Zlín – Olomouc 2:1 (kon.) | Jihlava – Kometa Brno 2:4 (kon.) | Č. Budějovice – Sparta 2:7 (kon.)
Mountfield HK – Plzeň 3:5 (kon.) | Třinec – Vítkovice 5:0 (kon.) | Litvínov – Liberec 2:1 (po pr.)
K. Vary – Mladá Boleslav 3:2 (kon.) | Pardubice – Přerov 4:1 (kon.)
konec
HC Oceláři Třinec
5:0 (2:0, 1:0, 2:0)
HC Vítkovice Ridera
Sobota 28.10.2023, 13:00 • Mini WERK ARENA, Třinec • DHL Extraliga juniorů • Skupina Východ
Partner:
     
    Je konec! Třinečtí junioři nadělili Vítkovicím bura a ukázali, kdo je v regionu pánem a tím si tak spravili chuť z minulého nevydařeného derby ve Vítkovicích. Vojtěch Spěváček a Adam Cedzo se postarali o poslední góly a Vítkovicím vtloukli hřebík do hlavy. Toť je z dnešního utkání vše a já vám přeji pěkný zbytek dne. (15:03:37)
     
    Konec zápasu.
     
    59:47
    Vyloučení v týmu HC Vítkovice Ridera:
    Robert Chlán – 2 min., podrážení.
     
    59:05
    Šimon Bialy se snažil ještě v pravém kruhu pro střelbu, ale to už jsou domácí v plném počtu. Na tom musí Vítkovice zapracovat, protože bez přesilovek to nejde.
     
    58:05
    Matyáš Man se s pukem objevil až v mezikruží, ale naposledy chvíli mu puk sebral Vojtěch Spěváček a zavezl hru do útočné třetiny, kde však vystřelil, ale nepřesně.
     
    57:34
    Vyloučení v týmu HC Oceláři Třinec:
    Michal Pospíšil – 2 min., hrubost.
     
    57:17
    Tomáš Tobola s pukem dojel do útočného pásma a od modré čáry nahrával do pravého rohu ledové plochy, kde byl Robert Chlán, ale ten se k puku nedostal, protože byl faulován.
     
    56:48
    Matyáš Man si nerozuměl s Robertem Chlánem a dopustili se icingu. Vhazovat se bude před Jakubem Smolkou.
     
    55:56
    Ilja Kovalčík se nadechoval k zakončení z levého kruhu, puk však nenašel správné přistání na jeho hokejce, a tak se hra otočila do obranného pásma modrobílého týmu.
     
    55:08
    Marek Chaloupka si najel za bránu a zpoza ní se chtěl stát střelcem první vítkovické branky, ale nepřesně nehrál a o puk přišel. Nicméně domácí se dopustili zakázaného uvolnění a vhazovat se bude před Jakubem Králem.
     
    53:56
    Markus Saxa se s pukem snažil zaútočit z levého kruhu, ale puk mu byl sebrán a tím skončila dlouhá přesilovka. Na straně Vítkovic už chuť moc vidět nejde a asi se snaží jen zápas dohrát.
     
    53:09
    Patrik Volas se dostal sám s pukem na bránu a z mezikruží mohl skórovat do odryté klece, ale na poslední chvíli o puk přišel kvůli zasahují hokejkou soupeře.
     
    52:25
    Patrik Volas se dostal na puk v levém kruhu a neváhal jej vyhodit ven.
     
    51:40
    Denis Puchala posłał puk po ledě do pravého rohu, kde jej chtěl pro sebe ukotvit Matyáš Hanák, ale bezúspěšně a Třinec puk vyhodil ven.
     
    50:56
    Matěj Žídek poslal puk z levého kruhu na modrou čáru, kde byl připravený Denis Puchala, jenž vystřelil a Jakub Král vyrážečkou akci zničil.
     
    50:25
    Má tohle Třinec zapotřebí si takhle komplikovat situaci? Martin Milata vystřelil od modré čáry a Jakub Král puk přikryl.
     
    49:23
    Současné vyloučení:
    Vyloučení v týmu HC Oceláři Třinec:
    Marcel Mikula – 5 min. + OK, vražení na hrazení, odpyká David Blaha,
    Petr Andrle – 2 min., hrubost.

    Vyloučení v týmu HC Vítkovice Ridera:
    Ilja Kovalčík – 2 min., hrubost.
     
    48:52
    Pátá právě teď odbila! A to z hokejky ADAMA CEDZA, jenž využil rozehrávky mezi Dominikem Bujákem a Viktorsem Kurbakem na modré čáře. Puk si vzal do mezikruží a střelou zápěstím vymetl pravý vingl. Asistence: Viktors Kurbaka a Dominik Buják.
     
    48:15
    Jan Bartoš se snažil dostat do úniku, ale přes Matyáše Mana nakonec nepřešel. Domácí se ale udrželi na puku.

    Šárka Kolková

    Branky a nahrávky: 2. Šilar (Gerych, Holinka), 9. Kurbaka (Cedzo, Buják), 34. Sikora, 43. Spěváček (M. Pospíšil, Bartoš), 49. Cedzo (Kurbaka, Buják)


    HC Oceláři Třinec: J. Král (A. Černý) – Andrle (A), A. Horváth, Volas, Kurbaka, Ošmera, M. Pospíšil, Buják (A) – Cedzo, Sikora, Kozlík – Šilar, Holinka (C), Gerych – Lysak, Bartoš, Spěváček – Blaha, Mikula.
    Trenér: René Mucha

    HC Vítkovice Ridera: Smolka (Vávra) – Chaloupka (A), Bialy, Man, Kalandra, Puchala (C), Vi. Glos, Čuba – Tobola, Štiak (A), Chlán – Žídek, M. Hanák, Milata – Muroň, Kovalčík, Saxa – Zapletal.
    Trenér: Darek Stránský

    Rozhodčí: Vaněk, Kapitanov – Bartek, Voznička
    bahis siteleri