Mladá Boleslav – V.Popovice 3:4 (1:2 po s.n.) | Pelhřimov – Radomyšl 4:3 (kon.) | Kolín B – Kralupy n. Vltavou 3:8 (kon.)
konec
SC Kolín B
3:8 (0:0, 2:4, 1:4)
HK Kralupy nad Vltavou
Sobota 21.12.2019, 20:00 • Zimní stadion Kolín • Krajská liga: Středočeský kraj • 15. kolo
Partner:
     
    Po bezbrankové první třetině jsme nakonec měli možnost vidět 11 gólů, z nichž celých 8 skončilo v kolínské brance. Kralupy díky dnešnímu jednoznačnému vítězství dorovnávají po úspěchu Velkých Popovic v prodloužení počet bodů právě velkopopovického týmu a na druhou příčku tak ztrácejí už jen ve skóre. Kolín naopak na čelo tabulky nabral další ztrátu.
    Ode mě je to pro tento rok vše, přeju vám všem krásné prožití vánočních svátků a do nového roku jen samé úspěchy, ať už po sportovní nebo osobní stránce a těším se v roce 2020 znovu napočtenou. (22:13:40)
     
    Konec zápasu.
     
    59:43
    Kralupy právě vstřelily branku!

    Domácí mužstvo je na ručník. JAKUB VERBÍK přidává osmou branku Kralup nad Vltavou, které si dnes připíšou 3 body. Asistence: Jakub Šarše, Tomáš Roubal.
     
    58:08
    Kralupy právě vstřelily branku!

    Brankář Pánek chyboval ve vlastním pásmu, když se vydal za pukem, který však zachytili Kralupští a ROBIN STUDENT dává po přihrávce před prázdnou bránu sedmou kralupskou branku. Asistence: Martin David
     
    57:06
    Kralupy právě vstřelily branku!

    Krátce po buly se puku ujal ROMAN VERBÍK, který se nerozpakoval, zamířil na prázdnou klec a přes celé hřiště trefil přesně! Bez asistence.
     
    56:55
    Brankář Pánek opouští domácí klec a před Exnerem se ke vhazování sjíždí šestice kolínských hráčů.
     
    56:55
    3 minuty před koncem třetí třetiny si berou domácí oddechový čas.
     
    55:07
    Jakub Verbík zavezl puk do pásma, přenechal Šaršemu, který směřoval přihrávku na zcela volného Davídka před domácí bránou. Přes dotírající kolínskou obranu však kotouč neprošel.
     
    54:29
    Po Brandejského pokusu přerušuje brankář Pánek hru.
     
    52:33
    Kralupy právě vstřelily branku!

    Jiří Brandejský na sebe nalákal domácího obránce a předal na Tomáše Soukupa. Kralupy se dostaly do přečíslení tří proti jednomu, které vzal Soukup na sebe. Jeho pokus ještě nevyšel, ale puku se následně zmocnil střelec JAN HÁVA, který se protlačil až před Pánka a zasouvá kolem betonu za brankovou čáru. Asistence: Tomáš Soukup, Jiří Brandejský
     
    51:06
    Jakub Šarše vybojoval puk a hledal před brankoviště najíždějícího Davídka, ten byl ale stínovaný domácím obráncem a k puku se nedostal.
     
    50:43
    Zakázané uvolnění domácích. Vhazuje se po Pánkově pravici.
     
    50:25
    Po Hyšplerově nahození přerušuje Jiří Exner hru.
     
    48:57
    Kralupy se usadily v útočném pásmu a rozjely kombinaci. Pánek nakonec po jednom zakončení raději přerušuje hru.
     
    47:46
    Ondra Davídek se dere do šance, jeho střelu blokuje domácí obránce.
     
    45:39
    Hosté v plném počtu.
     
    45:32
    Roman Verbík zabraňuje domácí šanci a vyhazuje kotouč až k brankáři Pánkovi.
     
    45:04
    Kralupy se osvobozují.

    David Palán

    Branky a nahrávky: 23. st. (Kadlec, ml.), 39. Spitzer (Kadlec, ml.), 42. st. (Pešek, Sladký) – 21. Hampl (Brandejský), 25. Brandejský (Hampl, Soukup), 28. Klapka (Verbík, Hampl), 40. Student (Hampl, Verbík), 53. Háva (Soukup, Brandejský), 58. Verbík, 59. Student (David), 60. Verbík (Šarše, Roubal)


    SC Kolín B: Pánek (Kvasil) – Nutil, Sladký, Hyšpler, Křeček, Horák, Skokan – Ježek, Kadlec, Spitzer, Pilný, Pešek, A. Kadlec, J. Kadlec, Zheliznyak, Vaňkovský
    HK Kralupy nad Vltavou: Exner (Kresta) – David, R. Verbík, Šarše, J. Verbík, Prášek, Klapka – Student, Háva, Řehák, Soukup, Hampl, Davídek, Brandejský, Roubal, Tůma

    Rozhodčí: Petr Špringl — Jakub Marvan, Michal Futera
    bahis siteleri