Slavia – Vrchlabí 4:3 (3:0 po s.n.) | Litoměřice – Kladno 3:2 (po pr.) | Poruba 2011 – Šumperk 4:1 (kon.)
Frýdek-M. – Ústí n/L 6:0 (kon.) | Vsetín – Kadaň 4:2 (kon.) | Jihlava – Sokolov 2:3 (po pr.)
Prostějov – Benátky n/J 6:5 (po pr.)
po prodl.
HC Energie Karlovy Vary
6:5 (0:1, 1:3, 4:1 - 1:0)
HC Slavia Praha
Sobota 26.09.2020, 17:00 • KV Arena, Karlovy Vary • Juniorská liga akademií • 8. kolo
Partner:
     
    60:54
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Přeci jen z něj hrdina nakonec je! LUKÁŠ ADÁMEK se dostal k dorážce Turečkovy střely a vítěznou brankou dovršuje hattrick!
     
    60:24
    Adámek se mohl stát karlovarským hrdinou! Dostal krásnou přihrávku na vzdálenější tyč, nezvládl ale puk zvednout nad Pittrův beton.
     
    58:31
    Ošklivý zákrok Dominika Paláta (SLA) na hlavu soupeře, je z toho čtyřminutový trest za vysokou hůl.
     
    58:01
    Slavia právě vstřelila branku!
    Slávistům se nakonec daří využít přesilovou hru a je znovu vyrovnáno! Na levém kruhu se k puku dostal ADAM KLATT a dokázal prostřelit přesunujícího se Horáka! Asistence: Maxim Havrda a Šimon Slavíček
     
    57:54
    Po střele jednoho z hostů zacinkala tyčka!
     
    56:57
    Je tu ale další trest pro domácí, Benda (KVA) inkasuje menší trest za podrážení, obrovská šance pro hosty.
     
    54:35
    Kupčo (KVA) si při bránění pomohl hokejkou a odchází si odpočinout na dvě minuty za hákování.
     
    53:33
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Maminky, tatínkové, babičky i dědečkové v hale šílí, LUKÁŠ ADÁMEK trestné střílení mazácky proměňuje a dokonává veliký obrat ve skóre!
     
    53:33
    Adámek byl při úniku na bránu hned dvakrát faulován a je z toho trestné střílení!
     
    50:27
    Jakub Hoffman (SLA) na levém kruhu držel protihráče a odchází na trestnou lavici, možnost pro domácí na dokonání obratu ve skóre!
     
    49:09
    Výborný zákrok Horáka! Jeden ze slávistů se u jeho levé tyčky už chytal střílet do téměř odkryté sítě, domácí brankář ale tygřím skokem zabránil téměř jisté brance!
     
    48:15
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Další branka Energie a je vyrovnáno, opět z dorážky! Pittr vyrazil pouze před sebe, kde už čekal SAMUEL ŠMAJDA, zpracoval si puk a poslal ho přesně pod víko! Asistence: Václav Stejskal a Sebastian Seidler
     
    44:33
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    No ale pozor, je tu další branka domácích a už jen jednobrankový rozdíl! Nájezd Šmajdy středem mezi kruhy ještě nevyšel, ale dorážka LUBOMÍRA KUPČA už ano! Asistence: Samuel Šmajda
     
    41:10
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Jeden trest proměněn! Rozhon vyvezl kotouč zpoza branky, zkusil zakončit, ale Pittr odolal. Poté ale přišla u druhé tyčky dořážka LUKÁŠE ADÁMKA, která už zapadla za brankáře! Asistence: Petr Rozhon
     
    40:26
    Ale pozor, hosté jdou do tří! Lukáš Křenek (SLA) zahrál vysokou holí a také vyfasoval dvě minuty.
     
    40:03
    Pro Karlovy Vary je tady ale hned šance na vstřelení kontaktní branky, Turek (SLA) je totiž vyloučen na dvě minuty za podrážení.
     
    37:30
    Slavia právě vstřelila branku!
    Další využitá přesilovka od hostujícího týmu a už se nám tu rýsuje výsledek! Tvrdá střela od modré čáry v podání MIKULÁŠE HOVORKY byla po cestě jemně tečována a zapadla za bezmocného Horáka! Asistence: Maxim Havrda a Lukáš Křenek
     
    36:33
    Benda (KVA) se stahoval s pukem a chtěl se otočit, při tom však podklouzl a aby mu soupeř nesebral puk, musel ho podrazit.
     
    35:07
    Slavia právě vstřelila branku!
    Jedna střela, dezorientovaný Horák a přesná dorážka, Slavie vede zase o dvě branky! Před brankou se jako první dokázal zorientovat LUKÁŠ KŘENEK a bekhendem rozvlnil síť! Asistence: Maxim Havrda a Šimon Slavíček
     
    34:31
    Adam Křemen (KVA) si v souboji u mantinelu nepočínal zrovna opatrně a sestřelil Štrombacha. Za zákrok vyfasoval dvě minuty za vražení na hrazení a také osobní trest. To je pro Karlovy Vary veliká ztráta.
     
    28:51
    Tureček našel krásnou křižnou přihrávkou na vzdálenější tyči Křemena, ten pálil z první, Pittr ale vytáhl další ze série jeho skvělých zákroků!
     
    23:31
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Vteřinu před vypršením trestu se domácí prosazují! Rychlý ťukec, kdy puk putoval z hokejky na hokejku, nakonec zakončil střelou do odkryté sítě PETR ROZHON. Asistence: Robin Sapoušek a David Novotný
     
    21:32
    Přesilovka pro domácí, Brummel (SLA) si odsedí dvě minuty za sekání.
     
    20:15
    Slavia právě vstřelila branku!
    Parádní vstup do třetiny v podání slávistů! Energetici se nahrnuli kupředu, ale ztratili puk. Ten byl vyslán za domácí na FILIPA ŠTROMBACHA, který se v nájezdu nemýlil a propálil Horáka! Asistence: Adam Klatt a Tomáš Labuzík
     
    16:22
    Na pravé straně se krásně uvolnil Šmajda, natáhl na sebe obránce a předložil kotouč volnému Stejskalovi. Ten ale nedokázal z velikého blízkosti pálit přesně a trefil pouze brankářův beton.
     
    12:40
    Hned po vhazování si ukradl puk Adámek, rukou ho zachytil ve vzduchu a hodil si přesně na hokejku. Tam mu ale poskočil a nepodařilo se mu přesně vystřelit, jinak by pálil do odkryté sítě!
     
    10:36
    Slavia právě vstřelila branku!
    Nenápadná akce a je z toho úvodní branka! Slávisté vedli akci po levé straně, schována střela přišla od MIKULÁŠE HOVORKY a propadla až do branky, hosté jdou do vedení! Bez asistence.
     
    02:55
    Obrovská šance domácích! Novotný ujel po levé straně, natáhl na sebe hned tři obránce. Zvládl ale poslat puk před branku, kde už byl připravený Rozhon, Pittr ale výborně zasáhl a puk do branky nepustil.

    Tomáš Hála

    Branky a nahrávky: 24. Rozhon (Sapoušek, Novotný), 42. Adámek (Rozhon), 45. Kupčo (Šmajda), 49. Šmajda (Stejskal, Seidler), 54. Adámek (TS), 61. Adámek (Tureček) – 11. Hovorka, 21. Štrombach (Klatt, Labuzík), 36. Křenek (Havrda, Slavíček), 38. Hovorka (Havrda, Křenek), 59. Klatt (Havrda, Slavíček)


    HC Energie Karlovy Vary: Horák (Kubát) – Bulka, Tureček "A", Benda, Cestr, Pohanka, Vogel – Rozhon, Novotný "C", Křemen, Kupčo, Sapoušek, Adámek "A", Seidler, Stejskal, Šmajda, Remeš, März.
    HC Slavia Praha: Pittr (Ondrík) – Klatt, Hovorka "A", Palát, Cichoň, Štíbr, Hrdlička – Turek, Labuzík, Štrombach, Křenek, Havrda "C", Slavíček, Hofmann, Tichý, Brummel, Srdínko, Puczek, Kužlin.

    Rozhodčí: Šindel – Belko, Šimán
    bahis siteleri