Zlín – Vsetín 3:5 (kon.)
konec
Berani Zlín
3:5 (2:3, 0:1, 1:1) Stav série: 1:2
VHK ROBE Vsetín
Sobota 06.04.2024, 17:30 • Trinity Bank Arena Luďka Čajky, Zlín • Chance liga • Finále
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    To už bude ode mě pro dnešek vše, já Vám děkuji za pozornost a u dalšího hokejového utkání na shledanou. (21:06:09)
     
    Vítězi dnešního utkání se stávají hráči ze Vsetína. I přesto, že je soupeř v dnešním utkání přestřílel, skončilo utkání lépe pro hosty. Právě výkony ve třetí třetině by se ale dali považovat za první, kdy byli Berani lepším mančaftem. Dokazuje to i fakt, že se jim podařilo snížit manko na rozdíl pouze jedné branky. Ani toto snažení ale žlutomodrým tížené ovoce nepřineslo.
     
    Konec zápasu.
    59:26 Luboš ROB - 3:5
     
    59:26
    5/6
    Vsetín právě vstřelil branku!
    A je rozhodnuto vážení! Díky svému aktivnímu forčekinku si připisuje svůj zápis mezi úspěšné střelce LUBOŠ ROB. Ten dokázal vybojovat kotouč ve středním pásmu. Nikým nehlídaný ho pak dokázal zavést přímo až do brány a připsat svému celku veledůležitou druhou výhru ve finálové sérii. Asistence: Pavel Klhůfek.
    Klhůfek P., Rob L., Jonák V., Ondračka T., Staněk R.
    Salonen A., Novák M., Salmio M., Süss J., Kindl D., Čáp Z.
     
    59:14
    Beranům se čas nekompromisně krátí. Hra v šesti jim ale zatím vychází. Zatím ale obrana soupeře nedopustila to nejpodstatnější, a to vyrovnávací branku. Nyní k tomu měl blízko Martin Novák, ten ale netrefil skákavý kotouč těsně před brankovištěm.
     
    58:45
    A žlutomodří to zkouší bez brankáře. Tento risk se pokusil téměř okamžitě potrestat svým pokusem přes celé kluziště Patriks Zabusovs. Jeho střela ale skončila pouze na zakázaném uvolnění těsně vedle prázdné brány.
     
    57:46
    Oddechový čas pro tým Berani Zlín.
     
    57:42
    Berani se snaží, seč jim síly stačí, ani toto zakončení z hole Jiřího Suhrady ale nekončí změnou skóre. Ševci tak nyní zatím příliš neprochází zkouškou z produktivity.
     
    57:13
    Ani během komerční přestávky se diváci rozhodně nenudili. O zábavu se totiž postarali formace obou týmu, které uspořádali turnaj v pěstních soubojích u střídačky Vsetína. Nakonec ale sudí celou situaci řeší a vylučovat se nebude.
     
    Dnešní utkání sleduje 7000 diváků.
     
    56:14
    Už to vypadalo, že by si Berani mohli vypracovat další šanci, celá akce ale nakonec skončila dřív, než vůbec začala. Postaral se o to svou nepřesnou nabídkou na modrou Jakub Šlahař.
     
    55:15
    Své kvalitní defenzivní přednosti ukázal Vojtěch Riedl. Díky jeho práci se nedostal jeden ze soupeřů do samostatného úniku, který by mohl rozhodnou dnešní utkání.
     
    54:16
    Po vhazování po pravici brankáře Žukova dokázal vybojovat kotouč jeden z jeho spoluhráčů. Ten jej ale okamžitě vyhodil alespoň do středního pásma.
     
    53:17
    Na pár vteřin dokázal své spoluhráče osvobodit Patriks Zabusovs. Právě ten se následně díky svým hbitým nohám dostal až k zakončení. Jeho střela opět z prostoru pravého kruhu ale skončila pouze na betonech gólmana ševců.
     
    52:18
    A hra se nám opět přesunula před svatyni Žukova. K rovnou dvěma zakončením se dokázal propracovat Zdeněk Čáp, ani jedno z nich ale nedokázal překonat hlouček hráčů před bránou.
     
    51:19
    Díky aktivnímu forčekinku dokázal vybojovat útočné pásmo Robin Staněk. Díky jeho snažení se dostal k prudké střele Erik Hrňa. Jeho metelice od pravého kruhu ale těsně minula pravou tyč.
     
    50:20
    Domácím se podařilo usadit v útočném pásmu. K jejich smůle jim ale chybí nějaké zakončení, které by mohlo ohrozit svatyni soupeře. K jedinému pokusu se odvážil Pavel Sedláček. Ten svou střelou od pravého kruhu ale trefil pouze jednoho z obránců.
    Marken.cz

    Patrik Hlaváč

    Branky a nahrávky: 8. Šlahař (TS), 18. Süss, 45. Gago (M. Lang, Novák) – 3. Machala (Teper, Zabusovs), 10. Kratochvil (Hořanský, Larsen), 15. Machala (Klhůfek), 35. Klhůfek (Rob, Jonák), 60. Rob (Klhůfek)


    Berani Zlín: Huf (Kořének) – Salonen, Riedl, Čáp, Warg, Zbořil, M. Novotný, Suhrada – Salmio, Holík, Paukku – Šlahař, Kindl, Süss – M. Lang, Gago, Novák – P. Sedláček, Sadovikov, Köhler.
    Trenér: Jan Srdínko

    VHK ROBE Vsetín: Žukov (Romančík) – Smetana, Š. Jenáček, Staněk, Teper, Ondračka, Larsen, Ďurkáč – Jonák, Klhůfek, Rob – Hořanský, Kratochvil, Hrňa – Holec, Matějček, Š. Bláha – Machala, Bērziņš, Zabusovs.
    Trenér: Jiří Weintritt

    Rozhodčí: Kika, Kostourek – Kokrment, Malý

    Diváci: 7000
    Zlín 1 4 Vsetín
    #1 Úterý 02.04.2024 • 17:30
    Vsetín - Zlín 8:1
    #2 Středa 03.04.2024 • 17:30
    Vsetín - Zlín 2:3 po prodl.
    #3 Sobota 06.04.2024 • 17:30
    Zlín - Vsetín 3:5
    #4 Neděle 07.04.2024 • 17:30
    Zlín - Vsetín 3:4
    #5 Úterý 09.04.2024 • 18:00
    Vsetín - Zlín 2:0
    bahis siteleri