Jordan Espinosa - David Dvořák cz Dvořák (kon.) | Kevin Holland - Darren Stewart Holland (kon.)
Mackenzie Dernová - Randa Markosová Dernová (kon.) | Johnny Walker - Ryan Spann Walker (kon.)
Chamzat Čimajev - Gerald Meerschaert Čimajev (kon.) | Donald Cerrone - Niko Price Remíza (kon.)
Colby Covington - Tyron Woodley Covington (kon.)
konec
Johnny Walker - Ryan Spann

Walker

Neděle 20.09.2020, 03:13UFC
Předzápasové kurzy
     
    Vítěz: J. Walker (KO) (03:17:44)
     
    Panečku, to byl zápas! Johnny Walker byl v krátkém časovém sledu hned dvakrát pořádně nahulen, nicméně se mu pokaždé povedlo vstát. K vítězství mu ovšem hodně pomohla špatná taktika soupeře, který se u pletiva pokoušel o případný takedown, jenomže nezvládl několik tvrdých úderů přímo na hlavu. Duel se tak naprosto zvrátil, vyhrál Johnny Walker!
     
    Konec zápasu.
     
    02:43
    To je neuvěřitelné! Johnny Walker doslova utekl hrobníkovi z lopaty, avšak obrovskou chybu udělal Ryan Spann, který mu u pletiva nechal hlavu k tvrdým úderům. Zásadní chyba stála Spanna prohru, Walker se může radovat.
     
    02:26
    Johnny Walker se ovšem dostal z kritické pozice tím nejlepším možným způsobem, nicméně byl v krátkém časovém sledu opět sestřelen.
     
    01:44
    Několik dílčích úderů koleny, a to z obou stran. Posléze jsme se konečně dostali zpět do postoje, kde Spann dokázal Walkera trefit. Druhý jmenovaný upadl na zem, kde se Spann snaží končit dílo.
     
    01:21
    Od pletiva jsme se zatím nedostali, avšak Walkerovi se alespoň povedlo zvrátit situaci. Nyní je směrem zády k pletivu Spann, avšak na údery stále čekáme.
     
    00:44
    Spann ovšem dostal duel k pletivu, kde se snaží najít lepší pozici pro případný takedown. Walker zatím nemá sebemenší problémy, zatím čekána na něco.
     
    00:15
    Hodně aktivní nástup v podání obou borců. Johnny Walker dokázal při svém prvním úderu trefit velice dobrou pravačku, poté ji doprovodil calf kickem.
     
    Začalo první kolo.
     
    Hezký den všem fanynkám a fanouškům bojových sportů! Nejprestižnější bojová organizace UFC má před sebou další turnaj, tentokráte s názvem UFC Fight Night. Tento turnaj se opět přesune do Las Vegas, kde nás v rámci hlavní karty čeká hned šest velice zajímavých duelů. Naše společná pouť ovšem začne už v předzápasech, v jednom z nich se totiž představí také David Dvořák, kterého čeká druhý zápas v UFC. V něm vyzve Jordana Espinosu a určitě nepůjde o nic jednoduchého. Samotná hlavní karta nám jako první nabídne souboj ve střední váze, kde uvidíme souboj mezi Kevinem Hollandem a Darrenem Stewartem. Následovat bude ryze ženský duel, ten obstará MacKenzie Dernová a Randa Markosová. Poté se přesuneme do souboje mezi Johnnym Walkerem a Ryanem Spannem. Střední váha bude mít dnes další zastoupení, nebojácný Chamzat Čimajev totiž vyzve Geralda Meerschaerta. Hlavní předzápas hlavní karty poté obstará duel mezi Donaldem Cerronem a Nikem Pricem. Hlavním hřebem celého večera bude souboj ve welterové váze, ve které uvidíme Colbyho Covingtona a Tyrona Woodleyho.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Událost začíná v 02:00.

    David Suchý

    bahis siteleri