Mostečtí Lvi – Hronov 3:6 (kon.) | Kopřivnice – Vel. Meziříčí 3:4 (kon.) | Příbram – Benátky n/J 2:1 (po pr.)
Šumperk – Havlíčkův Brod 6:4 (kon.) | Val. Meziříčí – Žďár n/S 7:3 (kon.) | Havířov – Technika Brno 5:1 (kon.)
Opava – Vyškov 1:4 (kon.) | Cheb – Kralupy n. Vltavou 6:2 (kon.) | Kobra – Ústí n/L 6:4 (kon.)
Tábor – Letňany 2:5 (kon.) | Nový Jičín – SHKM Hodonín 1:6 (kon.) | Řisuty – Děčín 4:10 (kon.)
konec
HC Kobra Praha
6:4 (3:1, 2:3, 1:0)
HC Slovan Ústí nad Labem
Sobota 11.11.2023, 18:00 • ZS HC Kobra Praha, Praha 4-Braník • 2. liga skupina Západ • Skupina Západ
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Pro dnešek je to ode mne z Braníku vše. Přeji hezký zbytek večera. (20:21:58)
     
    Je dobojováno! Přestože byl ústecký tým po většinu třetiny tím aktivnějším, jediná branka přišla v přesilovce z holí hráčů Kobry, která tak pojistila své vedení a připisuje si již pátou výhru v řadě. Zatímco Slovan tímto nenavázal na předchozí výhru v Benátkách.
     
    Konec zápasu.
     
    59:47
    Ústečtí se ještě pokouší o průnik přes modrou. Tentokrát je ale zastavil ofsajd a Stahl se na posledních třináct vteřin vrací do branky.
     
    59:16
    Braničtí vytěsnili soupeře ven ze třetiny a svádí s ním boj o kotouč ve středním pásmu.
     
    58:40
    A v přesilovce si počínají velmi aktivně! Matyáš Ondrík měl tentokrát co dělat, aby udržel kotouč pod kontrolou. Před jeho definitivním polapením mu několikrát povyskočil nahoru.
     
    58:36
    Ústí v šesti, Stahl zůstává na střídačce!
     
    58:36
    Oddechový čas pro tým HC Slovan Ústí nad Labem.
     
    58:29
    Tomáš Bernat nabral rychlost a sám se řítil do útočného pásma. Nakonec ho ale zbrzdil Tomáš Urban a definitivní stopku celé akci vystavil gólman Ondrík, který přidržel kotouč na ledové ploše.
     
    57:56
    Puk stále drží tým hostů, ovšem tentokrát u vlastní branky a pouze se snaží o výjezd ven ze třetiny.
     
    56:59
    Těžký souboj o puk podél mantinelu mezi Houškou a Rudovským. Domácí z něj vyšli vítězně, přesto celkem snadno odevzdali kotouč do držení Slovanu, který se odhodlal k dalšímu výpadu dopředu směrem k Ondríkovi.
     
    56:13
    Znovu Ladislav Funk, tentokrát si sám najížděl po pravé straně až těsně před branku. Těsně před zakončením ho ale zastavil jeden z bránících hráčů v dresu Kobry.
     
    55:50
    Proti střele Ladislava Funka z mezikruží se musel Ondrík dosti natahovat. Přesto nakonec uzmul kotouč do své lapačky.
     
    54:16
    Branické nahození podél mantinelu si Ústečtí tečovali, proto nedošlo k zakázanému uvolnění domácích. Přesto ale Slovan využil této příležitosti a dostal se do útoku.
     
    53:52
    Maxim Havrda zvolil obloukovitou střelu od modré čáry. Proti ní ovšem Stahl vytáhl svou lapačku, do níž kotouč bez obtíží zaplul.
     
    53:25
    Branické vstřelený gól jistě nabudil a po úvodní části této třetiny, kdy se takřka jen bránili, nyní se už delší dobu drží v útočné třetině. Ke střele se ale dostat nemohou.
     
    52:41
    Hosté v plném počtu.
    52:41 Dominik NOVÁK - 6:4
     
    52:41
    Kobra právě vstřelila branku!
    Druhá využitá přesilovka Kobry a domácí opět drží dvoubrankový náskok! Křižnou přihrávku od Vladislava Houšky z pravého kruhu tečoval těsně před brankovištěm DOMINIK NOVÁK a zkompletoval tak svůj hattrick v tomto klání! Asistence: Vladislav Houška a Jiří Stejskal

    Vít Trubička

    Branky a nahrávky: 11. Šťastný (Vlček, Šteiner), 14. Do. Novák (S. Tichý, Houška), 16. T. Urban I (Holý, T. Duda), 25. Do. Novák (T. Urban I, Houška), 35. Vlček (TS), 53. Do. Novák (Houška, J. Stejskal) – 10. Bernat (Popela, M. Dubský), 27. Jouza (Rudovský, Kuchynka), 29. Roubík (Bernat, Trefný), 39. Jouza (Polata, Kloz)


    HC Kobra Praha: Ondrík (Tesař) – J. Stejskal, Šteiner (A), Holý, T. Duda, Horáček, Dráb, Pelant – Havrda, Šťastný (C), Vlček – Houška, T. Urban I, Do. Novák – M. Kvasnička, S. Tichý, Petrák – Míšek.
    Trenér: Miloslav Šeba

    HC Slovan Ústí nad Labem: Stahl (Vlach) – M. Bláha, Funk, Trefný (C), Gottfried, Popela, V. Hynek, Polata – M. Simon, Kloz (A), Berčík – M. Dubský, Roubík (A), Bernat – Kuchynka, Rudovský, Jouza – J. Tůma, Špaček, Krédl.
    Trenér: Jiří Merta

    Rozhodčí: Šperl – Jurak, Hlinka
    bahis siteleri