Česko – Německo 6:2 (kon.)
konec
Česko
6:2 (1:0, 2:0, 3:2)
Německo
Sobota 22.04.2023, 14:00 • Mátyásföldi Jégcsarnok, Budapešť • Evropský pohár žen do 16 let
Partner:
     
    Díky za pozornost a u dalších online přenosů z hokeje se budu těšit opět na shledanou. (15:34:02)
     
    Nyní zní hymna na počest vítězů, tedy ta česká.
     
    Je dobojováno. Češky nedovolily žádné drama a na turnaji v Maďarsku vítězí i potřetí a zítra si tak zahrají finále. V něm budou obhajovat zlaté medaile z loňského roku. To je další fantastický úspěch ženské šestnáctky.
     
    Konec zápasu.
     
    44:42
    Němky se ještě vydaly do další útočné akce, ale tu zmařila česká obrana. Češky se pak ještě také ocitly v pásmu soupeřek, ale už nestihly zakončit.
    43:58 Annabell SEYREROVÁ - 6:2
     
    43:58
    Německo právě vstřelilo branku!
    A hned zase střílí Němky, které už jen kosmeticky upravují skóre. Lara Georgiová vystřelila z levé strany, kotouč se pak objevil u brankoviště českého týmu a ANNABELL SEYREROVÁ ho dorazila za brankovou čáru – 6:2. Asistence: Lara Georgiová.
     
    43:00
    Hrají se poslední dvě minuty třetí třetiny.
    42:44 Ellen JARABKOVÁ - 6:1
     
    42:44
    Česko právě vstřelilo branku!
    Češky hned našly odpověď a navyšují vedení znovu. Od levého hrazení z dálky dalekonosnou střelu ELLEN JARABKOVÉ dobře neviděla německá brankářka a kotouč pak skončil až za jejími zády – 6:1. Asistence: Kateřina Nogová a Johanna Tischler.
     
    41:56
    Češky získaly puk v obranném pásmu a hned se s ním vydaly opačným směrem, mezi kruhy střílela Adéla Pánková, ale kotouč zamířil jen vedle protější tyče.
    40:18 Zoe WINTGENOVÁ - 5:1
     
    40:18
    Německo právě vstřelilo branku!
    Němky se poprvé prosazují a berou Kateřině Fialové čisté konto. Podél levého mantinelu ujela do samostatné akce ZOE WINTGENOVÁ, jenž poté z nápřahu poslala puk do horního rohu české branky – 5:1. Asistence: Antoina Thumeová.
     
    38:36
    Magdaléna Felcmanová z dálky nahazovala puk před branku Milany Lutzové, ale kotouč srazila německá obrana do bezpečí.
     
    38:25
    Češky se opět na chvíli usadily v teritoriu Němek a operovaly před klecí Milany Lutzové, ale nakonec ji nedokázaly prostřelit.
     
    37:52
    Německo je v plném počtu.
     
    37:25
    Madlen Chladová napřáhla na modré čáře a její dělovka byla sražena na zadní mantinel, který jen zaduněl. Následně pak se Němky osvobozují.
     
    36:50
    Navíc mají k dispozici další přesilovou hru a už se natlačily před klec Milany Lutzové.

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 11. Gildainová (Pánková), 17. Nogová (Chladová, Felcmanová), 28. Felcmanová (Gildainová), 32. Pánková (Gildainová), 36. Tischler (Luxemburková), 43. Jarabková (Nogová, Tischler) – 41. Wintgenová (Thumeová), 44. Seyrerová (Georgiová)


    Česko: Fialová (Nováková) – Fromová, Stýblová, Paroubková, Tischler, Chladová, Jarabková, Panešová – Jebousková, Pěnčíková, Šindelářová – Gildainová, Luxemburková, Pánková – Felcmanová, Nogová, Šťástková – Mazancová, Palíšková
    Trenér: Jan Lucák

    Německo: Gappelová (31. Lutzová) – Leeová, Mannsová, Georgiová, Thumeová, Birkaová, Müllerová – Seyrerová, Stephainskiová, Zielinskiová – Heineová, Poindlová, Wintgenová – Mayrová, Spagertová, Weichenhainová – Bergmannová, Plaumannová
    Trenér: Franziska Buschová

    Rozhodčí: Gottlibetová – Bereczkiová, Holzerová
    bahis siteleri