Toronto – Pittsburgh 4:0 (kon.) | New Jersey – San Jose 2:1 (kon.) | Washington – Montreal 3:4 (po pr.)
Columbus – Philadelphia 3:4 (po pr.) | Ottawa – Winnipeg 1:5 (kon.) | St. Louis – Arizona 1:0 (kon.)
Vegas – Tampa 5:3 (kon.) | Los Angeles – Florida 5:4 (kon.)
po prodl.
Washington Capitals
3:4 (1:1, 1:1, 1:1 - 0:1)
Montreal Canadiens
Pátek 21.02.2020, 01:00 • Capital One Arena, Washington • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    60:58 Ben CHIAROT - 3:4
     
    60:58
    Montreal právě vstřelil branku!
    Je rozhodnuto! První pokus Domiho sice skončil nad bránou, ale útočník s číslem 13 přesto pokračoval v pohybu. Dostal se ke kotouči u mantinelu a následnou přihrávkou oslovil BENA CHIAROTA v mezikruží. Obránce Canadiens poté našel mezeru mezi betony Holtbyho a dokonale jej dokázal propálit. 3:4 po prodloužení. Asistence: Max Domi a Jeff Petry.
    59:39 Tom WILSON - 3:3
     
    59:39
    Washington právě vstřelil branku!
    Je vyrovnáno! Tlak domácích už byl obrovský. TOM WILSON zůstal stát před bránou a Kuzněcov jej zpoza ní dokonale našel. Wilson poté dokázal propasírovat kotouč za sedícího Price. 3:3. Asistence: Jevgenij Kuzněcov a Nicklas Bäckström.
    40:30 Ben CHIAROT - 2:3
     
    40:30
    Montreal právě vstřelil branku!
    Hosté jdou poprvé v utkání do vedení! Tomáš Tatar zastavil puk za bránou a šikovnou přihrávkou jej posílal před ní. Kotouč propadl až k modré čáře, odkud se BEN CHIAROT pěknou střelou nemýlil. 2:3. Asistence: Tomáš Tatar.
    38:37 Brendan GALLAGHER - 2:2
     
    38:37
    Montreal právě vstřelil branku!
    Znovu je vyrovnáno! Kulak na modré čáře zachytil vyhození domácích a vzápětí poslal puk před bránu. Těsně před brankovištěm dostal až zbytečně mnoho prostoru BRENDAN GALLAGHER, jenž se rychle zorientoval a následně dokázal zamést puk pod beton Bradena Holtbyho. 2:2. Bez asistence.
    37:03 Lars ELLER - 2:1
     
    37:03
    Washington právě vstřelil branku!
    Podruhé v tomto zápase jde Washington do vedení. LARS ELLER získal kotouč za bránou hostů, vyhrál důležitý osobní souboj a následně si před klec Montrealu nabruslil. Odraz od brusle poslal puk do vzduchu a šikovnému dánskému forvardovi nedělalo problém jej doklepnout za Careyho Price. 2:1. Asistence: Carl Hagelin a Richard Pánik.
    17:43 Shea WEBER - 1:1
     
    17:43
    Montreal právě vstřelil branku!
    Montreal vyrovnává skóre krátce před koncem první třetiny. O puk u mantinelu zabojoval Danault, který jej jemně přikopl na modrou čáru k holi kapitána. SHEA WEBER prokázal, že má nesmírně tvrdou střelu, jelikož Holtby jeho pokus pořádně ani nepostřehl. Puk od tyče zapadl do sítě. 1:1. Asistence: Phillip Danault.
    07:29 Alexandr OVEČKIN - 1:0
     
    07:29
    Washington právě vstřelil branku!
    Hladový ALEXANDR OVEČKIN po několika zápasech ukořistil gól. Ruský střelec se prosadil ihned po vyhraném vhazování Nicklase Bäckströma přesnou střelou nad levé rameno Careyho Price. Kapitán domácích tak vsítil svůj 699. gól v kariéře v NHL a je velmi blízko k magické metě. 1:0. Asistence: Nicklas Bäckström.

    Daniel Fekets

    Branky a nahrávky: 8. Ovečkin (Bäckström), 38. Eller (Hagelin, Pánik), 60. T. Wilson (Kuzněcov, Bäckström) – 18. S. Weber (Danault), 39. Gallagher, 41. Chiarot (Tatar), 61. Chiarot (Domi, Petry)


    Washington Capitals: Holtby (Samsonov) – Carlson (A), Dillon, Jensen, Orlov, Gudas, Kempný – T. Wilson, Bäckström (A), Ovečkin (C) – Oshie, Kuzněcov, J. Vrána – Pánik, Eller, Hagelin – Hathaway, Dowd, Boyd.
    Montreal Canadiens: Price (Ch. Lindgren) – S. Weber (C), Chiarot, Petry, Kulak, Folin, Ouellet – Gallagher (A), Danault, Tatar – Armia, Suzuki, Drouin – Kovalčuk, Domi, Weal – Cousins, N. Thompson, Byron (A).

    Rozhodčí: Skilliter, Lee – Smith, Nagy

    Diváci: 18 573
    bahis siteleri