Třinec – Vítkovice 2:3 (kon.) | Litvínov – Mladá Boleslav 2:3 (1:2 po s.n.) | Liberec – Kladno 5:4 (kon.)
Sparta – K. Vary 6:3 (kon.) | Plzeň – Olomouc 3:0 (kon.) | Pardubice – Zlín 3:2 (kon.)
konec
HC Sparta Praha
6:3 (2:1, 3:2, 1:0)
HC Energie Karlovy Vary
Neděle 16.02.2020, 16:00 • O2 arena (Praha - Vysočany) • Tipsport extraliga • 46. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    51:25 Matúš SUKEĽ - 6:3
     
    51:25
    Sparta právě vstřelila branku!
    Řepík nejprve nepřesně hledal svého spoluhráče na druhé straně, ale posléze se domácí znovu radují z gólu! Na brankovišti se nejrychleji zorientoval MATÚŠ SUKEĹ, který tak posílá svůj celek do tříbrankového vedení. Asistence: Vladimír Růžička, Lukáš Rousek.
    39:53 Ondřej ŠAFÁŘ - 5:3
     
    39:53
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    To je velká škoda pro domácí celek. Bednář našel hůl obránce ONDŘEJE ŠAFÁŘE, který najel do útočného pásma a chladnou střelou propálil Sedláčka. Asistence: Martin Rohan, Jan Bednář.
    38:36 David DVOŘÁČEK - 5:2
     
    38:36
    Sparta právě vstřelila branku!
    A je tu "Pátá"! Kudrna pohotově objel celé hřiště a našel přesným pasem DAVIDA DVOŘÁČKA, který pohotovou ranou vrací svému týmu třígólový náskok. Asistence: Andrej Kudrna.
    35:20 Tomáš VONDRÁČEK - 4:2
     
    35:20
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    A je tu korekce ze strany hostí! Koblasa vystřelil na Sedláčka, který puk neudržel ve své moci a za jeho záda ho dorazil TOMÁŠ VONDRÁČEK, Energie je zpátky v zápase. Asistence: Petr Koblasa, Jiří Černoch.
    29:39 Tomáš DVOŘÁK - 4:1
     
    29:39
    Sparta právě vstřelila branku!
    A brankostroj domácích pokračuje. Sparťané se znovu usadili v útočném pásmu a je z toho čtvrtý gól. TOMÁŠ DVOŘÁK dostal přihrávku na levý kruh, odkud přesně zacílil do karlovarské branky. Asistence: Vladimír Růžička, Andrej Kudrna.
    28:58 Jan BUCHTELE - 3:1
     
    28:58
    Sparta právě vstřelila branku!
    Forman neproměnil svou obrovskou šanci před brankou, po přerušení hry se už domácí radují! Forman ukázkovou zadovkou přenechal puk JANU BUCHTELEMU, který nekompromisní ranou nedal Bednářovi šanci! Asistence: Miroslav Forman, Lukáš Pech.
    19:38 Jiří ČERNOCH - 2:1
     
    19:38
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Ale krátce po vypršení sparťanského trestu se hosté už prosazují! JIŘÍ ČERNOCH napřáhl na pravé straně a se štěstím propálil Sedláčka. Asistence: Tomáš Mikúš.
    16:48 David DVOŘÁČEK - 2:0
     
    16:48
    Sparta právě vstřelila branku!
    Kohout nejprve neproměnil obrovskou šanci před Sedláčkem a poté se domácí radují z poměrně šťastného gólu. DAVID DVOŘÁČEK chtěl najít hokejku svého spoluhráče, ale pravděpodobně jeden z hostujících obránců si nechtěně srazil puk do vlastní branky. Asistence: David Vitouch.
    03:12 Andrej KUDRNA - 1:0
     
    03:12
    Sparta právě vstřelila branku!
    A domácí se poměrně brzy dostávají do vedení! K odraženému kotouči se nejrychleji dostal útočník ANDREJ KUDRNA, který tak dorazil puk do sítě! Asistence: David Vitouch, Jeremie Blain.
    Marken.cz

    Petr Pavlík

    Branky a nahrávky: 4. Kudrna (Vitouch, Blain), 17. Dvořáček (Vitouch), 29. Buchtele (Forman, Pech), 30. Tomáš Dvořák (V. Růžička, Kudrna), 39. Dvořáček (Kudrna), 52. Sukeľ (V. Růžička, Rousek) – 20. Černoch (T. Mikúš), 36. Vondráček (Koblasa, Černoch), 40. Šafář (M. Rohan, Bednář)


    HC Sparta Praha: J. Sedláček (Neužil) – Kalina, Blain, Jurčina, T. Pavelka, Tomáš Dvořák, Košťálek, Poizl – Rousek, Sukeľ, Řepík – Kudrna, V. Růžička, Říčka – Buchtele, Pech, Forman – Pšenička, Vitouch, Dvořáček.
    HC Energie Karlovy Vary: Bednář (F. Novotný) – Šenkeřík, Stříteský, Graňák, Plutnar, M. Rohan, D. Mikyska, Šafář – T. Rachůnek, Gríger, Flek – T. Mikúš, Vildumetz, O. Beránek – V. Polák, Černoch, Kohout – Koblasa, Skuhravý, Vondráček.

    Rozhodčí: Horák, Pešina – Lhotský, Svoboda

    Diváci: 15 077
    bahis siteleri