Chomutov – Příbram 5:1 (kon.) | Kopřivnice – Havířov 4:3 (3:1 po s.n.) | Nový Jičín – Šumperk 0:2 (kon.)
Val. Meziříčí – Opava 1:2 (kon.) | SHKM Hodonín – Vyškov 3:2 (po pr.) | Vel. Meziříčí – Žďár n/S 6:2 (kon.)
Havlíčkův Brod – Technika Brno 6:1 (kon.) | Benátky n/J – Vrchlabí 1:3 (kon.) | Ústí n/L – Letňany 2:5 (kon.)
Tábor – Kobra 6:1 (kon.) | Písek – Mostečtí Lvi 4:6 (kon.) | Kralupy n. Vltavou – Děčín 1:2 (kon.)
Řisuty – Cheb 4:5 (0:3 po s.n.)
konec
Piráti Chomutov
5:1 (0:0, 3:0, 2:1)
HC Baník Příbram
Středa 29.11.2023, 17:30 • ROCKNET ARÉNA • 2. liga skupina Západ • Skupina Západ
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Ve šlágru kola si Chomutov poradil s lídrem tabulky! Ačkoliv první perioda byla vyrovnaná, tak od druhé části už Piráti tahali za správný konec provazu a zapisují tři body do tabulky. O dvě branky se postaral Tadeáš Svoboda, k němuž se po jedné trefě přidali Jakub Veselý, Petr Eret a Martin Tůma. Na straně Baníku už korigoval pouze Josef Hasman.

    S konstatováním, že tři body zůstávají v ROCKNET ARÉNĚ, se loučím a přeji vám příjemný zbytek večera. (19:48:31)
     
    Konec zápasu.
     
    59:56
    Z levé strany vystřelil František Lukeš, jehož pokus tečoval před brankou obránce. Jakub Tichý musel rychle secvaknou betony k sobě, v opačném případě by inkasoval.
     
    58:52
    Zpoza branky přišla přihrávka mezi kruhy, kde se nacházel Jan Svoboda. Ten se pokusil vystřelit do protipohybu gólmana, avšak trefil jen jeho lapačku!
     
    58:29
    Vyloučení v týmu HC Baník Příbram:
    Lukáš Bednařík – 2 min., podrážení.
     
    57:14
    Z pravého kruhu zakončoval Petr Eret, proti jehož pokusu se stihl Jakub Tichý přesunou a puk vyrazit. Akce Chomutova pokračovala, ale po střele od modré se Příbrami povedlo vyhodit.
     
    56:02
    Vyloučení v týmu HC Baník Příbram:
    Lukáš Bednařík – 2 min., hákování.
     
    55:26
    Příbram se nacházela v útočném pásmu, kde prohrála souboj u mantinelu a domácí vyhodili tak, aby se nepískal icing.
     
    54:23
    Střelou přes obránce se předvedl Richard Pětník, jehož snažení skončilo v lapačce Martina Altrichtera.
     
    Dnešní utkání sleduje 1493 diváků.
    53:53 Martin TŮMA - 5:1
     
    53:53
    Piráti právě vstřelili branku!
    Na pravé straně si s obránci pohrál Petr Eret, který následně viděl před brankou osamoceného MARTINA TŮMU. Ten si při střele poklekl a zamířil za bezmocného Jakuba Tichého – 5:1. Asistence: Petr Eret a Richard Záruba.
     
    53:05
    Jakub Březák využil toho, že soupeř nebyl rozjetý a puk mu vypíchl. Chomutovští poté kotouč posunuli do rohu hrací plochy.
     
    51:35
    V dalším přečíslení čekal Lukáš Stehlík na Jakuba Veselého, který byl zezadu atakovaný dalším soupeřem. Navrátilec do chomutovské sestavy tak černou gumu minul.
     
    50:48
    Individuální akcí se prezentoval Martin Tůma, který přejel celé kluziště. Před brankářem zasekl svůj pohyb a chtěl zakončit po letě. Ovšem nenatáhl se dostatečně a zamířil jen do brankářova betonu.
     
    50:10
    Tadeáš Svoboda na pravé straně nabral velkou rychlost a bekhendem hledal před branku najíždějícího Viktora Hübla. Ovšem puk zamířil do brusle Davida Zdeňka, který rychle reagoval a z brankoviště ho odpálil.
     
    49:10
    Dlouhá přihrávka Filipa Eliáše byla protečovaná do útočného pásma. Chomutov se puku zmocnil, ale Zajíčkova střela za brankářova záda neprošla.
    48:14 Josef HASMAN - 4:1
     
    48:14
    Příbram právě vstřelila branku!
    Na ose hrací plochy se nacházel JOSEF HASMAN, který si sjel blíže brance a střelou nad brankářovým betonem zamířil do břevna. Puk se poté odrazil za brankovou čáru, a tak je stav 4:1. Asistence: Petr Kafka a Radek Jelínek.

    Michal Luxa

    Branky a nahrávky: 21. Veselý (Březák, Kadeřávek), 35. T. Svoboda (Hübl, Zajíček), 40. T. Svoboda (Hübl, Březák), 45. Eret (M. Tůma, Altrichter), 54. M. Tůma (Eret, Záruba) – 49. Hasman (Kafka, Jelínek)


    Piráti Chomutov: Altrichter (Běhula) – Kadeřávek, Březák, Eliáš, Seemann, Záruba, Váchal, Havel (A) – T. Svoboda, Hübl (C), Lukeš (A) – M. Tůma, Eret, J. Svoboda – Stehlík, Koblížek, Veselý – Chrpa, Mála, Zajíček.
    Trenér: Martin Pešout

    HC Baník Příbram: J. Tichý (Šorf) – Saňa (A), Krejčí, Zdeněk, Jelínek, Havelka, Patzelt – Gengel (A), Kolda, Kafka (C) – Hasman, Josefus, L. Bednařík – Chlouba, Duchan, Bečvář – Pětník, Mařík.
    Trenér: Radek Bělohlav

    Rozhodčí: Zeliska – Jurak, Teršíp

    Diváci: 1493
    bahis siteleri