Sparta – Zlín 3:0 (kon.) | K. Vary – Třinec 2:5 (kon.) | Mladá Boleslav – Motor ČB 5:2 (kon.)
Pardubice – Plzeň 3:2 (po pr.) | Olomouc – Liberec 1:4 (kon.) | Litvínov – Mountfield HK 2:4 (kon.)
konec
HC Sparta Praha
3:0 (0:0, 1:0, 2:0)
Berani Zlín
Neděle 20.09.2020, 15:00 • O2 arena (Praha - Vysočany) • Tipsport extraliga • 2. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    49:53
    A níže zmíněným hříšníkem je obránce Jakub Ferenc (ZLN), který dostává od rozhodčích dvě minuty za podrážení. Sparťané hrají přesilovou hru.
     
    46:09
    Po komerční přestávce budou hrát sparťané další početní výhodu. Matyáš Hamrlík (ZLN) inkasoval dvě trestné minuty za podrážení a už sedí na trestné lavici.
     
    32:15
    Budeme hrát znovu čtyři na čtyři. Matúš Sukeĺ (SPA) už sedí na trestné lavici, když se provinil držením hole. Už za chvíli se bude vhazovat v obranném pásmu Sparty.
     
    30:53
    A bude se znovu vylučovat, tentokrát však na hostující straně. Jakub Herman (ZLN) se provinil hákováním a už míří na trestnou lavici. Domácí hrají přesilovku.
     
    29:28
    Gazda se nyní provinil nedovoleným zákrokem, když fauloval jednoho z unikajících sparťanů, a rozhodčí bez váhání nařizuje trestné střílení!
     
    28:05
    Zlínští hokejisté budou mít za malou chvilku dobrou šanci na vyrovnání. Obránce Milan Jurčina (SPA) dostává od rozhodčích dvě minuty za hrubost.
     
    27:20
    Rozhodčí si celou situaci ještě zkontroloval na videu, ale gól to není. Nicméně se bude vylučovat. Libor Kašík (ZLN) dostává dvě minuty za zdržování hry.
     
    14:39
    Sotva se vrátil z trestné lavici útočník Fořt, nyní Zlínští budou hrát další oslabení. Na lavici hanby po komerční přestávce usedne Jakub Ferenc (ZLN).
     
    12:20
    Unikajícího Dvořáčka v útočném pásmu fauloval svou hokejkou Tomáš Fořt (ZLN), který dostává trest za podrážení. Oba týmy hrají ve čtyřech.
     
    10:44
    A po střele Ference od modré čáry tu máme první vyloučení zápasu. Jan Piskáček (SPA) inkasoval od rozhodčích dvě trestné minuty za krosček.
    Marken.cz

    Petr Pavlík

    Branky a nahrávky: 28. Horák (Řepík, Rousek), 52. Kudrna (Pech, Jurčina), 59. Jurčina


    HC Sparta Praha: Machovský (Neužil) – Němeček, Košťálek, Piskáček, Tomáš Dvořák, Jurčina, T. Pavelka, Kalina – Tomášek, Horák, Řepík – Rousek, Sukeľ, Dvořáček – Buchtele, Pech, Forman – Zikmund, Říčka, Kudrna.
    Berani Zlín: Kašík (Huf) – Řezníček, Gazda, Suhrada, Nosek, Hamrlík, Ferenc, Dluhoš – Herman, Fořt, J. Ondráček – Okál, Honejsek, Šlahař – Köhler, Fryšara, Dufek – Kubiš, P. Sedláček, Karafiát.

    Rozhodčí: Horák, Pražák – Lhotský, Svoboda

    Diváci: 2 511
    bahis siteleri