Chomutov – Vrchlabí 3:2 (kon.)
konec
Piráti Chomutov
3:2 (1:1, 1:0, 1:1)
HC Stadion Vrchlabí
Neděle 04.02.2024, 15:30 • ROCKNET ARÉNA • 2. liga skupina Západ • Skupina A
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Sledovali jsme velmi napínavé střetnutí, v němž Chomutov zvítězil. Ovšem jednalo se o těsné utkání, kdy mohlo Vrchlabí klidně vyrovnat. Dvě třetiny byli Piráti lepší, ale v poslední desetiminutovce se nechali zamknout, což je málem stálo vítězství. (17:51:06)
     
    Konec zápasu.
     
    59:58
    Mezi kruhy se nacházel nikým nehlídaný Ondřej Chrtek, který mířil k levé tyči. Avšak Richard Běhula se skvěle roztáhl a zasáhl betonem.
     
    58:20
    Viktor Hübl vyvezl puk, který předal na Jakuba Chrpu, jenž znovu trefil jen prvního bránícího hráče.
     
    57:53
    Kombinaci Vrchlabí ukončil až kapitán Viktor Hübl, který vyhodil přes všechny čáry.
     
    57:24
    Mohlo být vyrovnáno, ovšem spektakulární zákrok vytáhl Richard Běhula! Střela od mantinelu byla brankářem vyražená na druhou stranu a Ondřej Chrtek měl před sebou prázdnou bránu. Ovšem Richard Běhula se skvěle přesunul a hokejkou vytáhl jasnou trefu!
     
    57:13
    Před odkrytou brankou se nacházel Tadeáš Svoboda, který trefil jen bránícího hráče.
     
    56:35
    Jakub Tichý znovu míří na střídačku!
     
    56:35
    Radek Havel na nic nečekal a po prknech vyhodil až na zakázané uvolnění.
    56:14 David SÝKORA - 3:2
     
    56:14
    Vrchlabí vstřelilo branku!
    A znovu je to pouze o jedinou trefu! Po vyhraném vhazování mířil puk na modrou čáru, odkud tvrdou ránu do horního rohu poslal DAVID SÝKORA. Asistence: Lukáš Kastner.
     
    56:11
    Stadion posílá do útočného pásma šest bruslařů!
     
    56:00
    Jakub Chrpa uvolnil Tomáše Koblížka, který mířil sám na brankáře. Chtěl puk zvednout pod horní tyč, ale už byl Jakubu Tichému blízko.
     
    55:10
    Vrchlabí špatně střídalo a mělo na ledě jen tři hráče. Z levého kruhu po ledě vystřelil Radek Havel, ale Jakub Tichý byl připravený zasáhnout.
     
    53:46
    Petr Eret přihrával mezi kruhy, kde byl zcela osamocený Martin Tůma. Tomu se puk nepodařilo zpracovat, a tak zasahoval Jakub Tichý.
     
    53:19
    Viktor Hübl přihrál před branku, kde se rychle otočil Jakub Zajíček, jenž trefil brankářův beton.
     
    51:55
    Tvrdou, ale nepřesnou ránu vyslal od modré čáry Jakub Kynčl. Následně se puku zmocnil Jakub Chrpa, jenž po prknech vyhodil.
     
    50:42
    Skrytou střelu poslal na branku Patrik Urban. Brankáři puk vypadl, a tak chtěl s dorážkou přispěchal Ondřej Chrtek, avšak Richard Běhula své zaváhání rychle napravil.

    Michal Luxa

    Branky a nahrávky: 6. T. Svoboda (Hübl, Kadeřávek), 36. Eret (J. Svoboda, Kadeřávek), 45. Chrpa (Kostourek, Eliáš) – 19. Chrtek (D. Sýkora, D. Chalupa), 57. D. Sýkora (Kastner)


    Piráti Chomutov: Běhula (Altrichter) – Březák, Kadeřávek, Ulrych, Eliáš, Havel (A), Záruba, Seemann, Váchal – Zajíček, Hübl (C), Chládek – M. Tůma, Eret, J. Svoboda – Stehlík, T. Svoboda, Kostourek – Chrpa, Koblížek, Mála.
    Trenér: Martin Pešout

    HC Stadion Vrchlabí: J. Tichý (Červinka) – Hladík, D. Sýkora, Bendík (A), Boukal, Perička, Kynčl, Kaštánek – T. Bláha (A), Kastner, Šlaicher – D. Chalupa, P. Urban (C), Krsek – Tatar, Chrtek, Moník – Cerman, Kozák, Jirků.
    Trenér: David Chalupa

    Rozhodčí: Glanc – Sýkora, Bertlík

    Diváci: 1584
    bahis siteleri