Jihlava – Olomouc 6:3 (kon.) | Třinec – Přerov 6:4 (kon.) | Vítkovice – Kometa Brno 8:4 (kon.)
Č. Budějovice – Mountfield HK 1:9 (kon.) | K. Vary – Plzeň 5:2 (kon.) | Liberec – Mladá Boleslav 4:1 (kon.)
Pardubice – Zlín 6:5 (kon.) | Sparta – Litvínov 5:4 (kon.)
konec
HC Dukla Jihlava
6:3 (3:1, 1:0, 2:2)
HC Olomouc
Sobota 30.09.2023, 12:00 • Veřejné sportoviště pro zimní sporty, Jihlava • DHL Extraliga juniorů • Skupina Východ
Partner:
     
    Já se s vámi pro dnešek loučím a přeji hezký zbytek soboty. (14:12:30)
     
    V Jihlavě je dobojováno! Domácí Dukla zvládla přestřelku a může se tak radovat z druhé výhry v řadě. Olomoučtí se snažili a drželi se soupeřem krok, o čemž svědčí i vyrovnaná třetí třetina, na bodový zisk to ale nyní nestačilo.
     
    Konec zápasu.
     
    59:53
    Další přerušení hry na modré před olomouckým útočným pásmem. Pro změnu kvůli přihrávce rukou.
     
    59:35
    Dopředu se řítil Jakub Belan. Opět byl ale zachycen v postavení mimo hru.
     
    59:19
    Hosté v plném počtu.
     
    59:05
    Číhalovo nahození se sklouzlo po ochranném plexiskle k Denisu Jeletzovi. Ten tak pod úhlem od modré vypálil, ovšem přímo do náruče gólmana Frgála.
     
    58:00
    Znovu Matěj Vovsík, který si sjížděl pro vyhozený olomoucký kotouč. Rozehrál na Šimona Báťu. Ten ale o puk vzápětí přišel.
     
    57:21
    Matěj Vovsík si sjel pro dlouhý olomoucký výhoz a snažil se rozehrát zpět. Znovu se ale k puku dostali hráči hostujícího týmu, kteří se tentokrát ve čtyřech vydali dopředu. Jejich průnik zastavili sudí v ofsajdu.
     
    57:19
    Vyloučení v týmu HC Olomouc:
    Adam Kalman – 2 min., sekání.
     
    56:58
    Souboj o puk ve středním pásmu zvládla lépe Dukla, která se díky tomu mohla vydat dopředu.
     
    55:59
    Po vyrovnání početních sil se dopředu vydal jihlavský tým. Po levé straně vyvážel kotouč dopředu Lukáš Číhal. Obrana Hanáků si ovšem tentokrát s nastalou situací poradila.
     
    55:34
    Domácí v plném počtu.
     
    54:52
    Olomoučtí se drží vepředu. Puk se pokusil na několikrát protečovat Jakub Belan. Gólman Cinka ale zvládl celou situaci udržet pod kontrolou.
     
    53:34
    Vyloučení v týmu HC Dukla Jihlava:
    Rostislav Nosek – 2 min., podrážení.
     
    52:41
    Lukáš Bošek se statečně probil do útočného pásma. Zde mu ovšem domácí šlapali na paty, proto se rozhodl o pas na Tomečka. I jeho pokus o zakončení ale domácí pokryli a sami se vydali na útočný výlet.
     
    51:58
    Mrtkovo přiklepnutí o mantinel pokryl bránící hráč Olomouce. Přesto se do akce znovu dostala Dukla. Přihrávku od Burkova napasoval od modré na branku Matěj Vovsík. Gólman Hanáků ovšem pokryl lapačkou.
     
    51:31
    Hanáci pokračují ve větší aktivitě směrem k jihlavské brance. Obrana domácích se tak musí držet na pozoru, svou práci ale odvádí dobře.
    50:20 Michal TOMEČEK - 6:3

    Vít Trubička

    Branky a nahrávky: 15. Coufal (Modl, Bulík), 18. Jo. Jungwirth (Kuprijanov, Ludvík), 18. Jo. Jungwirth (Burkov), 35. Coufal (Číhal, Modl), 42. Burkov (Kuprijanov, Jeletz), 45. Jo. Jungwirth (Kuprijanov, P. Mrtka) – 20. Šotkovský (Tomeček, Bošek), 50. Bošek (Šotkovský, Ruda), 51. Tomeček (TS)


    HC Dukla Jihlava: Cinka (Vejmelka) – Vovsík (C), Vandas, Číhal (A), Jeletz, Ludvík, P. Mrtka, Topol – Rauš, Báťa (A), Klapica – Jo. Jungwirth, Kuprijanov, Burkov – Coufal, Bulík, Modl – R. Váňa, Šabatka, Nosek.
    Trenér: Michal Broš

    HC Olomouc: Valenta (18. Frgál) – P. Sedláček (A), Šlahora, Panáček (C), Compel, A. Drábek (A), Kalman, Bohatý – Bošek, Tomeček, Šotkovský – Belan, Turek, Koudelný – Ruda, Smýkal, Pastrnek – K. Drábek, Röss.
    Trenér: Mojmír Trličík

    Rozhodčí: Barek, Čuňočka – Bohuněk, Hájková

    Diváci: 88
    bahis siteleri