Kladno – Sparta 4:2 (kon.)
konec
Piráti Chomutov
0:5 (0:2, 0:2, 0:1)
HC Motor České Budějovice
Čtvrtek 27.02.2020, 17:30 • ROCKNET ARÉNA • DHL Superpohár • Skupina B
Partner:
     
    45:23
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Domácí teď doplatili na nedůraz před vlastní brankou. Běhula vyrazil Doktoruv střelu před sebe, kde Silný o zlomek vteřiny dříve posunul puk doleva k VOJTĚCHU KRCHOVI, který jej nikým neatakovaný zasunul za bezmocného Běhulu. Asistence: Michal Silný a Vojtěch Doktor.
     
    37:38
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Při protiútoku Motoru mohli Piráti vyhodit puk od vlastní modré ven z pásma, jenže Čížek vložil hůl do přihrávky domácích a puk se odrazil před branku k FRANTIŠKOVI SCHWARTZOVI, který zblízka překonal Běhulu, přestože měl na zádehc obránce. Asistence: Jakub Čížek a Lukáš Pavlát.
     
    26:37
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Piráti propadli v útočném pásmu, takže hosté postupovali ve třech na jediného beka Pöschla. Masopust dostal z levé strany přihrávku před branku, kam si najížděl MICHAL SILNÝ, který sice kotouč nezasáhl hokejkou, ale postavil se tak šikovně, že se od něj puk odrazil za Běhulu. Asistence: Matouš Masopust a Vojtěch Doktor.
     
    10:27
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Teď už ale domácí brankář podruhé v zápase kapituloval. Tři hráči Motoru postupovali na jediného obránce, ale JEGOR GRACHOLSKIJ na nic nečekal a z pravého kruhu propálil gólmana na vzdálenější tyč. Asistence: Jaroslav Pouzar a Lukáš Pavlát.
     
    08:35
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Po buly ve středovém kruhu vyrazili hokejisté Motoru kupředu. Běhula vyrazil střelu před sebe, kde puk neodpálili obránci, takže JEGOR GRACHOLSKIJ měl čas otevřít zblízka skóre zápasu. Asistence: Jaroslav Pouzar a Jakub Anderle.

    Libor Kult

    Branky a nahrávky: 9. Gracholskij (Pouzar, Anderle), 11. Gracholskij (Pouzar, Pavlát), 27. Silný (Masopust, Doktor), 38. Schwartz (Čížek, Pavlát), 46. Krcho (Silný, Doktor)


    Piráti Chomutov: Běhula (Petržílka) – M. Pöschl, J. Ludvík, Ferbas, Houdek, D. Vaněk, F. Döring – Popelka, Prokop, Jaroš, Veselý, Berčík, Janeček, Koláček, T. Svoboda, Lobodowski.
    HC Motor České Budějovice: Dvořák (D. Ludvík) – Hubata, Remta, Svach, Pavlát, Novák, Doktor – Anderle, Gracholskij, Masopust, Pouzar, Janoch, Schwartz, Čížek, Silný, Krcho.

    Rozhodčí: Micka – Špůr, Šimánek.
    bahis siteleri