Benátky n/J – Ústí n/L 3:6 (kon.) | Vrchlabí – Hronov 4:2 (kon.) | Letňany – Kralupy n. Vltavou 2:1 (kon.)
Kobra – Řisuty 4:3 (po pr.) | Cheb – Mostečtí Lvi 1:5 (kon.) | Kopřivnice – Val. Meziříčí 3:2 (po pr.)
Opava – Nový Jičín 4:3 (po pr.) | Šumperk – Havířov 1:5 (kon.) | SHKM Hodonín – Havlíčkův Brod 2:7 (kon.)
Žďár n/S – Vyškov 10:4 (kon.) | Příbram – Písek 3:1 (kon.) | Technika Brno – Vel. Meziříčí 1:9 (kon.)
konec
HC Stadion Cheb
1:5 (0:2, 0:1, 1:2)
Mostečtí Lvi
Středa 08.11.2023, 18:002. liga skupina Západ • Skupina Západ
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Ráz dnešního duelu určovaly hlavně přesilovky. Hosté se totiž v početní výhodě prosadili hned třikrát. Tu třetí přesilovkovou branku přidali ve třetí třetině, kdy se ranou do pravého horního rohu prosadil David Jindra. Jakub Veselý pak ještě vedení Mostu navýšil po chybě jednoho z domácích beků. A i když se domácí celek ve třetí třetině herně zvedl, nezdálo se, že by s pětibrankovým mankem měl ještě něco udělat. Podařilo se až 48 sekund před závěrečnou sirénou, když alespoň čestný zásah domácího Stadionu přidal Michael Čejka.
    Ode mě je to pro dnešek vše, přeji příjemný zbytek středečního večera. (20:18:03)
     
    Konec zápasu.
    59:12 Michael ČEJKA - 1:5
     
    59:12
    Stadion Cheb právě vstřelil branku!
    Čisté konto ale hostující brankář neudrží! Domácí hokejisté si na malém prostoru před brankovištěm několikrát vyměnili kotouč a po přihrávce Vlastimila Kvasničky MICHAEL ČEJKA ranou z první prostřelil Hosnedla k pravé tyči. Asistence: Vlastimil Kvasnička, Václav Stejskal
     
    58:09
    Vašíček po levém křídle obešel hostující obranu, stínoval jej jen Hoffmann, který mu nakonec také zamezil ke střele. Od modré čáry pak následně pálil Vogel i Prošek, s oběma pokusy si Hosnedl poradil.
    57:37 Jakub VESELÝ - 0:5
     
    57:37
    MOSTEČTÍ LVI právě vstřelili branku!
    Jenže nechtěně jim pomohl jeden z domácích obránců. Cheb měl kotouč pod kontrolou a čekal za brankou s rozehrávkou. Když už se k ní ale dostal, směřovala na hokejku JAKUBA VESELÉHO, který nabídnutou šanci využil a trefil se přesně do pravého horního rohu. Asistence: Bez asistence.
     
    57:25
    Utkání se pomalu blíží ke konci. Hostující hokejisté se snaží přejít do útočného pásma, s tím teď ale mají problémy.
     
    56:59
    Domácí v plném počtu.
     
    55:59
    Vašíček vyvezl kotouč na své hokejce do středního pásma. Hosté jsou ovšem pozorní a nenechali jej dojet nikam daleko. Jeden z Mostecký vypíchl Vašíčkovi kotouč a i se spoluhráči se vrátil před Kašparovu branku.
     
    55:36
    Hosté jsou při své přesilovce velmi rychle zpět a zahájili kombinaci, po které z vrcholu pravého kruhu vystřelil Böhm. Při jeho pokusu šikovně clonil Kýhos, ale právě o něj se rána z větší vzdálenosti zastavila.
     
    55:10
    Domácí vyhráli vhazování ve svém pásmu a okamžitě se osvobozují.
     
    54:59
    Vyloučení v týmu HC Stadion Cheb:
    Radek Prošek – 2 min., hákování.
    53:00 David JINDRA - 0:4
     
    53:00
    MOSTEČTÍ LVI právě vstřelili branku!
    Kombinace hostujícího celku nakonec skončila v mezikruží, kde byl zcela volný DAVID JINDRA. Hostující útočník měl v dobré pozici hodně prostoru a povedenou trefou vymetl pravý horní roh domácí branky. Asistence: Aleš Havlůj, Štěpán Urbánek.
     
    52:58
    Šimečkova rána z pravého kruhu trefila pouze bránícího Rozhona do bruslí. Domácí brankář měl teď velké štěstí, protože od pravé nohy jeho spoluhráče se kotouč málem odrazil za brankovou čáru.
     
    52:35
    Vyloučení v týmu HC Stadion Cheb:
    Radek Prošek – 2 min., nesportovní chování,
    Vlastimil Kvasnička – 2 min., napadení.

    Vyloučení v týmu Mostečtí Lvi:
    Milan Böhm – 2 min., vysoká hůl.
     
    52:11
    Peroutkovu ránu z větší vzdálenosti zastavila domácí obrana. Cheb otáčí hru a dostává se přes střední pásmo až před Hosnedlovu branku.

    Helena Hegeďová

    Branky a nahrávky: 60. Čejka (V. Kvasnička, V. Stejskal) – 2. Peroutka (J. Procházka, Písařík), 10. Peroutka (Steinocher, Hocelík), 33. Kýhos (J. Procházka, Písařík), 53. Jindra (Havlůj, Urbánek), 58. Veselý


    HC Stadion Cheb: Kašpar (K. Kolář) – Innanmaa, Kořán (C), Šik, V. Stejskal, Vápeník, Strýček (A), Vogel – Prošek, Čejka (A), V. Kvasnička – Rozhon, V. Skuhravý, Krutina – Karpov, Vašíček, Tóth – Klíma, Krejsa, M. Skuhravý.
    Trenér: Václav Skuhravý

    Mostečtí Lvi: Hosnedl (Kovařík) – Havlůj (C), Urbánek, Nedrda (A), Šoustek, Steinocher, Hocelík, Hoffmann – Jindra, Řehoř, Bednařík – J. Procházka, Kýhos (A), Písařík – Šimeček, Peroutka, Veselý – Mical, Böhm, T. Urban II.
    Trenér: Vladimír Kýhos

    Rozhodčí: Šperl – Baxa, Uhlík
    bahis siteleri