Sevilla – Espanyol 2:2 (kon.) | Leganés – Real Betis 0:0 (kon.) | Ath. Bilbao – Osasuna 0:1 (kon.)
Real Madrid – Celta Vigo 2:2 (kon.)
konec
Real Madrid
2:2 (0:1)
Celta de Vigo
Neděle 16.02.2020, 21:00 • Estadio Santiago Bernabéu (Madrid) • Španělská LaLiga • 24. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Z mé strany je to vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Pěkný večer! (22:55:57)
     
    Držení míče: 66 % : 34 %.
    Střely na branku: 4:3. Střely mimo: 9:1. Rohy: 9:3. Ofsajdy: 2:1. Fauly: 9:10.
     
    Je konec! Domácí Real Madrid ztratil slibně rozehraný zápas a s Celtou Vigo uhrál jen remízu 2:2. Celta vlétla do utkání jako velká voda a Fjodor Smolov v osmé minutě otevřel skóre dnešního duelu. O vyrovnání se mohl postarat Casemiro, ale jeho dělovka prolétla kousek nad břevnem. V závěru poločasu navíc zahrávala Celta rohový kop, po kterém hlavičkoval Murillo a Courtois musel vytáhnout vynikající zákrok. Do druhého poločasu nastoupil Real jako vyměněný. Domácí rychle srovnali brankou Kroose a z pokutového kopu dokonal obrat matador Ramos. Real ale nedokázal přidat třetí branku a to se mu vymstilo. Střídající Mina totiž dokázal vyrovnat a zajistil hostům bod.
     
    90+6
    Konec zápasu.
     
    90+5
    Hostující celek nyní bojuje o každý odražený míč a vypadá to, že si v boji o záchranu připíše neskutečně cenný bod z hřiště vedoucího celku.
     
    90+4
    Domácí celek předvedl rychlý přechod na polovinu soupeře, jenže Marcelova pobídka na Vinicíuse byla moc dlouhá a skončila u brankáře.
     
    90+3
    Daniel Carvajal si dal pozor na nákop za obranu domácího celku a dokázal míč odhlavičkovat mimo nebezpečný prostor. Celta Vigo chce ještě zabojovat.
     
    90+2
    Jeden z hráčů Realu Madrid upadl po souboji v pokutovém území, ale rozhodčí ukázal, že pokutový kop se pískat nebude. Ramos ještě orodoval, ale sudí se nenechal obměkčit.
     
    90+1
    Nastavuje se pět minut!
     
    90
    Vinícius Júnior spěchal za přihrávkou na levou stranu, jenže ani jeho rychlé nohy už neudržely míč na trávníku. Naopak hosté dokázali zocelit svou defenzivu.
     
    89
    Karim Benzema si na mělém vápně zpracoval centr hrudníkem a pohotově zakončil levačkou. Jeho rána ale prolétla těsně nad břevnem!
     
    88
    Zadáci Realu Madrid si na vlastní polovině vyměnili krátké přihrávky a vydali se na polovinu svého soupeře. Eden Hazard na dlouhý nákop nedosáhl.
     
    86
    Celta de Vigo právě vstřelilo branku!
    Neskutečné! Hostující celek se v závěru dnešního utkání dočkal vyrovnání! Hosté kombinovali v blízkosti pokutového území, kde si vyměnili několik krátkých přihrávek. Na poslední pobídku do velkého vápna si naběhl SANTIAGO MINA a dopravil míč do sítě!
     
    85
    Zadáci Realu Madrid kombinují na polovině hrací plochy, jenže rozehrávka domácího celku byla hodně zdlouhavá a míč skončil u dobře postaveného obránce.
     
    84
    Marcelo si při návratu na vlastní polovinu skvěle pokryl míč tělem a byl faulován. Brazilský fotbalista po změně stran hraje na podtrženou jedničku.
     
    83
    Střídání v týmu Real Club Celta de Vigo: ze hřiště odchází Filip Bradarić, přichází Santiago Mina.
     
    82
    Střídání v týmu Real Madrid CF: ze hřiště odchází Toni Kroos, přichází Luka Modrić.
     
    82
    Marcelo dostal krásnou přihrávku do blízkosti pokutového území, kde neustál souboj s obráncem a poroučel se k zemi. Sudí ale nechává pokračovat ve hře.
     
    81
    Vinícius Júnior kouzlil s míčem u nohy na levé straně hrací plochy, probil se do pokutového území, ale obránce ve skluzu srazil jeho centr na roh.

    Tomáš Kubečka

    Branky: 53. Kroos (Marcelo), 66. Ramos (pen.) – 8. Smolov (Aspas), 86. Denis Suárez (Denis Suárez)

    Karty:   72. Bale (REA), 75. Carvajal (REA) – 58. Olaza (CVG)


    Držení míče: 66 % : 34 %.
    Střely na branku: 4:3. Střely mimo: 9:1. Rohy: 9:3. Ofsajdy: 2:1. Fauly: 9:10.
    Real Madrid: Courtois – Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo – Valverde, Casemiro, Kroos (82. Modrić) – Bale, Benzema, E. Hazard (74. Vinícius Júnior).
    Náhradníci: Aréola – Jović, F. Mendy, Vinícius Júnior, Militao, Isco, Modrić.

    Celta de Vigo: Blanco – Aidoo, Murillo, N. Araujo – K. Vázquez (56. Sisto), Rafinha, Yokuşlu, Bradarić (83. S. Mina), Olaza – Aspas, Smolov (71. Denis Suárez).
    Náhradníci: S. Álvarez – Sisto, Beltrán, S. Mina, G. Fernández, Méndez, Denis Suárez.

    Rozhodčí: Alberola – Hernández, Cerdán
    thejrc.org