Liberec – K. Vary 5:2 (kon.) | Kladno – Třemošná 9:3 (kon.) | Kobra – Havlíčkův Brod 2:3 (kon.)
Hvězda Praha – Plzeň 0:0 (odl.) | Motor ČB – Slavia 2:3 (kon.) | Mountfield HK – Sparta 1:2 (kon.)
Jihlava – Pardubice 2:4 (kon.) | Kometa Brno – Havířov 4:3 (1:0 po s.n.) | Poruba – Vítkovice 0:8 (kon.)
Mladá Boleslav – PZ Kladno 7:0 (kon.) | HK MD Šumperk – Třinec 0:8 (kon.) | Chomutov – HC Litvínov 3:6 (kon.)
Technika Brno – Tábor 1:5 (kon.) | Vsetín – Olomouc 3:2 (kon.)
konec
HC RT TORAX Poruba
0:8 (0:3, 0:3, 0:2)
HC Vítkovice Ridera
Čtvrtek 17.09.2020, 18:00 • RT TORAX ARENA • Extraliga dorostu • Skupina Východ
Partner:
     
    49:10
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    DENIS PUCHALA si svou střelu v jízdě do rohu i dorazil z nulového úhlu. Asistence: Matyáš Melovský.
     
    45:57
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Dlouho dobývala Ridera porubskou bránu! Až důrazný vpád do třetiny slavil úspěch, když obránce ŠIMON BIALY napřáhl a prostřelil vše před sebou. Drabčíkovi clonil nejen soupeř, ale i vlastní obránce a proto se pak právem zlobil. Asistence: Krzysztof Macias a Dominik Petr.
     
    38:43
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Domácí v útočení, kdy byl blízko gólu Konečný, zapomněli na zadní vrátka. ONDŘEJ KRČMAŘSKÝ se vydal na zteč a souboj s Drabčíkem vyhrál švihem pod lapačku.
     
    34:18
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Domácí bránili střední pásmo, na malou chvíli se dostali i před Viléma, ale nakonec se dívali na radost Vítkovických, když pátý puk dopravil mezi tři tyče opět MARTIN MILATA. Asistence: Matěj Štiak a Ondřej Krčmarský.
     
    30:00
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    MARTIN MILATA byl tím, kdo v druhé třetině jako první překonal hbitého Drabčíka, který na všechny vítkovické pokusy dosáhl lapačkou, vyrážečkou i oběma betony. Skákající puk mu už mezi betony prošel! Asistence: Matyáš Skřipčák.
     
    19:18
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Tak Vítkovičtí stíhají vstřelit ještě jeden gól! Daniel Kosina poslal puk od mantinelu před branku, kde měl připravenou hůl na ledě KRZYSZTOF MACIAS, který jemnou tečí posílá kotouč za záda Drabčíka. Asistence: Daniel Kosina.
     
    15:15
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Vítkovičtí uzavřeli domácí v pásmu a začali kombinovat, následně dostal přihrávku MATYÁŠ MELOVSKÝ, který se podíval a střelou švihem poslal kotouč k vzdálenější tyči. Asistence: Denis Puchala.
     
    12:03
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    ONDŘEJ KRČMÁŘSKÝ si převzal kotouč ve středním pásmu a po levé straně kluziště se dostal do malého úniku, vypálil a prostřelil domácího gólmana mezi betony. Asistence: David Pavič.
    Marken.cz

    Gabriela Juříková

    Branky a nahrávky: 13. Krčmářský (Pavič), 16. Melovský (Puchala), 20. Macias (Kosina), 30. Milata (Skřipčák), 35. Milata (Štiak, Krčmarský), 39. Krčmařský, 46. Bialy (Macias Krz., Petr), 50. Puchala (Melovský)


    HC RT TORAX Poruba: Drabčík (Smolka) – Kelnar, Chudoba, Fišara, Kršík, Pasek, Michalčík, Janeček, Borkovec – Stasiuk, Koudelný, T. Kalužík – Kovalčík, Moravec, Konečný – Šrubař, Hradil, Janáček
    HC Vítkovice Ridera: Vilém (Irgl) – Fibigr, Puchala, Bialy, Kosina, Pavič, Řepa – Melovský, Handl, Macias, Přibyl, Petr, Milata, Štiak, Krčmarský, Skřipčák, Pavelec

    Rozhodčí: Rapák – Vengřín, Klimek
    bahis siteleri