Leicester – West Ham 4:1 (kon.) | Tottenham – Norwich 2:1 (kon.) | Manchester Utd. – Burnley 0:2 (kon.)
konec
Leicester City
4:1 (2:0)
West Ham United
Středa 22.01.2020, 20:30 • King Power Stadium, Leicester • Anglická Premier League • 24. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Z tohoto zápasu je to vše, děkujeme za pozornost. (22:33:04)
     
    Statistiky zápasu:
    Střely na branku: 8 – 2
    Střely mimo: 4 – 3
    Držení míče: 67 % – 33 %
    Rohové kopy: 7 – 8
    Ofsajdy: 2 – 1
    Fauly: 10 – 19
    Žluté karty: 1 – 1.
     
    Domácí si tak zpravili chuť po dvou porážkách se Southamptonem a Burnley a na třetím místě Premier League zvýšili svůj náskok před čtvrtou Chelsea na osm bodů. West Ham naopak pokračuje v dlouhodobé mizérii a na sedmnáctém místě má stejně bodů jako dva týmy ze sestupového pásma.
     
    Je dobojováno! Leicester kvůli zdravotním trablům vstupoval do druhé půle bez Mendyho s Vardym, ale zato se slibným náskokem dvou branek. West Ham se z klasického šatňáku Pereiry oklepal a po přísně posouzené penaltě Noblem rychle snížil na rozdíl jediného gólu. Lišky několik složitých minut ustály a v poslední půlhodině už zase navázaly na dominantní výkon z první půle. Brendan Rodgers si mohl definitivně oddechnout deset minut před koncem, kdy Pérez z penalty zvýšil a vzápětí stihl ještě jeden zásah na konečných 4:1.
     
    90+4
    Konec zápasu.
     
    90+3
    Maddison nemá na kontě gól ani asistenci, ale i tak jednoznačně patří mezi nejlepší hráče Leicesteru. Hostující obrana teď měla spoustu práce se zastavením jeho průnikové akce.
     
    90+2
    Youri Tielemans díky prodloužení od Péreze potáhl míč přes střed hřiště, ale Kelechi Iheanacho se od něj přesné přihrávky k pokutovému území nedočkal.
     
    90+1
    Také druhý poločas je nastaven o čtyři minuty.
     
    90
    Zabaleta vhodil míč Antoniovi, který byl na pravém křídle zdvojený a nedokázal si vynutit faul. Kladiváři pokračují jen dalším autovým vhazováním.
    88. Ayoze PÉREZ - 4:1
     
    88
    Leicester právě vstřelil branku!
    Osmaosmdesátá minuta a ještě jeden hřebíček do rakve West Hamu! Hostující obrana si ve vlastním vápně počínala hodně laxně, žádný z mnoha hráčů nešel do jediného souboje a trochu neurovnaná akce tak mohla skončit gólovou střelou AYOZEHO PÉREZE.
     
    87
    Na obou stranách se začínají množit nepřesnosti. Lišky se tou poslední samy zahnaly mimo hrací plochu, avšak hosté po vhazování Zabalety nepřešli ani půlící čáru.
     
    86
    Kelechi Iheanacho se zjevil v ofsajdu, takže další akce Leicesteru skončila hned v zárodku. Na druhé straně se každopádně nekoná ani náznak závěrečného náporu.
     
    85
    Maddison si všiml, že mu po levé straně sprintuje neúnavný Chilwell. Tvrdá rána domácího obránce však letěla jen k dobře postavenému Randolphovi.
     
    84
    Michail Antonio převzal Hallerovu přihrávku jen díky útočnému faulu. Následné nepřesné zakončení už bylo trochu navíc.
     
    83
    Střídání v týmu Leicester City: ze hřiště odchází Harvey Barnes, přichází Wes Morgan.
    81. Ayoze PÉREZ - 3:1
     
    81
    Leicester právě vstřelil branku!
    Deset minut před koncem už začíná být jasno! Za zraněného penaltu vzal penaltu AYOZE PÉREZ, který neriskoval umístění k tyči, ale nesmírně prudkou ranou přesto jednoduše překonal Randolpha. Gólman United totiž skákal na opačnou stranu.
     
    80
    Žlutou kartu dostává Angelo Ogbonna (West Ham United).

    Michal Břuchanský

    Branky: 24. H. Barnes (R. Pereira), 45+5. R. Pereira (H. Barnes), 81. Ayoze Pérez (pen.), 88. Ayoze Pérez (Iheanacho) – 50. Noble (pen.)

    Karty:   50. Schmeichel (LEC) – 80. Ogbonna (WHU)


    Držení míče: 67 % : 33 %.
    Střely na branku: 8:2. Střely mimo: 4:3. Rohy: 7:8. Ofsajdy: 2:1. Fauly: 10:19.
    Leicester City: Schmeichel (C) – R. Pereira, J. Evans, Söyüncü, Chilwell – N. Mendy (34. Ndidi) – Ayoze Pérez, Tielemans, Maddison, H. Barnes (83. Morgan) – Vardy (43. Iheanacho).
    Náhradníci: D. Ward – Albrighton, D. Gray, Iheanacho, Justin, Morgan, Ndidi.

    West Ham United: Randolph – Diop, Ogbonna, Cresswell – Zabaleta, Snodgrass (46. Fornals), Rice, Noble (C), Masuaku (46. Antonio) – Lanzini – Haller.
    Náhradníci: Martin – Al. Ajeti, Antonio, Balbuena, Fornals, Reid, Ca. Sánchez.

    Rozhodčí: Coote – Lennard, Davies

    Diváci: 31 968
    bahis siteleri