Košice – Lipt. Mikuláš 1:2 (kon.) | Poprad – Zvolen 4:3 (kon.) | Michalovce – Banská Bystrica 3:2 (po pr.)
HC Slovan – Detva 4:3 (kon.)
konec
HC Košice
1:2 (1:1, 0:1, 0:0)
HK 32 Liptovský Mikuláš
sk Pátek 17.01.2020, 17:30 • Steel Aréna, Košice • Tipos Extraliga (SR) • 41. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:20
    Znova sú tam šiesti Oceliari.
     
    59:03
    Dostali sa však do postavenia mimo hry. Tréner Peter Draisaitl si berie oddychový čas.
     
    58:50
    Košice to skúšajú bez brankára.
     
    56:40
    Dobré zakončenie Rapáča, Zalivin musel rýchlo vykopnúť svoj pravý betón. Košice si následne vypracovali enormný tlak, obetaví Liptáci to zvládli.
     
    53:59
    Samostatný výpad pre Marcela Haščáka. Reprezentačný útočník teraz zbytočne nevymýšľal a volil tvrdú strelu. Priestor bránky ale minul.
     
    45:10
    Rapáč prihral na modrú, strela odtiaľ trafila medzi kruhmi Bortňáka. Od neho sa však puk odrazil len za Zalivinovu bránku.
     
    38:08
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    Tie urobili pred Zalivinom prievan, následne ale nechali do samostatného úniku prejsť Vybírala. VLADIMÍR VYBÍRAL puk nádherne premiešal a vychutnal si tak Stanislava Škorvánka. Asistencie: Christian Michalčin, Maroš Piatka.
     
    34:30
    Vylúčenie v tíme HC Košice (Patrik Koch – 2 min., podrazenie).
     
    33:30
    Veľká šanca pre Tamášiho. Škorvánek šiel za bránku, puk sa však nepríjemne odrazil pred ňu. Škorvánek to následne aj s pomocou obetavého Zeleňáka zvládol.
     
    29:55
    O čosi vážnejšie to bolo na opačnej strane. Róbert Huna zrýchlil a na ľavej strane sa dostal k zakončeniu z bezprostrednej blízkosti Škorvánka. Košický brankár bol úspešný.
     
    29:26
    Vylúčenie v tíme HC Košice (Marcel Haščák – 2 min., podrazenie).
     
    26:45
    Skrumáž aj pred Škorvánkom. Pristál tam šikovný Vybíral, už sa ale len kĺzal po ľade, preto si košický gólman tú situáciu postrážil.
     
    24:19
    Po jednom zo súbojov ostal na ľade s bolestivou grimasou Vrábeľ. Našťastie to zrejme nebude také vážne, Vrábeľ už odchádza na striedačku.
     
    21:06
    To nebolo vôbec márne! Rudolf Huna sa ku Škorvánkovi prilblížil z ľavej strany a skúsene si počkal na jeho reakciu. Škorvánek to zvládol výborne a ani sa nepohol. Huna musel zakončiť len do jeho hrude.
     
    18:29
    Vylúčenie v tíme HC Košice (Dalibor Bortňák – 2 min., podrazenie).
     
    16:57
    Dobrý teč Suju, Zalivin ostal stáť ako zmrazený. Našťastie pre Liptákov to popri žrdi prepadlo až k mantinelu. Hostia sa následne oslobodili.
     
    16:10
    Vylúčenie v tíme MHK 32 Liptovský Mikuláš (Marcel Petran – 2 min., sekanie).
     
    16:02
    Belluš bojoval s Droppom, ten si puk šikovne skryl pod korčuľu. Následne bol pred bránkou osamotený Haščák, ktorý si ešte chcel Zalivina položiť, napokon však bekhendom zakončil do jeho hrude.
     
    14:21
    Košice dali gól!
    Nešťastný moment pre hosťujúci celok. Nevedno, kto to tam za Zalivina zrazil, ale bol to niekto z hostí. Každopádne, za strelca gólu je označený BRANISLAV RAPÁČ.
     
    14:21
    V Steel Aréne sa bude prezerať videozáznam, ale to by malo byť rýchle. Liptáci si puk totiž nešťastne zrazili do siete, aj keď sa ho odtiaľ snažili rýchlo vytaihnuť.
     
    11:20
    Dobrá rana Zeleňáka od modrej. Zalivin bol v podrepe, švihol však svojím ľavým betónom a puk dokonalo odrazil.
     
    08:40
    Nádherné krížne prihrávky Košíc, Liptáci absolútne nestíhali puk sledovať. Haščák to zakončil švihom, ktorý sa od konštrukcie Zalivinovej bránky odrazil vysoko do vzduchu. Následne puk dopadol Mezovskému na hlavu.
     
    08:05
    Vylúčenie v tíme MHK 32 Liptovský Mikuláš (Marcel Petran – 2 min., nebezpečná hra vysokou hokejkou).
     
    04:30
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    Pre Košice to však nič neznamenalo. Naopak, Liptáci sa dostali do protiútoku, v ktorom sa parádnym gólovým švihom prezentoval FILIP VRÁBEĽ. Asistencie: Alex Tamáši, Rudolf Huna.

    Lukáš Pancurák

    Branky a nahrávky: 15. Rapáč – 5. Vrábeľ (Tamáši, Huna), 39. Vybíral (Michalčin, Piatka)


    HC Košice: Škorvánek (Košarišťan) — Slovák, Koch (A), Pavlin, Růžička, Čížek (A), Zeleňák, Bučko — Majdan, Chovan, Haščák — Belluš, Skokan (C), Sukeľ — Rapáč, Bortňák, Klhůfek — Milý, Suja, Jokeľ
    HK 32 Liptovský Mikuláš: Zalivin (Romančík) — Kurali, Kramár, Droppa, Petran (C), Michalčin, Roman, Smutný, Mezovský (A) — Ru. Huna (C), Tamáši, Vrábeľ — Vybíral, Piatka, Surový — Kriška, Ró. Huna, Ri. Huna — Haluška, Oško, Uhrík

    Rozhodčí: Fridrich, Goga — Beniač, Frimmel
    bahis siteleri