North wings Ústí – BO Ostrava 8:3 (kon.) | Engineers Prague – HC MUNI 5:3 (kon.) | VUT Cavaliers Brno – Akademici Plzeň 1:12 (kon.)
konec
HC North Wings Ústí nad Labem
8:3 (1:0, 3:1, 4:2)
BO Ostrava Vítkovice Steel
Středa 08.11.2023, 19:00 • Zimní stadion Ústí nad Labem • Univerzitní liga ledního hokeje • 6. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    To je odsud z Ústí nad Labem ode mne vše a přeji vám hezký zbytek středečního večera. Ať už na afterparty letošního Souboje dobyvatelů v ústecké restauraci Tyršovka nebo kdekoliv jinde. (21:24:30)
     
    Je dobojováno! Nejprve to ve třetí třetině vypadalo lépe pro ostravský tým, který se přiblížil na rozdíl jediné branky. Přesto se v závěru domácí vzchopili a čtyřmi góly dokráčeli ke konečnému vítězství 8:3. Ústečtí North Wings tak ovládli druhý Souboj dobyvatelů v řadě. Za to si vysloužili velké ovace z publika ústeckého stadionu.
     
    Nejlepší hráči utkání:

    BO Ostrava Vítkovice Steel: Matěj Potočný
    HC North Wings Ústí nad Labem: Lukáš Sajdl
     
    Konec zápasu.
     
    59:52
    Tým North Wings právě vstřelil branku!
    Osm vteřin do konce utkání a osmý gól North Wings v tomto utkání! TOMÁŠ JARÝ se utrhl k samostatnému úprku a přestože se ho snažil dostihnout jeden z bránících hráčů Ostravy, umístil kotouč přesně k bližší tyči. Asistence: Jakub Tot a Adam Janoušek
     
    59:23
    Dělovka Pavla Jarého rozduněla mantinel za zády ostravského brankáře.
     
    59:14
    I po vyrovnání početních sil zůstávají domácí aktivnější. Daniel Morys tentokrát musel likvidovat zakončení z pravého kruhu.
     
    59:03
    Hosté v plném počtu.
     
    58:11
    Přihrávku od modré dostal na hranici brankoviště Jan Jindra. Ten se napřáhl, avšak nedokázal zacílit kotouč přesně. Gólman Morys si navíc na puk ani nesáhl.
     
    57:28
    Rychlý nápor ze strany North Wings a první přesilovkový zákrok v podání Daniela Moryse, který pokryl ránu z pravé strany.
     
    57:03
    Vyloučení v týmu BO Ostrava Vítkovice Steel:
    Adam Spurný – 2 min., sekání.
     
    Dnešní utkání sleduje 1055 diváků.
     
    56:33
    North Wings zůstávají v útočné třetině a ostřelují Morysovu klec. Ve svých zakončeních ale nyní nejsou úplně přesní.
     
    55:47
    Tým North Wings právě vstřelil branku!
    Vzápětí se ale přeci jen domácí dostali k dalšímu navýšení skóre! Po buly se dostal kotouč na modrou k HANUŠOVI PETRŽÍLKOVI, který důrazně napasoval puk mezi tři tyče ostravské svatyně. Asistence: Lukáš Sajdl.
     
    55:10
    Nepřesný křižný pas na Pavla Kušeje. I tak se ale dokázal vysmýknout a vydat se dopředu do útočného pásma. Pod velkým úhlem se také dostal k zakončení, puk proletěl za zády Moryse, avšak před brankovou čárou.
     
    54:06
    Rozjezdem kolem vlastní branky nabíral rychlost Matěj Potočný. Nic mu to ale nebylo platné, neboť na modré čáře při přechodu do útočného pásma o kotouč přišel.
     
    53:35
    Tým North Wings právě vstřelil branku!
    Nádherná trefa LUKÁŠE SAJDLA! Ústecký forvard si najel křižmo od mantinelu směrem na vzdálenější tyč, obhodil si ostravského gólmana a bekhendem umístil přesně kotouč do jeho svatyně. Bez asistence.,
     
    52:20
    Jan Jindra nahodil kotouč zpoza branky dopředu. Před gólmanem Morysem se ale nevyskytoval žádný z hráčů ve žlutém. Toho hosté využili a prosmýkli se k brejku na opačný konec ledové plochy.
     
    51:56
    Tým North Wings právě vstřelil branku!
    Ústečtí ale záhy odpovídají a berou si zpět dvoubrankový náskok! Po buly se North Wings bleskově vydali dopředu a po několika přesných nahrávkách se opřel do kotouče TOMÁŠ JARÝ, který jej přesně umístil za záda ostravského brankáře. Asistence: Hanuš Petržílka a Michal Svoboda.
    Marken.cz

    Vít Trubička

    Branky a nahrávky: 16. Svoboda (Vrba), 22. Sajdl (Nedoma), 27. Nedoma (Sajdl), 30. Tot (Janoušek), 52. T.Jarý (Petržílka, Svoboda), 54. Sajdl, 56. Petržílka (Sajdl), 60. T.Jarý (Tot, Janoušek) – 39. Mikula (Gřesík), 44. Hepnar (Plánka, Zajíc), 51. Potočný (Gřesík, Zajíc)


    HC North Wings Ústí nad Labem: Kožnar (Blažek) – Petržílka (A), Filip, Werner, Kadlec, Miškovič, Šubrt, Martínek, Jarý P. (A) – Vrba, Sajdl, Velhartický, Jindra, Dykast, Kušej, Tot, Nedoma, Prchal, Jarý T., Janoušek (C), Svoboda.
    Trenér: Martin Štěpánek

    BO Ostrava Vítkovice Steel: Morys – Zapletal, Zajíc (A), Paclík, Paško, Spurný, Gřesík (C) – Byčkov, Bernát (A), Krisčák, Plánka, Mikula, Pohl, Potočný, Dvořák, Šmatelka, Adamczyk, Hepnar, Béreš.
    Trenér: Jan Dětský

    Rozhodčí: Petružálek, Micka – Štěpánek, Dědek

    Diváci: 1055
    bahis siteleri