Jordan Espinosa - David Dvořák cz Dvořák (kon.) | Kevin Holland - Darren Stewart Holland (kon.)
Mackenzie Dernová - Randa Markosová Dernová (kon.) | Johnny Walker - Ryan Spann Walker (kon.)
Chamzat Čimajev - Gerald Meerschaert Čimajev (kon.) | Donald Cerrone - Niko Price Remíza (kon.)
Colby Covington - Tyron Woodley Covington (kon.)
konec
Mackenzie Dernová - Randa Markosová

Dernová

Neděle 20.09.2020, 02:45UFC
Předzápasové kurzy
     
    Vítěz: M. Dernová (submise – armbar) (02:52:40)
     
    Máme za sebou také ryze ženský zápas, který měl od úvodu jednoznačný průběh. Mackenzie Dernová se sice vlastní chybou dostala na zem, jenomže tam dokonale pracovala se svými technikami. Markosová dlouhou dobu předváděla dobrou obranu proti submisi, avšak nakonec přeci jenom byla donucena odklepat konec zápasu.
     
    Konec zápasu.
     
    03:44
    Tak přeci jenom je konec! Mackenzie Dernová dokonalým způsobem pracovala na své submisi, přičemž se jí armbar přeci jenom povedlo dotáhnout do zdárného konce.
     
    03:12
    Pro Markosovou se tento duel nevyvíjí vůbec dobře, sama se nemůže dostat zpět na nohy. Dernová se navíc pokouší o arm bar, bude úspěšný?
     
    02:29
    Také Markosová konečně předvedla několik úderů, pravačkou snad třikrát trefila žebra soupeřky. Posléze se Mackenzie Dernová dostala do lepší pozici na zemi.
     
    01:16
    Vypadá to, že se Randa Markosová konečně dostal do příjemnější pozice, avšak její soupeřka se snaží hrozit submisí. Ta ovšem zatím nepřichází.
     
    00:48
    Dernová se pokusila soupeřku ukončit submisí, což se zatím nedaří. Markosová prokazuje dobrou defenzívu, jenomže se stále nachází v těžké pozici.
     
    00:20
    I v tomto duelu sledujeme hodně aktivní nástup od obou zápasnic. Mackenzie Dernová se dokonce pokusila o high kick, jenomže se sama poslala na zem.
     
    Začalo první kolo.
     
    Hezký den všem fanynkám a fanouškům bojových sportů! Nejprestižnější bojová organizace UFC má před sebou další turnaj, tentokráte s názvem UFC Fight Night. Tento turnaj se opět přesune do Las Vegas, kde nás v rámci hlavní karty čeká hned šest velice zajímavých duelů. Naše společná pouť ovšem začne už v předzápasech, v jednom z nich se totiž představí také David Dvořák, kterého čeká druhý zápas v UFC. V něm vyzve Jordana Espinosu a určitě nepůjde o nic jednoduchého. Samotná hlavní karta nám jako první nabídne souboj ve střední váze, kde uvidíme souboj mezi Kevinem Hollandem a Darrenem Stewartem. Následovat bude ryze ženský duel, ten obstará MacKenzie Dernová a Randa Markosová. Poté se přesuneme do souboje mezi Johnnym Walkerem a Ryanem Spannem. Střední váha bude mít dnes další zastoupení, nebojácný Chamzat Čimajev totiž vyzve Geralda Meerschaerta. Hlavní předzápas hlavní karty poté obstará duel mezi Donaldem Cerronem a Nikem Pricem. Hlavním hřebem celého večera bude souboj ve welterové váze, ve které uvidíme Colbyho Covingtona a Tyrona Woodleyho.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Událost začíná v 02:00.

    David Suchý

    bahis siteleri