Magnitogorsk – Kunlun 2:1 (kon.) | Nižněkamsk – Petrohrad 1:2 (kon.) | Kazaň – Viťaz 0:4 (kon.)
CSKA Moskva – Soči 3:1 (kon.)
konec
HC Sparta Praha
5:2 (1:1, 3:1, 1:0)
Bílí Tygři Liberec
Pátek 04.09.2020, 18:00 • Tipsport arena (Praha - Holešovice) • Juniorská liga akademií • 1. kolo
Partner:
     
    Z mé strany je to už pro dnešek definitivně všechno, přeji vám příjemný víkend a u dalších online přenosů se budu těšit, na počtenou! (20:09:00)
     
    Sparťané už další gól v tomto utkání nepřidali, naopak sami zásluhou Michala Klima vsítili pátou branku. Svěřenci trenéra Richarda Žemličky tak získávají cenné tři body, hosté ze severu Čech se vrací domů s prázdnou.
     
    Konec zápasu.
     
    59:16
    Je to tak. Liberečtí se navíc provinili dalším faulem, když Vojtěch Strnad (LIB) podrazil jednoho ze sparťanských hokejistů. Domácí hrají přesilovku.
     
    58:28
    Daniel Král se už vrátil zpět do své branky a hned musel čelit další nebezpečné střele jednoho z domácích hokejistů. O vítězi je zřejmě rozhodnuto.
     
    57:57
    Sparta právě vstřelila branku!
    Ne nadlouho, jelikož sparťané byli dobře postaveni ve středním pásmu a výsledkem toho je pátý vstřelený gól. Konečný našel MICHALA KLIMA, který udělal pár kroků dopředu a bez větších obtíží poslal puk do opuštěné branky. Asistence: Jakub Konečný, Filip Ducháč.
     
    57:29
    Zembol už neměl dostatek sil, aby mohl pokračovat v jízdě do útočného pásma a rozhodl se raději vystřídat. Liberečtí mají puk na svých hokejkách.
     
    56:38
    Sparťané se zatím brání výborně, jelikož nepouští svého soupeře do vyložených příležitostí. Nyní musí hostující obránci pro puk až za svou branku.
     
    55:49
    V témže čase si liberecká střídačka vybírá oddechový čas na poradu a brankář Král zůstává na střídačce! Hosté to tedy zkusí se šesti hráči v poli.
     
    55:49
    Závěr zápasu si nyní sparťané trochu komplikují. Střelec dvou branek Petr Hauser (SPA) míří na trestnou lavici za zdržování hry a oslabuje svůj tým.
     
    55:23
    Krupička nepronikl přes útočnou modrou čáru a další snahu založit rychlou protiakci zastavují rozhodčí svým hvizdem, kteří pískají postavení mimo hru.
     
    54:32
    Sparťané nyní utáhli šroubky v útočném pásmu a Liberečtí se museli bránit. Jakub Zembol se chystal na střelu z bekhendu, ale Král zakročil svým betonem.
     
    53:58
    Sparťané vyhráli vhazování v útočném pásmu, ale posléze střela jednoho z domácích borců skončila zablokovaná až v ochranné síti za brankou Krále.
     
    53:39
    Krupička objel branku soupeře a následně naservíroval kotouč Petru Hauserovi, který ze své střelecké pozice hattrick nezaznamenal. Rána letěla mimo.
     
    52:58
    Liberečtí už hrají v plném počtu hráčů. Mezitím hostující čtveřice zaměstnala domácí hráče v jejich obranném pásmu a nakonec donutila Krbečka k zákroku.
     
    51:34
    Velká šance domácích ve vlastním oslabení! Michal Vitouch pláchl s kotoučem po pravé straně hřiště, hosté se však stačili vrátit.
     
    50:48
    Hosté se okamžitě zabydleli v útočném pásmu a střelu od modré čáry vyprodukoval ze své hokejky obránce Kovář. Brankář Krbeček znovu na místě.
     
    50:35
    Liberečtí mají šanci na snížení! Jan Klodner (SPA) dostal od rozhodčích dvě trestné minuty za podrážení a už sedí na lavici hanby. Domácí se musí bránit.

    Petr Pavlík

    Branky a nahrávky: 4. Hauser (Krupička, Tomek), 23. Konečný (Klimo, Vágner), 24. D. Vitouch (TS), 26. Hauser (Konečný, Kulhánek), 58. Klimo (Konečný, Ducháč) – 13. Najman (Strnad, Böhm), 32. Strnad (Kollert, Jiruš)


    HC Sparta Praha: Krbeček (Sluka) – A. Adamec, Vandirek, J. Tůma, Klodner, Ducháč, Chvátal, Tomek – Kulhánek, Klimo, Krupička, Mácha, Zembol, Hauser, Konečný, Vágner, Theimer, D. Vitouch, M. Vitouch.
    Bílí Tygři Liberec: Král (Vopravil) – Kollert, Kovář, M. Adamec, Starý, Patzelt, Böhm – Hujer, Křepelka, Vomáčka, Jansa, Strnad, Jiruš, Najman, Měchura, Cikhart, Nezbeda, Rossmy, Gajda.

    Rozhodčí: Micka – Klouček, Ganger
    bahis siteleri