Liberec – K. Vary 5:2 (kon.) | Kladno – Třemošná 9:3 (kon.) | Kobra – Havlíčkův Brod 2:3 (kon.)
Hvězda Praha – Plzeň 0:0 (odl.) | Motor ČB – Slavia 2:3 (kon.) | Mountfield HK – Sparta 1:2 (kon.)
Jihlava – Pardubice 2:4 (kon.) | Kometa Brno – Havířov 4:3 (1:0 po s.n.) | Poruba – Vítkovice 0:8 (kon.)
Mladá Boleslav – PZ Kladno 7:0 (kon.) | HK MD Šumperk – Třinec 0:8 (kon.) | Chomutov – HC Litvínov 3:6 (kon.)
Technika Brno – Tábor 1:5 (kon.) | Vsetín – Olomouc 3:2 (kon.)
konec
HC Dukla Jihlava
2:4 (0:2, 2:2, 0:0)
HC Dynamo Pardubice
Čtvrtek 17.09.2020, 17:35 • CZ LOKO Aréna, Jihlava • Extraliga dorostu • Skupina Střed
Partner:
     
    59:24
    Domácí ještě zkusí rychlou hru bez gólmana.
     
    56:30
    Šance domácích na korekci stavu asi končí po tom, co dvě minuty dostává Martin Hrbek za podrážení.
     
    56:20
    Dominik Pavlata už věděl, že bude brzy dostižen hráči Dukly. Proto se mezi kruhy opřel do puku a golfákem vyprášil výstroj Puldy.
     
    43:18
    Chybnou jihlavskou rozehrávku neztrestal Adrian Gromadzki, který se chopil na ose útočného pásma puku. Na Puldu ale nevyzrál.
     
    41:46
    Jihlavská šance na snížení není využita po tom, co Tomáš Krejčí mezi betony Marossyho místo nenašel.
     
    41:46
    Po úniku Tomáše Krejčího, jenž byl faulován háčkem v podání Tomáše Panchartka, je nařízeno trestné střílení.
     
    39:42
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Tohle je rána do jihlavských plánů na otočku. Mohlo být vyrovnáno na 3:3, místo toho hosté vedou 4:2. Souhru druhé lajny po ose obránce Panchartek a centr Burda zakončuje úspěšně levý křídelník FILIP HIEMER, jenž se zblízka nemýlil. Toto může být rozhodující moment dnešního mače. Asistence: Josef Burda a Tomáš Panchartek.
     
    38:31
    Pardubičtí zcela zapomněli na to, že se ve středním pásmu nachází volný Hynek Peš. Hokejista Dukly, jenž hraje za Puklice okresní fotbalové soutěže, si najel až před Marossyho, ovšem tváří v tvář jej nepřekonal.

    Jinak si tedy dovolím i fotbalovou vložku. O víkendu dnešní komentátor rozhodoval zápas Dobronína B a Puklic B s výsledkem 9:3 pro domácí. Právě Peš se podíval na plac zhruba na půlhodinu jakožto jasně nejmladší hráč utkání.
     
    36:48
    Jihlava je nyní na koni. Nůž máslo! Pro ty, co nerozumí, a zejména pro Justa Alojze Sopotnika, jenž jako Slovinec toto slovní spojení asi nezná. Domácí forvard projel obranou soupeře jako nůž máslem, ovšem z ideální pozice mezi kruhy minul pravou šibenici.
     
    34:41
    Dukla právě vstřelila branku!
    Sedm sekund před koncem vyloučení Panchartka využívá Jihlava přesilovku a je zpět v utkání. Domácím konečně vyšla střela od modré, když se dělovka LUKÁŠE ČÍHALA po přesné přihrávce Jungwirtha zastavila až v pardubické kleci. Asistence: Jonáš Jungwirth.
     
    33:21
    Důležitý moment zápasu. Po sekání Františka Formánka bude hrát Dukla dlouhou přesilovku pět na tři.
     
    32:48
    A vyvrcholením nepřesné pardubické početní výhody jsou dvě minuty pro Tomáše Panchartka za podrážení. Ten tak jde dnes na trestnou již podruhé.
     
    31:00
    Před brankou Puldy se dostával k dorážce Gromadzki, jenž dnes podává dobrý výkon. Domácí jej sice zastavili, ale jen za cenu faulu. Dvě minuty dostává Matěj Vovsík za krosček.
     
    28:52
    Dukla právě vstřelila branku!
    Proto také přišel trest na druhé straně. TOMÁŠ KREJČÍ získal ve středním pásmu puk po špatné přihrávce hostí. Udělal pár rychlých kroků, na což reagoval pardubický obránce v situaci dva na jednoho faulem. Krejčího to ale nerozhodilo a zakončil po ledě přesně mezi betony Marossyho. Bez asistence.
     
    28:18
    Při akci Gromadzkého zapomněli domácí na Františka Formánka, který si sjížděl mezi kruhy. Dostal se k němu odražený puk, ovšem svojí střelou těsně minul pravou tyčku.
     
    23:20
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Hosté takřka nemilosrdně trestají každou šanci. Jako nyní, když kotouč na levý kruh dostal FRANTIŠEK FORMÁNEK a prosadil se přes přesouvajícího se Puldu. Asistence: Adam Svoboda.
     
    22:15
    V kabině Dukly byla asi o přestávce bouřka, jelikož výkon domácích plejerů je o poznání lepší. Peš před branou ještě nahrával volnému Tomáši Krejčímu, který ale ve velké šanci nedokázal zasunout puk k levé tyčce.
     
    19:11
    Před jihlavským brankářem Puldou byl znovu jeden hráč Pardubic naprosto volný. Ovšem kotouč mu při zakončení nesedl na hůl tak, jak by chtěl.
     
    16:13
    Před brankou Marossyho nyní vznikl pořádný závar. A to po střele Matějíčka, kterou zblízka snad natřikrát dorážel Hynek Peš. Vzápětí zkusil dorážku i Matějíček, tedy zakladatel celé akce, ovšem Marossy odolal.
     
    15:42
    Tomáš Panchartek je prvním pardubickým hráčem, který jde dnes za katr – podrážení.
     
    13:26
    Rychlé protiútoky jsou věcí, ve které jsou hráči Dynama nebezpeční. Jako nyní Jan Pilař. Ten si najel znovu až před branku, ovšem Pulda si nyní připsal dobrý zákrok, který by mu mohl zvednout sebevědomí.
     
    08:55
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Hosté jdou do dvoubrankového vedení. ADRIAN GROMADZKI také nabral ve středním pásmu rychlost. A vzhledem k tomu, že nebyl úplně dobře dostoupen jihlavskými hráči, prodral se až před branku a uklidil kotouč do sítě. Bez asistence.
     
    05:22
    Paže sudího Tomáše Mejzlíka okamžitě míří vzhůru a vzápětí tento odchovanec jihlavského hokeje, dnes šikovný sudí, ukazuje na Lukáše Číhala. Faul kolenem a dvě minuty.
     
    01:16
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Tohle bylo hodně rychlé, jihlavský forvard byl na trestné jen čtyři sekundy. Pražan vystřelil od modré a DANIEL BURDA, mj. kapitán Pardubic, usměrnil puk za Puldova záda. Asistence: Adam Pražan.
     
    01:12
    První trest je na straně Dukly, Šimon Báťa jde ven za sekání.
    Marken.cz

    Tomáš Lysý

    Branky a nahrávky: 29. Krejčí, 35. Číhal (Jungwirth) – 2. Burda (Pražan), 9. Gromadzki, 24. Formánek (Svoboda), 40. Hiemer (Burda, Panchartek)


    HC Dukla Jihlava: Pulda (Sigmund) – Šabatka, Číhal (A), Hrbek, Matějíček, Topol, Vovsík (A), Jeletz – Doležal, Marhoun, Sopotnik – Bulík, Jungwirth (C), Báťa – Krejčí, Juřička, Peš – Kříž. Trenér: Marek Melenovský
    HC Dynamo Pardubice: Marossy (Červinka) – Pazdera, Svoboda, Panchartek, Pražan, Šmerda, Maštalíř, Vaníček – Formánek (A), Gromadzki, Pavlata (A) – Jaša, Burda (C), Hiemer – Pilař, Macas, Vrba – Pirner. Trenér: David Havíř

    Rozhodčí: Mejzlík – Horký, Augusta
    bahis siteleri