Florida – Calgary 0:3 (kon.) | Columbus – Vancouver 5:3 (kon.) | Minnesota – Washington 3:4 (kon.)
Anaheim – New Jersey 0:3 (kon.) | Vegas – Los Angeles 1:4 (kon.)
konec
HC Dukla Jihlava
5:0 (3:0, 1:0, 1:0)
HC Benátky nad Jizerou
Pondělí 02.03.2020, 17:30 • CZ LOKO Aréna, Jihlava • Chance liga - o účast v předkole • 26. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    54:11
    Jan Pohl (JIH) stráví závěr zápasu na trestné lavici. Za krosček na Žůrka v předbrankovém prostoru dostal minuty dvě, za až směšné nesportovní chování dostal minut deset. Ale kdo chce kam, pomozme mu tam... Dvouminutový trest odpyká Tomáš Chlubna (JIH).
     
    47:13
    Tomáš Čachotský (JIH) si u mantinelu vyšlápl na Jiruše, kterého krosčekem tvrdě atakoval. Dostává tak za to menší trest a už míří na trestnou. Přesilovka se rozehraje po komerční přestávce.
     
    39:53
    Vyloučení v týmu HC Dukla Jihlava (Jiří Fronk – 2 min., podrážení).
     
    24:42
    Jakub Černohorský (JIH) je sice vyloučen, nutno ale ocenit jeho férovost. Mimo zrak rozhodčího zasáhl Šíra holí do obličeje a sám se k faulu přiznal. Proto dvě minuty a Benátky mají první přesilovku.
     
    15:20
    Petr Šafařovský (BEN) za zahákování Čachotského těsně před střelou z levého kruhu už jede na trestnou lavici.
     
    08:04
    Vyloučení v týmu HC Dukla Jihlava (René Piegl – 2 min., nedovolené bránění).
     
    05:29
    Jakub Žůrek (BEN) se stává prvním vyloučeným hráčem. Míří na dvě minuty do karantény. Nikoliv kvůli koronaviru, ale kvůli nedovolenému bránění.

    Tomáš Kalas

    Branky a nahrávky: 2. Fronk (Jiránek), 4. Anděl (Poletín, Černohorský), 9. Skořepa, 38. Chlubna (Piegl), 52. J. Holý (Skořepa, Čachotský)


    HC Dukla Jihlava: Jan Brož (Chaloupek) – J. Pohl, J. Holý, D. Kolář, Bukač, Piegl, Půža, Černohorský – Čachotský (A), Skořepa (C), A. Zeman – Anděl, Poletín, Pekr – Jiránek (A), Fronk, Chlubna – T. Harkabus, Lichanec, V. Brož.
    HC Benátky nad Jizerou: Čajan (Hrstka) – Kovář, Kunst (A), Hampl, Buchtela, Aubrecht, Žůrek – D. Špaček (C), Šír, Průžek (A) – Jiruš, Chrtek, Rychlovský – Wiencek, A. Dlouhý, Rossmy – Vomáčka, Šafařovský, Křepelka.

    Rozhodčí: Pavlovič, Ondráček – Štofa, Beneš

    Diváci: 811
    bahis siteleri