Marseille – Angers 0:0 (kon.) | Brest – Amiens 2:1 (kon.) | Monaco – Štrasburk 1:3 (kon.)
Montpellier – Dijon 2:1 (kon.) | Remeš – Méty 0:1 (kon.) | Saint-Étienne – Nîmes 2:1 (kon.)
konec
AS Saint-Étienne
2:1 (2:1)
Nîmes Olympique
Sobota 25.01.2020, 20:00 • Stade Geoffroy-Guichard, Saint-Étienne • Francouzská Ligue 1 Uber Eats • 21. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Z tohoto zápasu je to vše, děkujeme za pozornost. (22:27:38)
     
    Statistiky utkání:
    Střely na branku: 6 – 4
    Střely mimo: 6 – 4
    Držení míče: 50 % – 50 %
    Rohové kopy: 6 – 5
    Ofsajdy: 2 – 1
    Fauly: 19 – 16
    Žluté karty: 3 – 2.
     
    Nimes tedy zůstává na jediné výhře od 21. září a po jednadvacátém kole bude ztrácet na jistotu záchrany už šest bodů. St. Étienne naopak zabralo a ze čtrnáctého místa rázem ztrácí jen tři body na šesté Lille.
     
    Je dobojováno! Saint-Étienne bylo v první půli jasně lepší a po dvou Chazrího gólech všechno nasvědčovalo tomu, že zaznamená teprve druhé ligové vítězství od desátého listopadu loňského roku. Ani po Ferhatově snížení neměl domácí tým dlouho větší starosti s hlídáním jednogólového náskoku. Změnilo se to až v úplném závěru, kdy Landre hlavou vyrovnal. Později se však ukázalo, že to bylo z ofsajdu, a na další šance už se Nimes nezmohlo. V osmé minutě nastavění pak bylo video v akci znovu, ale odvolaná trefa Baouangy už na tříbodovém zisku pro zelenobílé nic nezměnila.
     
    90+11
    Konec zápasu.
     
    90+10
    Standardky však hostům po celý zápas příliš nejdou a ta poslední na tom už nic nezměnila. St. Étienne může po vysvobozujícím odkopu definitivně slavit.
     
    90+10
    No tak to je neskutečně zamotaný závěr! Rozhodčí u videa znovu doporučili branku neuznat, protože gólové situaci předcházela hra rukou. Nimes navíc bude mít ještě jednu standardní situaci.
    90+8. Bouanga se také radoval předčasně, trefě na 3:1 předcházela hra rukou
     
    90+8
    Celý souboj bude mít tečku, na kterou jsme zvyklí spíše z hokejových zápasů! Před standardní situaci vyrazil podpořit útok i brankář Bernardoni. Klíčovou hlavu ale vyhrál Fofana a Denis Bouanga poté jednoduše „dovezl“ balón až do prázdné branky na druhém konci hřiště.
     
    90+7
    Koncovka zápasu se nese v hodně nervózním duchu. Za ostrý skluz vidí žlutou kartu také domácí obránce Miguel Trauco.
     
    90+5
    A znovu se nehraje, protože Lucas Deaux u rohového praporku dohrál centrujícího protihráče. Šance na vyrovnání hostům rychle klesají.
     
    90+4
    Mahdi Camara logicky využil situace k drobnému zdržování. V tomto případě ho ze simulování nikdo nařknout nemůže, protože má v ústech drobné krvavé zranění.
     
    90+3
    Nově příchozí Sidy Sarr šel na půlce do vzdušného souboje s Camarou, kterého trefil rukou do obličeje a byl za to potrestán žlutou kartou.
     
    90+3
    Pablo Martinez si zkušeně počkal na kontakt od Abiho, který na něj zezadu dotíral. Píská se faul a Nimes se pokusí rychle přestěhovat na útočnou polovinu.
     
    90+2
    Začátek nastavení však patří hráčům Saint-Étienne, kteří se drží na útočné třetině hřiště a jako bonus mají k dispozici rohový kop. Ten zřejmě bude rozehrán nakrátko.
     
    90+1
    Hotovo ještě v žádném případě není. K velké nelibosti publika se totiž nastavuje celých šest minut.
    90. Arnaud Nordin (SET)
     
    90
    Mohlo být definitivně jasno! Domácí se dostali do přečíslení pět na tři, ve které sehrál hlavní roli Arnaud Nordin. Ten šel zprava úplně sám, ale z úhlu nedokázal prostřelit na bližší tyči stojícího Bernardoniho.

    Michal Břuchanský

    Branky: 4. Chazrí (Trauco), 34. Chazrí (pen.) – 45. Ferhat (Denkey)

    Karty:   26. Cabaye (SET), 62. Dioussé (SET), 90+7. Trauco (SET) – 69. Miguel (NOQ), 90+3. Sarr (NOQ)


    Držení míče: 50 % : 50 %.
    Střely na branku: 6:4. Střely mimo: 6:4. Rohy: 6:5. Ofsajdy: 2:1. Fauly: 19:16.
    AS Saint-Étienne: Ruffier – Debuchy, Fofana, Perrin (C), Trauco – Cabaye (59. Bouanga), Dioussé – Honorat (59. M'Vila), Chazrí (84. M. Camara), Nordin – Abi.
    Náhradníci: Moulin – Bouanga, M. Camara, Gabriel Silva, Hamouma, M'Vila, Saliba.

    Nîmes Olympique: Bernardoni – Alakouch, Landre, P. Martinez (C), Miguel – Benrahou, Deaux, Valls (89. Sarr) – Ferhat, Philippoteaux (82. Buadés), Denkey (79. Stojanovski).
    Náhradníci: Dias – Ben Amar, Buadés, Fomba, Paquiez, Sarr, Stojanovski.

    Rozhodčí: Stinat – Aube, Courbet
    bahis siteleri