Kometa Brno – Pardubice 0:3 (kon.) | Tábor – Slavia 3:8 (kon.) | Přerov – Zlín 3:2 (kon.)
Č. Budějovice – K. Vary 2:4 (kon.) | Jihlava – Poruba 0:5 (kon.) | HC Litvínov – Mladá Boleslav 4:0 (kon.)
Třinec – Mountfield HK 1:4 (kon.) | Kladno – Liberec 3:7 (kon.) | Olomouc – Vítkovice 1:2 (kon.)
konec
Rytíři Kladno
3:7 (1:3, 1:2, 1:2)
Bílí Tygři Liberec
Čtvrtek 23.11.2023, 18:00 • ČEZ stadion, Kladno • Extraliga dorostu • Skupina A
Partner:
     
    Liberečtí dorostenci potvrdili roli favorita, když v gólově bohatém utkání zvítězili na Kladně výsledkem 7:3.

    Hosté zadělali na zisk tří bodů hned v úvodní dvacetiminutovce, v níž si vybudovali dvoubrankový náskok, který ve druhé části ještě vylepšili o jeden gól a závěrečnou třetí část už si s přehledem pohlídali, aby nakonec i v ní ještě konečnou výhru navýšili o jednu trefu. Mužem zápasu byl Marek Šťástka, jenž se blýskl hattrickem.

    Svěřenci trenéra Plodka uhájili šesté místo a pátým Českým Budějovicím se přiblížili na šest bodů. Kladno zůstává beznadějně poslední se čtyřmi body. (20:08:04)
     
    Konec zápasu.
     
    59:52
    Ještě jedno přerušení hry v závěrečných vteřinách utkání. Nepískalo se zakázané uvolnění, protože puk putoval směrem na bránu, Daniel Šrámek kus černé gumy přikryl lapačkou.
     
    59:16
    Šimon Bělohorský se proháčkoval až před gólmana, načež ještě zbytečně volil bekhendovou přihrávku doleva, za brusle protihráče.
     
    58:55
    Na modrou dostal nabito Jakub Seidl, ovšem tvrdá střela mu vůbec nesedla, napálil kotouč vysoko nad horní tyč domácí svatyně.
     
    58:23
    Lukáš Ehrenberger si vylepšil palebnou pozici, od mantinelu si stáhl puk do pravého kruhu a zápěstím vypálil příliš vysoko.
    57:36 Marek ŠŤÁSTKA - 3:7
     
    57:36
    6/6
    Liberec právě vstřelil branku!
    Evidujeme další kousek v kladenské síti. Od modré čáry nahazoval Seidl a MAREK ŠŤÁSTKA perfektně tečoval kotouč mimo gólmanův dosah, čímž kompletuje hattrick! Asistence: Jakub Seidl a Vít Stromský.
    Šťástka M., Seidl J., Stromský V., Charvát S., Bajer M., Grebeníček Š.
    Šrámek D., Valuš J., Kozák T., Trojna V., Hausner E., Borkovec J.
    56:45 Šimon ŠEJC - 3:6
     
    56:45
    6/6
    Liberec právě vstřelil branku!
    Naprosto ukázkově sehrané přečíslení tří proti dvěma, výsledkem je šestý gól v kladenské síti. ŠIMON ŠEJC celou akci rozjel nahrávkou do středu Rozsívalovi, puk potom putoval doleva k Stromskému a tento útočník celou akci vyšperkoval pasem před bránu znovu na Šejce, jenž nastavil hokejku a zvedl kotouč nad Šrámkův beton. Asistence: Vít Stromský a David Rozsíval.
    Šejc Š., Stromský V., Rozsíval D., Charvát S., Seidl J., Bělohorský Š.
    Šrámek D., Beran D. I, Rambousek M., Pytlík D., Háž R., Müller K.
     
    56:12
    Základní hrací doba se blíží ke konci a nevypadá to, že by Rytíři ještě měli závěr zdramatizovat, naopak se nadále vytrvale brání náporu soka.
     
    55:55
    Z pravé strany vyslal ostrou forhendovou střelu Šimon Šejc, s přispěním teče bránícího hráče puk zamířil vedle pravé tyče.
     
    55:26
    O pozornost se přihlásil Matěj Bajer, ale až před Daniela Šrámka se tělem natlačit nezvládl, neuspěl proti Matyášovi Pěchovi.
     
    54:47
    Individuálně si věřil Denis Beran a jeho cesta skončila v blízkosti pravého kruhu, kde ho čistým způsobem zpacifikoval Lukáš Kachlíř.
     
    54:26
    Hráči v tmavých dresech obsadili útočné pásmo, hrozbě střely potom zabránil Richard Háž, když skvěle natáhl hokejku proti křižnému pasu.
     
    53:50
    Zklidnit průběh třetí části se rozhodl David Hrouda, když zacouval před protihráčem za vlastní bránu, odtud si vybral jako cíl Lukáše Ehrenbergera.
     
    53:12
    Ani tvrdá rána zpoza levého kruhu nerozvlnila síť, přes hokejku bránícího hráče puk zavítal až do ochranné sítě. Hra opět přerušena.
     
    52:59
    Daniel Šrámek si našel místečko, odkud viděl na nahození od pravého mantinelu, nastavil lapačku a puk v ní sebevědomě schoval.
     
    52:23
    Do protiútoku vystartoval po pravém mantinelu Matěj Rambousek, leč nedostalo se mu podpory a sám proti třem byl bez šance.
    Marken.cz

    Milan Huppert

    Branky a nahrávky: 10. Pytlík (Valuš), 25. Pytlík (Rambousek, Hausner), 43. Rambousek – 4. Bělohorský (Ehrenberger), 15. Šťástka (Grebeníček, Vaněček), 19. Rozsíval (Kachlíř, Krajdl), 26. Šťástka (Grebeníček, D. Hrouda), 27. Rozsíval (Kachlíř, Krajdl), 57. Šejc (Stromský, Rozsíval), 58. Šťástka (Seidl, Stromský)


    Rytíři Kladno: D. Šrámek (Weber) – Hausner, Borkovec, Raulič, Krása (A), Müller, Háž – B. Novák, Rambousek, Pytlík (C) – D. Beran I (A), Kulich, Polášek – Valuš, V. Trojna, Pěch – T. Kozák, Burger.
    Trenér: Radek Hlavatý

    Bílí Tygři Liberec: Charvát (Hrášek) – D. Hrouda, Ehrenberger (A), Kachlíř, Vaněček, Stromský, Seidl – Bajer, Šťástka (C), Grebeníček – Rozsíval, Krajdl, Bělohorský – Pekr, M. Kratochvíl I, Kinter – Šejc.
    Trenér: Milan Plodek

    Rozhodčí: Turhobr – Deja, Uhlík

    Diváci: 75
    bahis siteleri