Parma – Neapol 0:2 (kon.) | Janov – Crotone 4:1 (kon.) | Sassuolo – Cagliari 1:1 (kon.)
Juventus – Sampdoria 3:0 (kon.)
konec
Janov CFC
4:1 (3:1)
FC Crotone
Neděle 20.09.2020, 15:00Italská Serie A • 1. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Z mé strany je to vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Pěkný den! (16:54:54)
     
    Držení míče: 49 % : 51 %.
    Střely na branku: 8:5. Střely mimo: 2:6. Rohy: 6:4. Ofsajdy: 7:0. Fauly: 13:14.
     
    Je konec! Janov zvládl vstup do nového ročníku Seria A na jedničku a poráží Crotone vysoko 4:1. Hned v úvodu se prosadil Destro na jehož branku navázal o čtyři minuty později krásným lobem Pandev! Crotone se vrátilo do hry po půlhodině hry brankou Riviereho, jenže poslední slově domácí Zappacosta. Po změně stran bylo Crotone aktivní, ale recept na domácí obranu znovu nenašlo. Uklidnění na kopačky Janova naopak přinesl střídající Pjaca!
     
    90+3
    Konec zápasu.
     
    90+2
    Domácí brankář se znovu zapojil do rozehrávky. Tentokrát roztáhl hru na pravou stranu, kde byl osamocený Davide Biraschi, jenže ten s průnikem neuspěl.
     
    90+1
    Nastavují se tři minuty!
     
    90
    Střídání v týmu FC Crotone: ze hřiště odchází Luca Cigarini, přichází Tomislav Gomelt.
     
    90
    Paolo Ghiglione to při napadání soupeře přehnal s agresivitou a dopustil se nedovoleného zákroku. Crotone bude rozehrávat z vlastní šestnáctky.
     
    89
    Crotone se usadilo na polovině soupeře a ještě si hledá cestičku do pokutového území. Hráči domácího celku se brání jen pomocí odkopů.
     
    88
    Další akci domácího celku napadal aktivní Lisandro Magallán, jenže hostující fotbalista se tentokrát k míči nedostal. Duel už se pouze dohrává.
     
    87
    Střídání v týmu Janov CFC: ze hřiště odchází Lukas Lerager, přichází Filippo Melegoni.
     
    86
    Domácí celek zahrával další rohový kop. Centrovaný míč se snesl na přední tyč, kde číhal Destro, jehož hlavičku srazil obránce na další roh.
     
    85
    Davide Biraschi získal míč na vlastní polovině, poslal přihrávku do pokutového území, ale Mattia Destro střelou na přední tyč nechal vyniknout brankáře!
     
    84
    Davide Biraschi diriguje rozehrávku domácího celku na polovině Crotone. Fotbalisté v bílém se tentokrát nedostali do zakončení.
     
    83
    Mattia Perin si znovu došel pro přihrávku od svých obránců a zapojil se do rozehrávky. Hráči domácího celku teď hrají opravdu profesorsky.
     
    82
    Zadáci Crotone si vyměňují přihrávky na polovině hřiště. Hráči v bílých dresech nemají moc prostoru ke kombinaci. Janov skvěle presuje.
     
    81
    Mattia Perin si dal pozor na centr z levé strany a došel si pro míč mezi hlavičkáře. Domácí brankář dnes podává hodně sebejistý výkon.
     
    80
    Janov se znovu dostal do blízkosti pokutového území, ale zakončení z hranice velkého vápna skončilo v rukavicích brankáře.

    Tomáš Kubečka

    Branky: 7. Destro (Ghiglione), 11. Pandev (Goldaniga), 35. Zappacosta (Badelj), 75. Pjaca (Ghiglione) – 29. Rivière (S. Molina)

    Karty:   38. Zappacosta (JAN), 42. Zajc (JAN), 44. Pandev (JAN) – 30. S. Molina (COE), 33. Mazzotta (COE)


    Držení míče: 49 % : 51 %.
    Střely na branku: 8:5. Střely mimo: 2:6. Rohy: 6:4. Ofsajdy: 7:0. Fauly: 13:14.
    Janov CFC: Perin – Biraschi, C. Zapata, Goldaniga – Ghiglione, Lerager (87. Melegoni), Zajc (77. Behrami), Badelj (69. Pjaca), Zappacosta (77. Czyborra) – Pandev (69. Radovanović), Destro.
    Náhradníci: Marchetti, Zima – P. Ankersen, Melegoni, Czyborra, Schöne, Behrami, Radovanović, Rovella, Brlek, Asencio, Pjaca.

    FC Crotone: Cordaz – Magallán, Marrone, Golemić – S. Molina, Zanellato (59. Henrique), Cigarini (90. Gomelt), Mazzotta (46. Rispoli) – Nwankwo, Messias, Rivière (59. Kargbo).
    Náhradníci: Festa, Crespi – Dragus, Gomelt, Crociata, Spolli, Rispoli, Henrique, Mustacchio, Kargbo.

    Rozhodčí: Ayroldi – Giallatani, Maccaddino
    bahis siteleri