Detroit – Pittsburgh 1:2 (po pr.) | Carolina – Anaheim 1:2 (po pr.) | Winnipeg – Tampa 1:7 (kon.)
NY Islanders – Washington 4:6 (kon.) | Edmonton – Arizona 7:3 (kon.) | Colorado – St. Louis 5:3 (kon.)
Ottawa – Calgary 5:2 (kon.)
konec
New York Islanders
4:6 (2:1, 2:0, 0:5)
Washington Capitals
Sobota 18.01.2020, 19:10 • Nassau Coliseum, New York City • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:04 Alexandr OVEČKIN - 4:6
     
    59:04
    Washington právě vstřelil branku!
    Ruský hokejový car neumírá a dnešní výhru Capitals potvrzuje hattrickem, 26. ve své kariéře! T. J. Oshie vybojoval kotouč u hrazení a krosem přenesl hru na ALEXANDRA OVEČKINA, který ze středního pásma chladnokrevně trefil prázdnou branku a na led létají čepice – 4:6! Asistence: T. J. Oshie, Dmitrij Orlov.
    57:30 Jakub VRÁNA - 4:5
     
    57:30
    Washington právě vstřelil branku!
    Tohle je ohromný šok pro stadion Islanders, neboť dvě a půl minuty před koncem se ujímají Capitals vedení! JAKUB VRÁNA využil chyby obránce Islanders, který při snaze vyhodit trefil jenom brusli českého snajpra. Ten nezaváhal a z pravého kruhu prostřelil Varlamova přes teploměr – 4:5! Bez asistence.
    54:32 Tom WILSON - 4:4
     
    54:32
    Washington právě vstřelil branku!
    Pět a půl minuty před koncem je v New Yorku srovnáno! Dmitrij Orlov po přihrávce od Carlsona vyhodnotil situaci tak, že bude nejlepší od hrazení z úhlu vystřelit na domácí branku. Jenže jeho pokus tečoval po cestě na kruhu ještě TOM WILSON a puk propadl Varlamovovi za brankovou čáru mezi betony – 4:4! Asistence: Dmitrij Orlov, John Carlson.
    45:18 Alexandr OVEČKIN - 4:3
     
    45:18
    Washington právě vstřelil branku!
    Ještě nás čeká velice zajímavý večer! ALEXANDR OVEČKIN se dostal na levém kruhu přes Mayfielda a spíše na zkoušku nahazoval na branku. Jenže jeho nahození usměrnil krásnou tečí lýtkem do branky vracející se Pulock a o vlastní góly tak dnes není rozhodne žádná nouze – 4:3! Asistence: John Carlson.
    42:33 Carl HAGELIN - 4:2
     
    42:33
    Washington právě vstřelil branku!
    Kontaktní trefa a Capitals se dostávají blíže soupeři! Střelu od modré z dílny Jensena sice srazil jeden z obránců Islanders, ale puk přes něj prošel k Pánikovi. Slovenský útočník se na levém kruhu neunáhlil, nahrál před branku CARLU HAGELINOVI, který zblízka dostal kotouč do branky – 4:2! Asistence: Richard Pánik, Nick Jensen.
    37:25 Devon TOEWS - 4:1
     
    37:25
    Islanders právě vstřelili branku!
    A tak to prostě je, na jedné straně tyčka, na druhé gól. Krásné přenesení hry nyní předvedl Komarov s Brassardem a DEVONEM TOEWSEM! Brassard nejprve od mantinelu poslal kotouč na střed pro Toewse, který jej vrátil zpět na levé křídlo pro Komarova. Mezitím, co puk držel v moci finský šikula, Toews se uvolnil, následně dostal nahrávku sám před branku a překonal Holtbyho střelou mezi betony – 4:1! Asistence: Leo Komarov, Derick Brassard.
    29:31 Jordan EBERLE - 3:1
     
    29:31
    Islanders právě vstřelili branku!
    Třetí gól Islanders je na světě a opět je to vlastní gól! JORDAN EBERLE dostal přihrávku od Barzala stojícího na levém kruhu a velezkušený útočník, který byl postaven u levé tyče branky Capitals, z otočky chtěl překvapit soupeře. Otočka mu sice úplně nevyšla, ve „spolupráci“ s blokujícím Kempným ale dostal kotouč do branky, Holtby už reagoval pozdě – 3:1! Asistence: Mathew Barzal, Devon Toews.
    15:49 Casey CIZIKAS - 2:1
     
    15:49
    Islanders právě vstřelili branku!
    Islanders se ujímají vedení, i když je to již v plném počtu hráčů! Anthony Beauvillier přistrčil kotouč pro CASEYHO CIZIKASE, který krosem nahrával před branku na Brassarda. Jenže kotouč k Brassardovi ani nedošel, Gudas si totiž puk srazil bruslí do vlastní branky, Holtby byl absolutně bez šance – 2:1! Asistence: Anthony Beauvillier, Devon Toews.
    13:11 Brock NELSON - 1:1
     
    13:11
    Islanders právě vstřelili branku!
    Islanders však velice rychle srovnávají stav a BROCK NELSON přijímá gratulace. Josh Bailey u mantinelu forčekoval rozehrávající obránce Capitals a získal od jednoho z nich kotouč. Stačilo pak lehce ťuknout na Anthonyho Beauvilliera stojícího vedle, který otevřel prostor, pustil přihrávku na osu pro BROCKA NELSONA a Holtby se mohl jenom dívat, jak mu míří puk do horní části branky – 1:1! Asistence: Anthony Beauvillier, Josh Bailey.
    10:22 Alexandr OVEČKIN - 0:1
     
    10:22
    Washington právě vstřelil branku!
    Dvě šance celkově, jenom jeden gól! Domácí po zisku kotouče valili do situace 3 na 2, jenže z křižné přihrávky jeden z dojíždějících hráčů Islanders vysoko přestřelil. Odraženou střelu tak zachytil Nicklas Bäckström, dlouhým krosem našel ALEXANDRA OVEČKINA, který přebruslil dvojici stíhajících obránců a svůj samostatný únik zakončil z kruhu přesnou střelou k delší tyči – 0:1! Asistence: Nicklas Bäckström.

    Tomáš Kalas

    Branky a nahrávky: 14. B. Nelson (Beauvillier, Jo. Bailey), 16. Cizikas (Beauvillier, D. Toews), 30. Eberle (Barzal, D. Toews), 38. D. Toews (Komarov, Brassard) – 11. Ovečkin (Bäckström), 43. Hagelin (Pánik, Jensen), 46. Ovečkin (Carlson), 55. T. Wilson (Orlov, Carlson), 58. J. Vrána, 60. Ovečkin (Oshie, Orlov)


    New York Islanders: Varlamov (Greiss) – Pulock, Leddy, Mayfield, D. Toews, Boychuk, Dobson – Eberle, Barzal, Lee – Brassard, B. Nelson, Beauvillier – Kühnhackl, Jo. Bailey, Johnston – Komarov, Cizikas, M. Martin.
    Washington Capitals: Holtby (41. Samsonov) – Carlson, Kempný, Jensen, Orlov, Gudas, Siegenthaler – T. Wilson, Bäckström, Ovečkin – Oshie, Kuzněcov, J. Vrána – Pánik, Eller, Hagelin – Hathaway, Dowd, Leipsic.

    Rozhodčí: MacDougall, StLaurent – Kovachik, Gibbs (všichni CAN)

    Diváci: 13 917
    bahis siteleri