K. Vary – Slavia 3:0 (kon.) | Klatovy – Tábor 1:6 (kon.) | Nitra – Zvolen 5:3 (kon.)
Vlci Žilina – Martin 4:3 (kon.) | Trenčín – Bratislava Capitals 1:2 (1:3 po s.n.) | Jablonec n/N – Trutnov 0:0 (zruš.)
Prostějov – Přerov 0:7 (kon.) | Poprad – Lipt. Mikuláš 3:2 (1:0 po s.n.) | Vrchlabí – Litoměřice 1:3 (kon.)
Kolín – Benátky n/J 6:2 (kon.) | Kadaň – Sokolov 0:4 (kon.) | Havlíčkův Brod – Žďár n/S 0:1 (kon.)
Mostečtí Lvi – Děčín 8:3 (kon.) | Břeclav – SHKM Hodonín 4:7 (kon.)
konec
SC Marimex Kolín
6:2 (1:1, 3:0, 2:1)
HC Benátky nad Jizerou
Čtvrtek 27.08.2020, 18:00 • Zimní stadion Kolín • Přípravné zápasy
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    56:21
    Kozlové právě vstřelili branku!
    A Kolín vede již 6.2! Což je stejné skóre jako první duel těchto soupeřů, akorát naprosto opačné. Autorem branky je ZDENĚK KRÁL, který dostal na slotu přihrávku od Davida Šafránka a propálil Žajdlíka. Asistence: David Šafránek.
     
    44:30
    Kozlové právě vstřelili branku!
    Kolín si bere tříbrankové vedení zpět poté, co PETR PÝCHA od modré čáry prostřelil defenzívu hostí včetně brankáře. Asistence: Lukáš Krejčík.
     
    41:49
    Benátky nad Jizerou právě vstřelily branku!
    A pozor, Benátky snižují! Tak trochu nevýrazná, ale rychlá a úspěšná akce nyní vedla k brance týmu Valdemara Jiruše. Jakub Rychlovský našel před brankou ADAMA NAJMANA, který střelou z voleje přes hráče překonal Štěpána Lukeše. Asistence: Jakub Rychlovský, Jakub Šedivý.
     
    31:45
    Kozlové právě vstřelili branku!
    Domácí v oslabení odskakují na rozdíl tří branek. Po chybě v pásmu se ke kotouči dostal Václav Jankovský, který vjel do pásma, aby následně nádherně přihrál DAVIDU ŠAFRÁNKOVI, který zavěsil pod víko. Asistence: Václav Jankovský.
     
    28:40
    Kozlové právě vstřelili branku!
    A je tu další branka Kolína! Tahle vyloučení musí Benátecké mrzet. Prosazuje se střelou golfákem ze střeleckého slotu DOMINIK ZUMR a domácí tak odskakují na rozdíl dvou branek. Asistence: Lukáš Krejčík.
     
    28:19
    Kozlové právě vstřelili branku!
    Kolínští využívají dvojnásobnou přesilovku zásluhou JAKUBA HUSY, který dostal nabito od Zdeňka Krále a propálil od modré čáry brankáře Žajdlíka. Domácí jdou do vedení 2:1. Asistence: Zdeněk Král, Miroslav Kukla.
     
    14:45
    Kozlové právě vstřelili branku!
    Nyní se však zadařilo! Kozlové srovnávají na 1:1! LUKÁŠ KREJČÍK totiž projel skrze střední pásmo a svou střelou golfákem propálil vše, co mu stálo v cestě. Začínáme znovu. Asistence: Dominik Zumr, Petr Pýcha.
     
    08:03
    Benátky nad Jizerou právě vstřelily branku!
    Obrovský tlak Benátek končí brankou! Nahození na branku totiž tečoval někdo z Benáteckých mimo dosah Štěpána Lukeše, avšak nikoliv za brankovou čáru. To se povedlo až po několika dorážkách JANU CIKHARTOVI! Hosté jdou do vedení 1:0. Asistence: Adam Klapka, Jan Štibinger.

    Daniel Krátký

    Branky a nahrávky: 15. Krejčík (Zumr, Pýcha), 29. Husa (Král, Kukla), 29. Zumr (Krejčík), 32. Šafránek (Jankovský), 45. Pýcha (Krejčík), 57. Král (Šafránek) – 9. Cikhart (Klapka, Štibinger), 42. Najman (Rychlovský, Šedivý)


    SC Marimex Kolín: Lukeš (Hermann) – Husa, Kukla, Blaha, Pýcha (A), Váchal, Muška, Zdeněk, M. Barták – Jankovský (A), Šafránek (C), Král, Síla, Zumr, Krejčík, Hasil, Kozák, Poppel, Pilný, J. Barták, Dotter. Trenér: Petr Martínek.
    HC Benátky nad Jizerou: Žajdlík (Hrstka) – Kunst (A), Štibinger, Aubrecht, Šedivý, Hampl, Kovář – Vlach (C), Najman, Rychlovský, Jiruš, Čederle, Šír, Cikhart, Dlouhý (A), Klapka, Žemba, Šeliga, Wiencek. Trenér: Valdemar Jiruš.
    bahis siteleri