköping • Turnaj čtyř (U17)
Partner:
     
    Děkuji vám za pozornost a těším se na vás u dalšího textového přenosu. (21:16:06)
     
    Dnešní utkání je u konce a vyhrává tým do sedmnácti let ze Švédska. Český národní tým se dlouhou dobu svého soupeře držel, nakonec ale rozhodla chyba Denise Svobody, po které skóroval Noah Dower Nilsson. Další utkání mají Češi na programu hned zítra proti Švýcarsku.
     
    Statistiky

    Střely na branku: 36 – 20
    Trestné minuty: 6 – 31
    Využití přesilových her: 20% – 67%
     
    Toto utkání sledovalo 230 diváků.
     
    Konec zápasu.
     
    59:49
    Dybal na střídačce, Češi hrají v šesti!
     
    59:33
    A i když se to teď Šprynarovi povedlo, dlouho tam se svými kumpány nepobyl. Domácí vyhodili do středního pásma a času už je opravdu málo. Zvládnou to ještě Češi?
     
    59:01
    Probíhá poslední minuta základní hrací doby. Češi se stále nemohou dostat kupředu, Dybal zůstává ve svém pracovišti.
     
    58:20
    Nordh si nepohlídal vstup do útočného pásma a modrou čáru přejel dříve než kotouč. Rozhodčí Eriksson signalizuje offside.
     
    57:40
    Čas se krátí, Češi zatím nedokáží získat útočné pásmo pod svou nadvládu. Odvolání Dybala na střídačku tak musí alespoň prozatím počkat.
     
    56:48
    Domácí se už ale nikam zběsile neženou. V posledních sekundách hrají spíše na jistotu, nechvátají zbytečně kupředu, pouze si hlídají střední pásmo.
     
    55:32
    Opět jsou to Švédi, kteří hledají, kudy povede cesta. Od modré pálil Axel Landén, ale tohle nebylo pro Dybala vůbec nic těžkého. Před sebou měl totiž volný výhled a střela mu zapadla přímo do jeho náruče.
     
    54:58
    Češi teď dokázali zahrozit. Z poza branky našel Jecho dobře postaveného Matějíčka, který v dobré pozici přestřelil. Puk se odrazil na druhou stranu, kde o něj záhy Bialy přišel.
     
    54:06
    Adámek vybojoval kotouč v útočném pásmu a okamžitě vystřelil. Jeden ze švédských obránců ránu přivedl a ta tak skončila v ochranné síti. Po delší době bude následovat vhazování před Erlidenem.
     
    53:24
    Po vhazování vyslal svou dělovku od modré čáry Landén, ale puk skončil na chráničích prvního bránícího hráče. Češi obrací hru na druhou stranu.
     
    52:55
    Do konce zápasu nám stále zbývá ještě sedm minut. To je dost času na to, aby Češi dokázali na tento gól reagovat. Těžko se jim to ale bude dělat z obranného pásma, kde jsou nyní Švédy opět zatlačeni.
    51:30 Noah Dower Nilsson - 4:3
     
    51:30
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Velká chyba Denise Svobody na útočné modré čáře a Češi opět prohrávají. Sagranden záhy rozjel protiútok a i když se po jeho střele ještě gólová siréna nerozezněla, všechno napravil NOAH DOWER NILSSON, který vrací Tre Kronor do vedení. Asistence: Lukas Sagranden.

    Libor Novák

    Branky a nahrávky: 8. Forsfjäll (Pettersson), 11. Edstrom (Bergström, Nilsson), 40. Edstrom (Nilsson), 52. Nilsson (Sagranden) – 2. Šprynar (Adámek), 35. Jecho, 44. Husinecký


    Švédsko: Erliden (Munther) – Wilkman, Landén, Bergström, Willander, Bürger, Sandin-Pellika, Nilsson – Nordh, Kling, Kangas – Sagranden, Edstrom, Dower Nilsson – Nilsson, Forsfjäll, Pettersson – Svensson, Johansson, Lejon – Sjödin.
    Trenér: Anders Eriksén

    Česko: Dybal (Kasal) – Eich, Husinecký, Bialy, Matějíček, Svoboda, Ročák, Vochvest – Štancl, Felcman, Šprynar – Šimek, Jecho, Csabi – Pérez, Hois, Janata – Albrecht, Adámek, Handl – Fiala.
    Trenér: Rostislav Vlach

    Rozhodčí: D. Eriksson, Wedin – P. Eriksson, Elmerstig

    Diváci: 230
    bahis siteleri