Dornbirn – Znojmo 2:1 (po pr.)
po prodl.
Dornbirn Bulldogs
2:1 (1:0, 0:1, 0:0 - 1:0)
HC LERAM Orli Znojmo
Neděle 02.02.2020, 15:00 • Messestadion Dornbirn • bet-at-home ICE Hockey League
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    62:55
    Dornbirn právě vstřelil branku!
    Je rozhodnuto, přesilovku pět na tři využívá MIKKO VAINONEN. Ex-znojemský obránce se z vrcholu kruhu trefuje švihem přesně ke vzdálenější tyči nad beton brankáře. Orli tak i druhý duel nadstavby prohrávají v prodloužení. Asistence: Kevin Macierzynski, Emilio Romig.
     
    35:02
    Orli právě vstřelili branku!
    Znojmo nakonec přesilovku využívá, když se z druhé vlny najíždějící PHILIP McRAE opřel do přihrávky a trefil se přesně k pravé tyči. Přesouvající se Järvenpää se natahoval marně. Dornbirn tak inkasuje vůbec první gól v nadstavbové části. Asistence: Anthony Luciani, Patrik Novák.
     
    08:34
    Dornbirn právě vstřelil branku!
    Tenhle gól muselo posvětit video, ale nakonec platí. JANNIK FRÖWIS se po pravém křídle natlačil do zakončení, Lassila první střelu ještě vyrazil, ale dorážka mu pod tělem proklouzla těsně za brankovou čáru. Kotouč se odrazil od polstrování těsně za tyčkou a vypadl ven z klece, opakovaný záznam ale prokázal, že se za brankovou čáru dostal. Asistence: Daniel Ban, Robin Gartner.

    Lukáš Peroutka

    Branky a nahrávky: 9. Fröwis (Ban, Gartner), 63. Vainonen (Macierzynski, Romig) – 36. McRae (Luciani, Novák)


    Dornbirn Bulldogs: Järvenpää (Tschrepitsch) – Ellerby, Subban, Magnan, Gartner, Vainonen, Schnetzer – Romig, Häussle, Bau – Körkkö, Tamminen, Sointu – Schwinger, Fröwis, Macierzynski – Egger, Ban, Antonitsch.
    HC LERAM Orli Znojmo: Lassila (Groh) – Bořuta, Novák, Sova, Čermák, Kruckovyč, Mikliš, Jonáš – Matuš, McRae, Luciani – Vopelka, Bartoš, Gago – Kosnar, Češík, Berisha – Bowles, Oščádal

    Rozhodčí: K. Nikolić, Štolc – Schauer, Martin
    bahis siteleri