Karlovy Vary – Zlín sledge 2:0 (kon.) | SHK Mustangové – SOHO Olomouc 5:2 (kon.) | HC Sparta Praha Sledge – Havířov 5:0 (kon.)
konec
HC Sparta Praha Sledge
5:0 (1:0, 0:0, 4:0)
Parahokej Havířov z.s.
Neděle 20.09.2020, 12:45Česká para hokejová liga • 1. kolo
Partner:
     
    Ačkoliv se ještě po druhé přestávce drželo skóre na velice vyrovnané hodnotě 1:0, třetí třetinu už jednoznačně ovládli domácí, kterým do branky spadlo skoro vše, co mohlo. Čtyři branky během poslední patnáctiminutovky znamenají, že se Sparta může radovat z výhry 5:0, Havířov naopak padl stejným poměrem podruhé za sebou. Na počtenou se s vámi loučí David Sokol. (14:29:16)
     
    Konec zápasu.
     
    44:59
    Sparta právě vstřelila branku!
    A doslova se závěrečnou sirénou ještě stihli sparťanští nasázet Havířovu bůra. První střela Alexe Ohara sice byla zblokovaná sáňkami soupeřů, puk však zůstal volný a vzal si ho JIŘÍ KRUPIČKA, který zblízka zvedl střelu nad Loskovy betony. Asistence: Alex Ohar.
     
    44:20
    Prudká bomba Zapletala prosvištěla vedle levé šibenice.
     
    44:06
    Loska si s menšími problémy pohlídal nehezky skákavý puk.
     
    43:39
    Nepřesná rozehrávka Sparty končí icingem. Ale na výsledku utkání se asi nic nezmění, i kdyby se už hrálo jen u Vápenky.
     
    42:59
    Zdeněk Krupička zůstal naprosto sám na kraji brankoviště a dostal přihrávku přímo na hokejku, z metru a půl ale dokázal zvedout puk až nad břevno.
     
    42:15
    Hečko se zničehonic zjevil před Vápenkou a tečoval prukou přihrávku, nakonec ale zasáhl pouze výstroj domácího brankáře.
     
    41:10
    Trochu komická situace pro Jana Frolíka, ten totiž přišel o jednu hokejku a zatímco se pouze za pomoci druhé šoural si ji zvednout, přiletěl puk spolu se dvěma hráči a Frolíkova hokejka rázem odletěla o pět metrů dál.
     
    40:25
    Sparta právě vstřelila branku!
    Teď už byl ale Ivo Loska krátký. Po kombinaci Krupičkových v útočném pásmu si puk vzal MIROSLAV NOVOTNÝ, který z pravého kruhu napálil střelu mistrovsky do vzdálenější šibenice. Asistence: Jiří Krupička, Zdeněk Krupička.
     
    40:06
    Raulův dalekonosný projektil vyrazil hostující brankář betonem.
     
    39:06
    Ohar z levého kruhu lehce přestřelil.
     
    38:27
    Parádní kombinace po ose Zdeněk Krupička – Jiří Raul. Druhý jmenovaný si počíhal u levé tyče a dostal pas za obranu, proti jeho pokusu se ale bleskově přesunul Loska.
     
    37:48
    Na Ohara si na modré počíhali dva Havířovští a zmáčkli jej.
     
    36:24
    Parádní sprint předvedl Václav Hečko, díky čemuž dojel puk ještě v levém kruhu, jeho velice zdařilá střela z úhlu ale jen o centimetry přeletěla břevno.
     
    35:39
    Frolík chytrou přihrávkou pod sáňkami hledal u branky číhajícího Zikmunda, druhý jmenovaný nakonec ale o kousek na kotouč nedosáhl.
     
    35:07
    Sparta právě vstřelila branku!
    A domácí odskakují již do tříbrankového vedení. Po krátké kombinaci poslal Jiří Krupička kotouč ke z druhé vlny dojíždějícímu JIŘÍMU RAULOVI, který měl dost času, aby si puk zpracoval a poslal jej mimo dosah Losky. Asistence: Jiří Krupička.
     
    34:26
    Centrovaný pas napříč brankovištěm nakonec nepříjemně zahrozil a Loska musel natáhnout sáňky, aby jej vyškrábl do bezpečí.

    David Sokol

    Branky a nahrávky: 9. Zapletal (Krupička Z., Krupička J.), 33. Krupička Z. (Krupička J., Raul), 36. Raul (Krupička J.), 41. Novotný (Krupička J., Krupička Z.), 45. Krupička J. (Ohar)


    HC Sparta Praha Sledge: Vápenka – Zapletal, Raul (A) – Ohar, Krupička J. (C), Novotný, Frolík, Zikmund, Krupička Z. (A)
    Parahokej Havířov z.s.: Loska – Kudela, Fojtík, Staněk – Kudrna (C), Bařák, Chodurek, Hečko (A), Prostředník

    Rozhodčí: Červenka, Kubas

    Diváci: 20
    ocianews.com