Výběr soupeřů 2020 - Superliga mužů (kon.) | Výběr soupeřů 2020 - Extraliga žen (kon.)
konec
Výběr soupeřů 2020 - Superliga mužů

Neděle 01.03.2020, 19:30Florbal
     
    21:01
    Výběr soupeřů z kategorie Superligy mužů je tak kompletní. Děkujeme vám za pozornost, nikam ale nechoťte, začíná právě Výběr souperů v kategorii Extraligy žen. (21:01:30)
     
    21:00
    Michal Rebro, FAT PIPE FLORBAL CHODOV: "Očekávaná volba mezi Tatranem a Bohemkou. Očekávám útočný a bojovný florbal. Věřím, že se na Tatran připravíme lépe než v sezóně, kdy jsme hlavně do obrany měli rezervu. "
     
    20:50
    Filip Langer, Tatran Střešovice: „Na sérii se neskutečně těším, očekávám vyostřené bitvy plné emocí a soubojů. Nejdůležitější bude, abychom vydrželi hrát každičkou vteřinu a neztráceli koncentraci.“
     
    20:45
    Josef Juha, ACEMA Sparta Praha: „Tento výsledek jsme už nějakou dobu očekávali, takže žádné překvapení. Myslím si, že tato série bude jedna z nejvypjatějších a ten kdo projeví kontrolované emoce vyhraje. Těšíme se na tvrdý florbal, který zakončíme postupem.“
     
    20:28
    Než se nám podaří získat další ohlasy ze zástupců týmů, připomeneme si jak dopadl letošní výběr soupeřů v elitní kategorii mužů:

    Techonolgy Florbal MB – TJ Sokol Královské Vinohrady
    1. SC TEMPISH Vítkovice – HU-FA Panthers Otrokovice
    FAT PIPE FLORBAL CHODOV – Tatran Teka Střešovice
    ACEMA Sparta Praha – FbŠ Bohemians
     
    20:24
    Matyáš Krebner, FbŠ Bohemians: "S touto variantou jsme počítali už delší dobu. Očekávám hodně tvrdou a vyrovnanou sérii, ve které bude většina zápasů o gól. Těším se na třaskavou atmosféru s pravým nábojem play-off."
     
    20:09
    Filip Hrabal, HU-FA Panthers Otrokovice: " S Vítkovicemi jsme spokojeni, myslím, že by to mohla být pěkná série. Odehráli jsme s nima dva dobré zápasy. Vrátí se nám pár zraněných hráčů a věřím, že bude mezi námi velký boj."
     
    20:06
    Proběhl výběr! Chodov si vybral pro čtvrtfinále Tatran a na Spartu tak zůstala Bohemka.
     
    20:01
    Lukáš Hájek, 1. SC TEMPISH Vítkovice: "Na výběr jsme měli Otrokovice, Tatran a Bohemku. S Tatranem jsme hráli několik posledních let a chtěli jsme změnu. Navíc nebudeme muset do Otrokovic tolik cestovat, proto jsme se tak rozhodli."
     
    19:59
    Lukáš Bauer, Technology Florbal MB: "SKV pro nás byla ideální volba jak z hlediska geografického, tak herního. V sezóně jsme s nimi odehráli dva dobré zápasy, které zároveň nebyly vůbec jednoduché. Proto jsme si vybrali právě je."
     
    19:51
    Proběhl výběr – Vítkovice si vybraly jako druhý tým v pořadí tým HU-FA Panthers Otrokovice.
     
    19:49
    Milan Bína TJ Sokol Královské Vinohrady: " Jsme nesmírně rádi za postup do play-off. Výběr Boleslavi nás nepřekvapuje. Pokusíme se vyrovnat hlavně v nasazení a bojovnosti. Pro celé SKV je to velká věc a jdem si to užít. Půjdeme do toho zápas od zápasu. "
     
    19:42
    Proběhl výběr – Mladá Boleslav si vybrala TJ Sokol Vinohrady!
     
    19:32
    Jako první bude volit vítěz základní části tým Technology Florbal MB. Na výběr bude mít jednoho ze soupeřů FbŠ Bohemians, HU-FA Panthers Otrokovice, Tatran Teka Střešovice a TJ Sokol Královské Vinohrady.
     
    19:31
    Dobrý večer, Výběr soupeřů v Superlize mužů právě začíná.
    Situace před posledním kole je dost zamotaná, více v článku na florbal.cz
     
    Základní část Superligy je téměř u konce a po odehrání poslední kola, nás čeká tradiční volba soupeřů do play off!

    Jistotu play off před posledním kolem má šestice týmů: Mladá Boleslav, Vítkovice, Chodov, Sparta Praha, Bohemians a Otrokovice. Na sedmé a osmé pozici se nachází Střešovice a Ostrava. O tato dvě místa ještě mohou zabojovat Královské Vinohrady, Liberec, Black Angels a Česká Lípa.
    Poslední kolo se hraje v 17:00 a po jeho skončení již bude jasná osmička týmů a bude následovat volba soupeřů, kterou Vám zprostředkujeme prostřednictvím tohoto textové onlajnu.
     
    Systém volby je následující: výběr začne tým na první pozici (Mladá Boleslav), následuje druhý celek (Vítkovice), třetí celek (Chodov) a čtvrtému celku pak zůstane poslední volný tým. Aktuálně je na čtvrté pozici Sparta Praha, avšak ještě ji může přeskočit celek Bohemians!
     
    Týmy, které se po odehrání posledního kola umístí na deváté a desáté pozici, těm končí sezóna. Poslední čtyři celky pak sehrají mezi sebou play down.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Událost začíná v 19:30.

    MCh

    Týna Zíková

    Čtvrtfinálové dvojice:

    Techonolgy Florbal MB - TJ Sokol Královské Vinohrady
    1. SC TEMPISH Vítkovice - HU-FA Panthers Otrokovice
    FAT PIPE FLORBAL CHODOV - Tatran Teka Střešovice
    ACEMA Sparta Praha - FbŠ Bohemians
    thejrc.org