Levante – Alavés 0:1 (kon.) | Real Madrid – Sevilla 2:1 (kon.) | Osasuna – Valladolid 0:0 (kon.)
Eibar – Atlético 2:0 (kon.)
konec
Real Madrid
2:1 (0:0)
Sevilla FC
Sobota 18.01.2020, 16:00 • Estadio Santiago Bernabéu (Madrid) • Španělská LaLiga • 20. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Držení míče: 51 % : 49 %.
    Střely na branku: 4:3. Střely mimo: 7:4. Rohy: 2:4. Ofsajdy: 1:4. Fauly: 17:12. (17:56:21)
     
    Tři nastavené minuty uplynuly a šlágr dvacátého kola La Ligy je minulostí. Real v domácím prostředí poráží Sevillu těsně 2:1.

    Ani jeden z týmů se v úvodu zápasu nemohl dostat k jedinému zakončení. Až Tomáše Vaclíka prověřil lehkou střelou ze střední vzdálenosti Toni Kroos. Největší příležitost první půle přišla po půlhodině hry. Banegův centr dokázal hlavou usměrnit do rohu branky Luuk De Jong. Jeho gólu ale předcházel nedovolený blok od Gudelje a hlavní sudí po zhlédnutí videa branku neuznal.

    Po změně stran se dlouho obraz hry neměnil. Až po hodině hry otevřel skóre Casemiro, který využil patičky Luky Joviće. Zanedlouho byloo srovnáno, když se prosadil parádní střelou ke vzdálenější tyči Luuk De Jong. Hlavní hvězdou zápasu byl ale Casemiro, který si naskočil na centr Vázqueze a hlavou nedal Vaclíkovi žádnou šanci.

    Pro brazilského záložníka by to měl být vůbec první dvoubrankový zápas v kariéře!
     
    90+3
    Konec zápasu.
     
    90+2
    Vinícius se už už v rychlostním souboji zbavoval Navase, ale ten se nakonec před něj dostal i zásluhou lehkého zatažení za dres, ale to hlavnímu rozhodčímu uniklo a tak se pokračuje bez přerušení.
     
    90+1
    Hlavní rozhodčí nastavuje ve druhém poločase tři minuty.
     
    90
    Po taktickém faulu ve středu pole vidí ještě žlutou kartu od hlavního rozhodčího Daniel Carvajal. Naopak Casemiro měl příliš řečí k sudímu a je také potrestán.
     
    89
    Mohlo být definitivně rozhodnuto! Po přihrávce Viníciuse se dostal ke střele z ideální pozice Toni Kroos. Německý záložník ale napálil jen stojícího Tomáše Vaclíka.
     
    88
    Kromě dvou branek přidal Casemiro také důležitý zákrok v obraně proti úniku Torrese. Spíše defenzivní záložník si navíc vedl čistě.
     
    87
    Obrana madridského týmu musela být v pozoru. Do vápna proskočil právě Jesús Navas, ale prudkou přihrávkou našel jen kopačku připraveného Militaa.
     
    86
    Tak přece jen se ještě hosté dostali do tlaku. S Fernandem spolupracoval na pravé straně Navas, poté se ale dostal ke slovu jen Toni Kroos.
     
    85
    Vinícius Júnior zaměstnal hostující obranu, poté předal míč Benzemovi, kterému skončil do střely Jules Koundé. Roh Realu skončil jen nepřesnou střelou Modriće.
     
    84
    Zhruba posledních deset minut i s nastavením zbývá do konce druhého poločasu. Real i nadále hlídá své jednobrankové vedení.
     
    83
    O rozehrávce volného přímého kopu se postaral Toni Kroos. Přetažený centr si ale pohlídal Vaclík, který balon vyboxoval daleko z vápna.
     
    82
    Střídání v týmu Sevilla FC: ze hřiště odchází Éver Banega, přichází Rony Lopes.
     
    81
    Modrić byl znovu v problémech, ale opět z nich parádně vybruslil. Kroos poté centroval do vápna, ale pasem napálil jen před sebou stojícího soupeře.
     
    80
    Hostující tým se nemůže dostat ani na útočnou polovinu. S prudkou přihrávkou se nepopasoval Gudelj, naopak domácí jsou ve vedení a míří za vítězstvím.
     
    79
    Nápor Realu pokračuje. Modrić byl v obklopení hned třech hráčů, ale dokázal se vymotat a ještě přihrát na levou stranu, kde už byl znovu připravený Vinícius.
     
    78
    Naopak Vinícius kouzlil na levém kraji. Mladý Brazilec poslal k zemi Koundého, ale po jeho přihrávce nakonec pálil Kroos jen vedle branky.
     
    77
    Jakoby Seville docházely síly. Hosté se nemohou po druhém zásahu Casemira dostat do tempa. Ani Banegova přihrávka na několik metrů nebyla úspěšná.
     
    76
    Střídání v týmu Sevilla FC: ze hřiště odchází Franco Vázquez, přichází Óliver Torres.
     
    75
    A Casemiro nemá dost. Na hranici pokutového území vypíchl míč Fernandovi, ale střela bez přípravy odskákala jen vedle Vaclíkovy branky.
     
    74
    Domácí tým i nadále drží míč pod kontrolou. Střídající Ferland Mendy se okamžitě zapojil do hry, ale přihrávkou na levou stranu Kroose nenašel.
     
    73
    Na řadě je opět Sevilla. Hosté se ale nemohou dostat po ztrátě zpět k balonu. Naopak Real drží kombinaci dostatečně daleko od vlastní branky.
     
    71
    Střídání v týmu Real Madrid CF: ze hřiště odchází Marcelo, přichází Ferland Mendy.
     
    70
    Real Madrid právě vstřelil branku!
    Sváteční střelec CASEMIRO opět v akci! Znovu to vypadalo, že Sevilla odvrátí nápor Realu, ale Lucas Vázquez zůstal na pravém kraji zcela neobsazený. Milimetrovým centrem našel zcela volného CASEMIRA, který zavěsil hlavou parádně k tyči.
     
    69
    Ale i Sevilla myslí na útok. Po prudkém centru měl ve vápně co dělat Varane, aby udržel na zádech nebezpečného De Jonga. Nakonec ale přece jen zasáhl domácí obránce.
     
    68
    Real se snaží získat ztracené vedení zpět. Benzema si zpracovával míč ale až příliš dlouho a toho využil k obrannému zákroku Navas.
     
    67
    Střídání v týmu Sevilla FC: ze hřiště odchází Munir, přichází Júsuf Nasjrí.
     
    66
    Sevilla právě vstřelila branku!
    Sevilla velmi rychle dorovnává skóre! Munir sice při své kličce na hranici vápna ztratil stabilitu, ale poté propadl míč k nohám LUUKA DE JONGA, který překonal obranu v čele s Varanem a poté zamířil dokonale ke vzdálenější tyči Courtoisovy branky.
     
    65
    Už už to vypadalo na zisk Kroose, ale míč nakonec skončil v moci Diega Carlose a navíc se píská nedovolený zákrok německého záložníka.
     
    64
    Real pokračuje v tempu. Marcelo si troufl na souboj s Navasem, do vápna zakroutil nebezpečný centr, který ale střídajícího Benzemu přelétl.
     
    63
    Střídání v týmu Real Madrid CF: ze hřiště odchází Rodrygo, přichází Vinícius Júnior.
     
    62
    Střídání v týmu Real Madrid CF: ze hřiště odchází Luka Jović, přichází Karim Benzema.
     
    60
    Po hodině hry vede Real nad Sevillou o jeden zásah. Hosté se pokoušejí o rychlou odpověď, ale obrana domácího celku se rychle stáhla před Courtoise.
     
    58
    Real Madrid právě vstřelil branku!
    Real se z nenápadné akce dostává do vedení. Už se zdálo, že Sevilla odvrátí balon do bezpečí, ale skluz Carlosovii nevyšel a tak mohl Jović najít patou CASEMIRA, který udělal dva rychlé kroky do vápna a poté přehodil padajícího Vaclíka.
     
    57
    Modrić oslovil Vázqueze, následně by u míče u Toni Kroos, ale v pokutovém území byl nachytán v ofsajdovém postavení Casemiro.
     
    56
    Tak přece jen tempo utkání zvyšuje. Rodrygo ještě blok Sevilly nepropálil. Na druhé straně trávníku poté hlavičkoval jen vedle domácí branky Munir.
     
    55
    S Carvajalem spolupracoval u postranní lajny Luka Modrić. Hosté se ale včas dokázali zatáhnout do obrany a nedovolili soupeři odcentrovat. Žlutou kartu poté vyfasoval od rozhodčího Banega.
     
    53
    Už už to vypadalo, že by se mohl Real dostat do otevřenější obrany, ale Rodrygova pobídka až k Jovićovi neprošla. Hosté si útočníka Realu pečlivě hlídají.
     
    52
    Od Varana putoval míč na pravou stranu k Carvajalovi. Domácí ale poté museli vracet míč jen k Casemirovi, který dokonce nepřihrával k Jovićovi přesně.
     
    51
    Ani po změně stran se obraz hry nemění. Týmy si drží balon v kombinaci, ale blíže k brankách se nemohou probojovat.
     
    50
    Kroos chtěl patou najít Rodryga, ale ten se v moment přihrávky zastavil a poté už nestačil míč dostihnout na hrací ploše. Vhazovat tak mohou hostující fotbalisté.
     
    49
    Casemiro sice odchází s lékaři za postranní lajnu, ale vypadá to, že bude co nevidět pokračovat v zápase. Real zatím drží balon ve středu trávníku.
     
    48
    Casemiro dostal nepříjemnou ránu zboku do kolena. Hlavní rozhodčí sice odpískal faul Fernanda, ale domácí záložník potřebuje ošetření.
     
    47
    Druhý poločas odstartoval rozehrávkou ze středového kruhu Luuk De Jong. Hosté se okamžitě přesouvali na pravou stranu, kde ale nyní neuspěl při zpracování Navas.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    Druhý poločas začne přibližně v 17:02.
     
    Šedesát nastavených sekund je minulostí a první poločas končí. Real Madrid hraje se Sevillou po polovině zápasu bez branek.

    Ani jeden z týmů se v úvodu zápasu nemohl dostat k jedinému zakončení. Až Tomáše Vaclíka prověřil lehkou střelou ze střední vzdálenosti Toni Kroos. Největší příležitost první půle přišla po půlhodině hry. Banegův centr dokázal hlavou usměrnit do rohu branky Luuk De Jong. Jeho gólu ale předcházel nedovolený blok od Gudelje a hlavní sudí po zhlédnutí videa branku neuznal.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve druhém poločase?

    Tipovat můžete do začátku 2. poločasu.

     
    45+1
    První poločas skončil.
     
    45+1
    Hlavní rozhodčí nastavuje v prvním poločase jednu minutu.
     
    45
    Po faulu na Rodryga domácí nečekali s rozehrávkou. Carvajal měl sice na pravé straně prostor i čas, ale centrem našel jen prostor nad břevnem hostující branky.
     
    44
    Minutu před pauzou se ocitl u balonu Sergio Reguilón. Prudkou přihrávkou ještě zkoušel rozběhnout De Jonga, kterého si ale pohlídal skvěle postavený Éder Militao.
     
    43
    Sevilla zahrozila znovu po pravé straně. Navasův přetažený centr ještě hlavou vracel do malého pokutového území Gudelj, ale balon nakonec sebral pro domácí Varane.
     
    42
    Prvotní centr odvrátil Militao, hosté ještě cpali míč do ohně opačné strany, ale za obranou zůstal De Jong a píská se ofsajd.
     
    41
    Také Reguilón pořádně prohnal domácí obranu. Nakonec přízemní centr otečoval o Carvajala a získal pro Sevillu další rohový kop.
     
    40
    První poločas pomalu míří ke svému závěru. V posledních minutách je aktivnější směrem do útoku Sevilla, ale ani Courtois nemá příliš práce. Navíc si útočným faulem pomohl Vázquez.
     
    39
    Rychlé nohy prokázal na pravé straně Jesús Navas. Čtyřiatřicetiletý bek spěchal kolem Marcela, ale s míčem se už dostal do prostoru, odkud se nedalo odcentrovat.
     
    38
    Diego Carlos se příliš nevytáhl při obranném odkopu, balon sebral pro domácí Luka Modrić, ale i chorvatskému hráči utekl míč od kopačky. Následně zastavoval akci soupeře jen za cenu žluté karty.
     
    37
    Po krátké odmlce se do útoku dostal také madridský celek. Kroosova souhra s Modrićem ale nedopadla podle představ trenéra Zidana.
     
    36
    Thibaut Courtois musel zasahovat. Přetažený centr si na zadní tyči našel Munir, který sice netrefil míč z voleje dokonale, ale po odrazu donutil brankáře Realu k zákroku.
     
    35
    Banega znovu tlačil míč do prostoru penalty. Hned tři hráči se ocitli na zemi a balon tak propadl mimo pokutové území. Hosté ale mají možnost pokračovat v akci.
     
    34
    Právě Marcelo ale nakonec tečoval pas za vlastní koncovou čáru. Sevilla bude pokračovat v mírném náporu od rohového praporku.
     
    33
    Sevilla pokračuje i po neuznané brance v útočení. Před pravou stranu mířil za balonem Navas, ale k centru ho nepustil Marcelo.
     
    31
    Sevilla se ujímá vedení! Po Banegově centru od rohového praporku se dostal zcela osamocen k hlavičce LUUK DE JONG, který zamířil hlavou dokonale do levého horního rohu.¨

    Zásahu ale předcházel nečistý blok Gudelje a hlavní sudí nakonec po zhlédnutí videa odvolává.
     
    30
    Ani půlhodina hry nepřinesla nebezpečnější situaci u jedné z branek. Real je sice častěji u balonu, ale Tomáš Vaclík zatím musel řešit jen jednu propagační střelu Toniho Kroose.
     
    29
    Po faulu Kroose se mohli u balonu zdržet také hosté. Fernando rozehrával z místa přestupku na levou stranu, kde si příliš nerozuměl Reguilón s Gudeljem.
     
    28
    Ve středu pole získal míč pro domácí Modrić, po přihrávce chorvatského hráče na nic nečekal Casemiro, ale jeho pokus se stočil mimo tři tyče.
     
    27
    Kroos našel na pravé straně Carvajala, ten byl okamžitě napadán Reguilónem a tak raději přihrával zpět až k obráncům, kteří zapojili do hry i Courtoise.
     
    26
    Útočná hra Realu je stále bez nápadu. Kolmici chtěl sice do vápna poslat Luka Modrić, ale chorvatskému záložníkovi nevyšlo oslovení Joviće úplně dokonale.
     
    25
    Domácí fanoušci se zlobí na rozhodčího, kterému vyčíhají, že neodpískal zákrok na Carvajala těsně u pokutového území. Hra ale pokračuje bez přerušení.
     
    23
    Marcelo přihrával podél postranní lajny na Rodryga. Devatenáctiletý útočník ale okamžitě narazil na zkušeného Navase a přes něj nepřešel.
     
    22
    Na první vážnější šanci stále čekáme. O rozehrávku se podělili Koundé s Carlosem. Hosté ale nakonec balon jen odevzdali dlouhým nákopem k Courtoisovi.
     
    21
    Jović sice při zpracování podklouzl, ale míč se odrazil přesně k Modrićovi. Následně byl u balonu i Daniel Carvajal, ale to už byla hostující obrana zformována.
     
    20
    Také Sevilla měla k dispozici rohový kop. Po rozehrávce na krátko se ale hosté vystavili do ofsajdu a to neuniklo ani hlavnímu rozhodčímu Martínezovi.
     
    19
    Až Carvajal musel uklízet balon, který propadl až ke vzdálenější tyči. Pokud by krajní obránce nezasáhl, tak na Gudelje zívala prázdná branka.
     
    18
    Také Sevilla se pokoušela překvapit rychlým výpadem. Navas hledal na opačné straně trávníku Reguilóna, kterému ale utekl balon až za postranní čáru.
     
    17
    O rozehrávku prvního domácího rohu se postarala Toni Kroos. Německý záložník zakroutil balon do ohně před Vaclíka, kde se ale nejvýše dostal Koundé. Marcelova střela bez přípravy poté přeletěla snad celou tribunu.
     
    16
    Banega tvrdě narazil na Marcela a o balon rychle přišel. Real Madrid začíná mít územní převahu, ale až k Vaclíkovi se domácí tým dostává sporadicky.
     
    15
    Okamžitě po zisku balonu oslovil Modrić nabíhajícího Carvajala. Ten ještě posunul míč k Vázquezovi, který ale už neměl potřebný prostor, aby proskočil do šestnáctky.
     
    14
    Navas vhodil míč do hry zpoza postranní lajny. Sevilla se usadila u balonu, ale až k pokutovému území domácího celku se ne a ne dostat přes staženou obranu.
     
    13
    O parádní přenesení hry se postaral Modrić. Domácí poté vykombinovali střed trávníku, ale Kroosova střela neměla potřebnou razanci, aby zaskočila Tomáše Vaclíka.
     
    12
    Marcelo byl při rozehrávce pod tlakem a tak zvolil přihrávku až k Courtoisovi. Nakonec se balon dostal k Banegovi, který ale pálil bez přípravy mizerně mimo tři tyče.
     
    11
    Rozehrávku si vzal na starost Varane. Mistr světa s Francií ale poslal míč jen do souboje Carvajalovi, který si musel pomoci pouze faulem.
     
    10
    Úvodní desetiminutovka příliš fotbalové krásy nenabídla. Ani jeden z týmů se nemůže dostat na dostal branky soupeře. Ani Marcelova přihrávka do šestnáctky neprošla.
     
    9
    Opatrný úvod zápasu pokračuje. Fernando předložil míč Banegovi, ten měl okolo sebe sice spoustu prostoru, ale další přihrávku už nasměroval jen do míst, kde byl Militao.
     
    8
    Hosté se dožadovali odpískání faulu na Munira, ale pokračovalo se sál ve hře. Na druhé straně se naopak píská zákrok na rozběhnutého Carvajala.
     
    7
    Rodrygo unikal s balonem z levé strany až na hranu pokutového území. Ještě přišla přihrávka na Joviće, který ale z prvního doteku napálil padajícího Koundého.
     
    6
    Reguilón si parádně zpracoval míč na levém kraji, následně si chtěl kličkou poradit s Carvajalem, ale čerstvě osmadvacetiletý obránce vytušil úmysl soupeře a balon sebral pro sebe.
     
    5
    Sevilla rozhodně nepřijela na Santiago Bernabéu jen bránit. Hosté se ujali balonu, ale Fernandova průniková přihrávka nakonec až ke kopačkám De Jonga nepronikla.
     
    4
    Také Real se vypravil s balonem na útočnou polovinu. S Kroosem byl v kombinaci Luka Modrić, následně se ale nedovoleným zákrokem provinil v souboji s Reguilónem Vázquez.
     
    3
    Munirův průnik po pravé straně dokázal zneškodnit Varane. Sevilla ještě pokračovala autovým vhazováním, ale míč se dokutálel jen ke Courtoisovi.
     
    2
    O úvodní rozehrávku ze středového kruhu se postaral domácí útočník Luka Jović. Real se v úvodu zápasu nikam nežene a čeká v kombinaci na příležitost k útoku.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    Hlavní rozhodčí již přivádí obě úvodní jedenáctky na hrací plochu. Zápas dvacátého kola nejvyšší španělské soutěže La Ligy může za několik málo okamžiků začít.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v prvním poločase?

    Tipovat můžete do začátku 1. poločasu.

     
    Úvodní sestavy:

    Real Madrid CF: Courtois – Carvajal, Varane, Militao, Marcelo – Modrić, Casemiro, Kroos – L. Vázquez, Jović, Rodrygo.
    Náhradníci: Aréola – Benzema, B. Díaz, Vinícius Júnior, F. Mendy, Isco, Nacho Fernández.

    Sevilla FC: Vaclík – Navas, Koundé, Diego Carlos, Reguilón – Banega, Fernando, Gudelj – F. Vázquez, L. de Jong, Munir.
    Náhradníci: Bunú – Escudero, Ó. Torres, Rony Lopes, Carriço, Nolito, Nasjrí.

    Rozhodčí: Martínez – Díaz, Noval.
     
    Posledních pět vzájemných zápasů

    22.09. 2019 Sevilla – Real Madrid 0:1
    19.01. 2019 Real Madrid – Sevilla 2:0
    26.09. 2018 Sevilla – Real Madrid 3:0
    09.05. 2018 Sevilla – Real Madrid 3:2
    09.12. 2017 Real Madrid – Sevilla 5:0
     
    Sevilla FC

    Sevilla s i Tomášem Vaclíkem v brance v minulém ročníku La Ligy dlouho držela přední příčky. V druhé polovině sezony se lehce propadla, ale i tak udržela konečnou šestou pozici, která zaručuje start v základní skupině Evropské ligy.

    V přípravě na nový ročník šla Sevilla dlouho od vítězství k vítězství. Dokonce si poradila i se silným triem z Anglie Liverpool, Everton a Reading. Německou Mohuč dokonce Sevilla smetla 5:0 a vítězství si připsala i proti Hoffenheimu. Až v generálce přišlo zaváhání v podobě remízy na půdě Extremadury.

    Hned několik zajímavých jmen přivedla Sevilla do svých řad v letní přestávce. Z PSV přišel Luuk de Jong, na hostování z Realu Madrid Sergio Reguillon nebo z West Hamu Chicharito. Naopak s týmem se rozloučili Sergio Rico, Simon Kjaer, Roque Mesa nebo Aleix Vidal.

    Podobně skvěle vstoupila Sevilla i do aktuálního ročníku. Na úvod připsala šest bodů za výhry nad Espanyolem a Granadou, navíc bez inkasované branky. Následně přišlo zaváhání s Celtou Vigo, ale bod Sevilla zachránila v samém závěru. V novém roce má za sebou Sevilla dva zápasy. Ihned 3. ledna pouze remizovala s Bilbaem na domácím trávníku 1:1. Před týdnem ale deklasovala ve španělském poháru divizní Escobedo 5:0.
     
    Real Madrid CF

    Madridští fotbalisté prožili mizernou sezonu. V domácí soutěži Real hned dvanáctkrát prohrál, i tak si ale v LaLize připsal konečné třetí místo. V prestižní Lize mistrů usiloval Real Madrid o čtvrtý titul v řadě. Po odchodu hlavní hvězdy Cristiana Ronalda se Real probojoval ze základní skupiny do osmifinále. V něm nejprve vyhrál v Amsterdamu proti místnímu Ajaxu, ale v domácí odvetě padl 1:4 a s milionářskou soutěží se musel předčasně rozloučit.

    Po zpackané sezoně Real mohutně posiloval. Z londýnské Chelsea přišel do Madridu Eden Hazard. Za Bílý balet budou nově nastupovat také Ferland Mendy, Éder Militao, Takefusa Kubo, Rodrygo nebo Luka Jović. Naopak dres Realu už letos nebudou oblékat Sergio Reguilon, Theo Hernandez, Luca Zidane a Daniel Ceballos nebo Jesus Vallejo. Těsně před startem nového ročníku poté Madridští vyměnili brankáře, z PSG přišel Aplhonse Aréola, opačným směrem poté zamířil Keylor Navas.

    Ani v přípravě se Real příliš nepředvedl. V rámci International Cupu nejprve madridský tým prohrál 1:3 s Bayernem, poté sice zvítězil po penaltovém rozstřelu nad Arsenalem, ale na závěr padl s městským rivalem Atléticem. Ani Audi Cup Realu příliš nevyšel. V semifinále prohrál 0:1 s Tottenhamem, následně v utkání o třetí místo přestřílel 5:3 Fenerbahce. V generálce poté Real nestačil 2:3 na AS Řím.

    Do nového ročníku vkročil Real vítězstvím 3:1 na půdě Celty Vigo, další dva duely ale poté skončily nerozhodně. Po novém roce už má Real odehrány tři zápasy. Nejprve v lize překonal 3:0 Getafe, aby následně ovládl i závěrečné FinalFour Španělského superpoháru, když nejprve překonal Valencii a v samotném finále na penalty i Atlético Madrid.
     
    Krásné sobotní odpoledne, vítám všechny příznivce fotbalu. Nejvyšší španělská soutěž La Liga pokračuje již dvacátým kolem a my se společně zaměříme na duel Realu Madrid, který před domácím publikem přivítá nebezpečnou Sevillu.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 16:00.

    Vít Schück

    Branky: 58. Casemiro (Jović), 70. Casemiro (L. Vázquez) – 66. L. de Jong (Munir)

    Karty:   38. Modrić (REA), 90. Carvajal (REA), 90. Casemiro (REA) – 55. Banega (SEV)


    Držení míče: 51 % : 49 %.
    Střely na branku: 4:3. Střely mimo: 7:4. Rohy: 2:4. Ofsajdy: 1:4. Fauly: 17:12.
    Real Madrid: Courtois – Carvajal, Varane, Militao, Marcelo (71. F. Mendy) – Modrić, Casemiro, Kroos – L. Vázquez, Jović (62. Benzema), Rodrygo (63. Vinícius Júnior).
    Náhradníci: Aréola – Benzema, B. Díaz, Vinícius Júnior, F. Mendy, Isco, Nacho Fernández.

    Sevilla FC: Vaclík – Navas, Koundé, Diego Carlos, Reguilón – Banega (82. Rony Lopes), Fernando, Gudelj – F. Vázquez (76. Ó. Torres), L. de Jong, Munir (67. Nasjrí).
    Náhradníci: Bunú – Escudero, Ó. Torres, Rony Lopes, Carriço, Nolito, Nasjrí.

    Rozhodčí: Martínez – Díaz, Noval
    bahis siteleri