Litvínov – K. Vary 6:4 (kon.) | Mladá Boleslav – Mountfield HK 3:2 (2:1 po s.n.) | Plzeň – Kladno 8:5 (kon.)
Kometa Brno – Olomouc 2:4 (kon.) | Pardubice – Liberec 1:4 (kon.)
konec
Piráti Chomutov
3:2 (0:1, 2:1, 1:0)
HC RT TORAX Poruba 2011
Neděle 23.02.2020, 16:00 • ROCKNET ARÉNA • Chance liga - o pořadí v play-off • 17. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:58
    Sražená střela poslala černou gumu do levého kruhu pro vhazování, kam dojel Tomáš Gřeš. Jeho pokus mířil k první tyči, avšak Dominik Pavlát se v posledním momentu stihl přesunout a podepisuje se pod vítězství Chomutova.
     
    58:05
    Frederik Foltán konečně dojel až na střídačku a pustil do hry šestého bruslaře. Následně přes celé kluziště opuštěnou klec netrefil Nicholas Schaus, píská se zakázané uvolnění Chomutova.
     
    57:10
    Dominik Pavlát zaznamenává další zákrok, když schoval nahození do lapačky. V přerušené hře si František Výborný vyžádal oddechový čas!
     
    51:54
    Na ose hrací plochy si podržel černou gumu Roman Chlouba, který ji pak vyslal do pravé části branky. Hostující brankář se skvěle natáhl a betonem předvedl parádní zákrok.
     
    51:24
    Vít Seemann objel celé pásmo a zakončil. Frederik Foltán kotouč nezachytil, a tak stejný obránce přihrával do brankoviště.
     
    51:09
    Vyloučení v týmu HC RT TORAX Poruba 2011 (2 min. pro hráčskou lavici – zdržování hry / porušení postupu vhazování). Trest odpyká Tomáš Jáchym.
     
    50:02
    Poruba bude hrát třiapadesát vteřin ve dvojnásobné početní výhodě!
     
    50:02
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (Nicholas Schaus – 2 min., zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo).
     
    48:55
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (Nicolas Hlava – 2 min., vysoká hůl).
     
    48:11
    Současné vyloučení:
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (Tomáš Pitule – 2+2 min, hrubost).
    Vyloučení v týmu HC RT TORAX Poruba 2011 (Jiří Zdeněk – 2+2 min, hrubost).
     
    48:11
    Petr Stloukal byl sražen u mantinelu, a tak se vydal pomstít Tomáš Pitule. Urostlý centr si našel Jiřího Zdeňka, jenž domácího hráče rychle stáhl k ledu.
     
    47:10
    Jaromíra Kverku skvěle našel od pravého hrazení Filip Suchý, prvnímu jmenovanému střela pak nesedla a skončila vedle levé tyče.
     
    45:51
    Petr Stloukal znovu přihrával před branku, kde byl atakovaný Tomáš Pitule. Domácí centr číslo jedna dvakrát zakončoval, jenomže hostujícího gólmana nepokořil.
     
    45:22
    Vyloučení v týmu HC RT TORAX Poruba 2011 (Patrik Husák – 2 min., podrážení).
     
    45:08
    Krásnou kličkou se uvolnil rozjetý Jaromír Kverka, který se dostal za beka, ale už byl trochu z úhlu. Jeho pokus po ledě pak mířil ke vzdálenější tyči, ovšem Frederik Foltán zasáhl betonem.
    43:47 Nicolas HLAVA - 3:2
     
    43:47
    Piráti právě vstřelili branku!
    Domácí celek využívá početní výhodu a vrací se do vedení! Od levého mantinelu ukázal milimetrovou přihrávku Jan Rudovský. Kotouče se pak zmocnil NICOLAS HLAVA, jenž z mezikruží zamířil přesně k pravé tyči. Asistence: Jan Rudovský a Nicholas Schaus.
     
    42:29
    Vyloučení v týmu HC RT TORAX Poruba 2011 (Marek Špaček – 2 min., podrážení).
     
    37:41
    Nicolas Hlava napadal brankáře u zadního hrazení a poslal jej k ledu. Nevylučovalo se, a tak stejný hráč mohl přihrát mezi kruhy, kde se zády k brance nacházel Petr Stloukal. Jeho bekhend ale zastavil jeden ze soupeřů.
     
    36:32
    Z levé strany před branku mířil Tomáš Pitule, který se pokusil o střelu k první tyči. Frederik Foltán byl dobře postaven a drží dál vyrovnaný stav.
    34:55 Jan KÁŇA - 2:2
     
    34:55
    Poruba právě vstřelila branku!
    Ostravský celek držel dlouho soupeře pod tlakem a vytěžil vyrovnání! Od modré čáry se napřáhl Filip Dundáček, do jehož pumelice vložil hůl JAN KÁŇA a jemnou tečí nedal Pavlátovi šanci zasáhnout. Asistence: Filip Dundáček a Marek Špaček.
     
    34:37
    Další nahození mezi kruhy tečoval Tomáš Jáchym, který poslal kotouč vedle levé tyče. Dominik Pavlát byl v roli diváka a díval se, kam černá guma vlastně zamíří.
     
    33:17
    Krásným pasem se předvedl Dominik Rudl, který našel na středu hrací plochy spoluhráče. Tomáš Gřeš se hnal sám na brankáře a mířil mezi betony, Dominik Pavlát mezeru rychle utěsnil a zasáhl.
     
    29:28
    Střelou z voleje se od modré čáry prezentoval Nicholas Schaus, jehož pokus tečoval do protipohybu gólmana Hlava. Ovšem černá guma proletěla jen kolem levé tyče.
     
    28:55
    Vyloučení v týmu HC RT TORAX Poruba 2011 (2 min. pro hráčskou lavici – příliš mnoho hráčů). Trest odpyká Samuel Ollender.
     
    26:49
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (Dušan Žovinec – 2 min., sekání).
    25:52 Martin ŠAGÁT - 2:1
     
    25:52
    Piráti právě vstřelili branku!
    Najednou jsou Piráti na koni a otáčejí stav zápasu na svou stranu! Darby Llewellyn přihrál na hranici brankoviště, kde se nacházel osamocený MARTIN ŠAGÁT. Slovenský útočník pak trefil přesně pravou šibenici. Asistence: Darby Llewellyn.
     
    25:02
    Jan Rudovský přihrával před branku na Petra Stloukala, jenž byl atakován před brankou. Jeho zakončení bylo ale bekem sražené vedle levé tyče.
    24:02 Viktor LANG - 1:1
     
    24:02
    Piráti právě vstřelili branku!
    Konečně domácímu celku něco vyšlo a nutno říct, že se ujala nenápadná dorážka. Střelu od modré čáry ještě Frederik Foltán vyrazil před sebe. Jenže v nebezpečném prostoru se nacházel VIKTOR LANG, který z otočky zamířil přesně mezi betony. Asistence: Jakub Štochl a Jan Svoboda.
     
    20:41
    Vyloučení v týmu HC RT TORAX Poruba 2011 (Patrik Husák – 2 min., nedovolené bránění).
     
    20:25
    Z pravé strany modré čáry vystřelil Nicholas Schaus, z levé zase Dušan Žovinec. Za vyraženým pukem se vydal Jan Rudovský, jehož dlouhá klička ke vstřelení gólu nestačila.
     
    17:10
    Tomáš Jáchym sice neměl kotouč pod kontrolou, přesto přihrál na spoluhráče, jenž se nacházel mezi kruhy. Jan Káňa volil přihrávku do protipohybu gólmana, avšak ten se stihl vrátit a zasáhnout vyrážečkou.
     
    10:24
    Viktor Lang byl pod tlakem a nedokázal přihrát, a tak před branku nahrával Jan Hudeček. Mezi kruhy se nacházel Marek Sikora, jehož pokus po ledě vyrazil betonem Dominik Pavlát.
     
    10:06
    Současné vyloučení:
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (Radek Havel – 2 min., hrubost).
    Vyloučení v týmu HC RT TORAX Poruba 2011 (Patrik Husák – 2 min., hrubost).
     
    08:10
    Patrik Husák už se nacházel sám před brankářem, avšak místo střely přišla přihrávka, kterou už nečekal před brankou Tomáš Gřeš. Tento hráč pak celou akci přesto zakončil, ale od mantinelu úspěšný nebyl.
    07:28 Petr KANKO - 0:1
     
    07:28
    Poruba právě vstřelila branku!
    Vít Seemann nezvládl na modré čáře obrat a skončil na ledové ploše. Poruba se tak dostala do přečíslení a situaci využila. Richard Nejezchleb našel PETRA KANKA, jenž zamířil nad Dominika Pavláta. Asistence: Richard Nejezchleb.
     
    06:35
    Střelou od modré čáry se prezentoval Viktor Lang, jehož pokus brankář vyrazil. Za dorážkou mířil Nicolas Hlava, který kotouč ve slibné situaci přejel.
     
    00:34
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (Nicholas Schaus – 2 min., vysoká hůl).

    Michal Luxa

    Branky a nahrávky: 25. Lang (Štochl, J. Svoboda), 26. Šagát (Llewellyn), 44. Hlava (Rudovský, Schaus) – 8. Kanko (Nejezchleb), 35. J. Káňa (Dundáček, Špaček)


    Piráti Chomutov: Pavlát (Altrichter) – Schaus, Seemann, R. Havel, Žovinec, Štochl, Lang, Rýgl – Stloukal, Pitule, Rudovský (A) – Suchý, Chlouba, Hlava – J. Svoboda, Kverka, Tomica (C) – Llewellyn, Šagát, Chrpa (A).
    HC RT TORAX Poruba 2011: Foltán (Kůdela) – Rudl, Husák, D. Krejčí, Dundáček, Dluhoš, Pastor – Gřeš, Hudeček, Sikora (A) – Špaček, T. Jáchym, J. Káňa (A) – Nejezchleb, Zdeněk (C), Kanko – Ďurač, Toman, Ollender.

    Rozhodčí: Souček, Zubzanda – Flegl, Zídek

    Diváci: 1 739
    bahis siteleri