USA – Slovensko 7:1 (kon.) | Finsko – Německo 6:0 (kon.) | Česko – Kanada 1:8 (kon.)
konec
Finsko
6:0 (2:0, 0:0, 4:0)
Německo
Neděle 07.01.2024, 16:00 • Bossard Arena, Zug, Švýcarsko • Mistrovství světa žen do 18 let • Skupina A
Partner:
     
    Z tohoto zápasu je to všechno. Děkuji vám za pozornost a budu se těšit zase někdy příště u dalších přenosů. Na počtenou. Hezký zbytek víkendu. (18:40:06)
     
    Finsko ve třetí části hned čtyřikrát skórovalo, z toho třikrát v přesilovce. Němky navíc Finkám usnadnily situaci, když ve 43. minutě dostala německá kapitánka Schricková za sestřelení jedné z finských hráček dostala trest na 5 minut plus do konce utkání za nedovolený zásah do oblasti hlavy nebo krku, což potvrdilo až video, které si šly prohlédnout hlavní rozhodčí. V této třetině se postupně prosadily dvakrát Ekoluomaová a dvakrát Byskataová. Ekoluomaová si stejně jako včera proti Češkám připsala hattrick a na turnaji už má šest gólů. Německo stále čeká na první vstřelený gól v turnaji, naopak Kerttu Kujaová-Halkonenová poprvé v turnaji vychytala čisté konto. Posledním soupeřem Finek budou Kanaďanky, Němky se střetnou s Českem.
     
    Ještě zní finská hymna.
     
    Nejlepší hráčky zápasu: Abigail Byskataová (FIN), Hanna Hoppeová (GER)
     
    Konec zápasu.
     
    58:40
    Puk byl sražen do ochranné sítě, a tak se bude vhazovat před finskou brankou.
     
    58:00
    Poslední dvě minuty třetí třetiny.
     
    57:54
    Německo v plném počtu.
     
    57:25
    Ekoluomaová znovu číhala na pravém kruhu, kam dostala nahrávku, ale tentokrát tvrdou střelou branku Loistové minula.
     
    55:54
    Vyloučení v týmu Německo:
    Anna Kindlová – 2 min., nedovolené bránění.
    55:42 Emma EKOLUOMAOVÁ - 6:0
     
    55:42
    Finsko právě vstřelilo branku! Další využitá finská přesilovka Palinová nabila od modré čáry na pravý kruh EMMĚ EKOLUOMAOVÉ, která pak neuvěřitělně přesně našla mezírku nad ramenem Loistové a poslala puk pod horní tyčku. Ekoluomaová stejně jako včera kompletuje hattrick. Asistence: Ilona Palinová a Tuuli Tallinenová.
     
    55:06
    Loistová zatím musela v přesilovce dvakrát zasahovat. V obou případech to znamená přerušení hry, což se stalo právě teď. Vhazování tedy před německou brankou.
     
    54:44
    Vyloučení v týmu Německo:
    Amy-Michelle Plaumannová – 2 min., krosček.
    54:31 BYSKATAOVÁ - 5:0
     
    54:31
    Finsko právě vstřelilo branku!
    Autorem branky je ABIGAIL BYSKATAOVÁ, která se trefuje podruhé v zápase poté, co dostala nahrávku z pravého kruhu. Popojela si kousek za levý kruh a odsud trefila mezírku mezi betony Loistové. Asistence: Emma Ekoluomaová a Heidi Holmbergová.
     
    53:34
    U mantinelu se hodně dlouho bojovalo o kotouč, až ho nakonec získaly Němky.
    51:36 BYSKATAOVÁ - 4:0
     
    51:36
    Finsko právě vstřelilo branku! Finky jsou dnes opravdu efektivní v přesilovkách a znovu v ní skórují. Tallinenová našla parádní nahrávkou z levého kruhu před brankou ABIGAIL BYSKATAOVOU, která trefila odkrytou část branky Loistové. Asistence: Tuuli Tallinenová a Erika Kankkunenová.

    Mateo

    Branky a nahrávky: 5. Siivonenová (Lehikoinenová, Kankkunenová), 19. Ekoluomaová (Anderssonová), 46. Ekoluomaová (Tallinenová, Kuusistová), 52. Byskataová (Tallinenová, Kankkunenová), 55. Byskataová (Ekoluomaová, Holmbergová), 56. Ekoluomaová (Palinová, Tallinenová)


    Finsko: Kujaová-Halkolová (Huovinenová) – Ojalaová, Tallinenová, Palinová, Pohjanahová, Holmbergová, Anderssonová, Timonenová – Ekoluomaová, Kuusistová, Byskataová – Loponenová, Tapaniová, Lambergová – Siivonenová, Kankkunenová, Julkunenová – Nurmistová, Siekkinenová, Stenová – Lehikoinenová
    Trenér: Mira Kuismaová

    Německo: Loistová (Siebertová) – Hoppeová, Schricková, Kindlová, Birkaová, Mannsová, Pietschmannová, Georgiová – Roseová, Grussová, Weichenhainová – Poindlová, Heineová, Klareová – Plaumannová, Hanacková, del Monteová, – Seyrerová, Bergmannová, Zielinskiová – Rosenstocková
    Trenér: Jeff MacLeod

    Rozhodčí: Whiteová, Willnerová – Kostersová, Monardová
    bahis siteleri